sobota 19. decembra 2015

Pastelka na oči od ASTOR



Astorácku ceruzku na oči, vodeodolnú 24h Perfect Stay som chcela vždy vyskúšať napriek tomu, že ceruzky na oči nie sú zrovna najčastejším produktom v mojom kozmetickom hľadáčiku. Normálne vyzerajúce linky sú totiž pre mňa poriadne veľkou španielskou dedinou /no, rovno veľkomestom!/, ale ak sa dá ceruzkou vyfarbičkovať celé oko, no tak je tu istá šanca, že budem chrochtať blahom.

ASTOR_24h_perfect_stay


Moja voľba pri výbere v internetovej parfumérke ELNINO padla na môj najobľúbenejší odtieň ever – taupe farbu, konkrétne odtieň č. 100 - creamy taupe. Teda asi ten najuniverzálnejší odtieň na svete, aký existuje.

ATOR_24h_perfect_stay
ASTOR 24h Perfect Stay Waterproof očný tieň a linka v jednom

Viete, čo je na tejto vecičke najlepšie? Ak sa vám práve nechce prdieť s líčením vášho oka, stačí vyfarbiť rýchlosťou blesku celé viečko, počarbať trošku nad pohyblivé viečko, zľahka premáznuť prstom a je to. Taupe odtieň je navyše celkom nenápadne pôsobiaci, ale že ste nalíčené, to skrátka vidieť.

ASTOR_24h_perfect_stay
ASTOR 24h Perfect Stay Waterproof očný tieň a linka v jednom - odtieň 100 Creamy Taupe

ASTOR_24h_perfect_stay_waterproof
ASTOR 24h Perfect Stay Waterproof očný tieň a linka v jednom - odtieň 100 Creamy Taupe

Farbičku používam zásadne len s podkladovou bázou a v tom prípade je výdrž bezproblémovo celodenná. K vyjadreniu sa výdrže tejto vecičky bez podkladu ma nenúťte, neskúsim - rovnako ako ani tú 24hodinovú výdrž, že.
Pastelky sú v ponuke v 5 odtieňoch, takže vybrať by si mala každá z vás. Vďaka priaznivej cene by som ja osobne pokojne išla aj do ďalších farieb, lebo u mňa praktickosť nadovšetko, že, a čo netreba aplikovať štetcom, to je moje. Takže smelo do toho ;).

hodnotenie: 8/10

Obľubujete pastelky na oči alebo dávate prednosť klasike v podobe očných tieňov?

- claire -

2 komentáre:

  1. Nepoužívam ani pastelky, ani očné tiene :))), ale snažím sa !
    Táto vyzerá naozaj veľmi univerzálne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa len snažím :D Ale väčšinou ráno nikdy nestíham :)
      Taupe odtieň je taký veľmi použiteľný :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...