štvrtok 3. decembra 2015

s.he stylezone - PART ONE



Čo si budeme čo navrávať. Déemkovská dekoratívková značka s.he stylezone sa veľkej obľube vo všeobecnosti neteší a priznám sa, sama som s ňou okrem pár riaseniek nemala prakticky žiadne skúsenosti. Keďže som ale zopár kúskov obdržala do daru na blogerskom evente s Déemkou, v dnešnom poste vám ukážem nejaké tie vecičky, ktoré za niečo teda naozaj stoja.

SHE_STYLEZONE


Neviem ako vám, mne je ten kvadratický dizajn nie celkom sympatický. Mám síce rada minimalizmus a geometrické línie, ale biele obaly pri kozmetike mi zvyknú spôsobovať hlboké depresie.
No ale nechajme dizajn dizajnom a omrknime skôr obsah.A začneme trebárs lícenkou.

s.he_stylezone_powder_rouge
s.he stylezone lícenka

Ako by si aj slepý všimol, lícenka pozostáva zo 4 rôznych farbičiek, ktoré ale vzhľadom k rozmerom len asi sotva budete nanášať individuálne, skôr to vezmete krížom cez pole. Výsledkom bude síce aj poriadne zaprasený obal, ale takisto aj prirodzená farbička, ktorá pristane asi každej z nás.
Čo mňa osobne dosť prekvapilo, bola pigmentácia, pretože lícenka je fakt veľmi dobre pigmentovaná a pri jej nanášaní odporúčam mať naozaj ľahkú ruku. Na mne dá bez problémov celú šichtu v robote, takže za mňa fakt prekvapivá spokojnosť a jej kúpu určite odporúčam.

s.he_stylezone_powder_rouge_and_volume_up_lipgloss_swatch
s.he stylezone lícenka a lesk na pery - swatch

Pokračujeme leskom na pery. Určite viete, že lesky na pery teda nie sú nič pre mňa, ale v záujme vás, kočky moje, sa pokúsim byť objektívna a nevyhodiť lesk presnou trefou cez otvorené okno. On by si to vlastne ani nezaslúžil.

s.he_stylezone_volume_up_lipgloss
s.he stylezone volume-up lesk na pery

Môj odtieň má naozaj peknú nude farbu s miernym až mauve podtónom, holt tento odtieň dostanete akurát tak na ruke /viď foto vyššie/, na perách vykúzlite akurát tak klasický bezfarebne pôsobiaci lesk. Lesk by mal zväčšiť objem pier, ale – nalejme si čistého vína – ktorý lesk to nerobí, že... Náš feši zanecháva na perách zľahka mentolový pocit /jo, keď ma štípe huba, zákonite musím mať väčšie pery :D/, ktorý ale vôbec nie je nepríjemný. No a navyše ani veľmi nelepí.
Aplikátor nie je klasický penový - NEfarbu si nanášate na pery úzkym štetčekom. Ktorý je nie celkom praktický a môže vytvárať menšie šmuhy, pri mojom odtieni to ale absolútne nevadí, off course.
Takže ak fičíte na leskoch na pery, s kľudným svedomím omrknite aj tento, vaše peňaženky určite nezruinuje.

s.he_stylezone_eye_shadow_palette
s.he stylezone paletka očných tieňov

Nakoniec sa pozrieme bližšie na zúbok paletke 5 očných tieňov. Sivé farbičky na oči mi v mojej zbierke za posledné roky chýbali a keďže som niekedy na nich fičala naozaj intenzívne, začalo mi byť za nimi pomaly ale isto celkom smutno. Preto mi táto paletka aspoň trošku padla do rany.
Nebudem tu príliš rozoberať odtiene, že niektoré pôsobia rovnako, že pigmentácia je priemerná /za tú cenu inú ani nečakajme, že – a popravde oproti očakávaniam je to až ľahký nadpriemer!/ a že prášia rovnako ako lícenka. Faktom je, že sa ňou dá vyrobiť pekne vyzerajúce líčenie v sivých tónoch a bodka.
Prejdime ale k výdrži. Už som sa k tejto téme vyjadrila v nejakom komentári a teda zopakujem. Pri očných tieňoch používam vždy bázu pod očné tiene a momentálne je mojím prudkým favoritom tá od CATRICE. Fakt, že je mastnejšia, spôsobí to, že ani prášivé očné tiene od s.he stylezone NEPRÁŠIA /rozumej neopadávajú pod očné viečko!/, ich výdrž v neporušenom stave je absolútne celodenná a čo je najlepšie, odtiene sú podstatne INTENZÍVNEJŠIE! Snáď to je vidieť aj podľa swatchov...

s.he_stylezone_eye_shadow_palette_swatch
s.he stylezone paletka očných tieňov - bez podkladovej bázy
s.he_stylezone_eye_shadow_palette_swatch
s.he stylezone paletka očných tieňov - s podkladovou bázou
s.he_stylezone_eye_shadow_palette_swatch
s.he stylezone paletka očných tieňov - s podkladovou bázou

Ako jo, tento odsek vyzerá skôr ako chvála na podkladovú bázu než očné tiene, ale vezmime to komplexne. Ak teda s tieňmi použijete vhodný podklad, aj farbičky sa začnú správať luxusne!
Za mňa teda tieto vecičky určite áno a dúfam, že sa dočkáme aj pokračovania tohto článku ;).

s.he_stylezone
s.he stylezone

hodnotenie:
lícenka 8/10
lesk na pery 7/10
očné tiene 7/10

Aké sú vaše skúsenosti so značkou s.he stylezone? Máte tam nejakých obľúbencov alebo sa jej v drogérke radšej oblúkom vyhnete? :)

- claire -



11 komentárov:

  1. vyskúšala som zatiaľ len laky na nechty a to kedysi dávno :)) nejak sa tam pri tom ani nezastavím a idem o pár krokov ďalej :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Robí to tak asi dosť zákazníčok, kompetentní by sa mali zamyslieť, že prečo :)

      Odstrániť
  2. Ja patrím do tej oblúkovej kategórie :)))), t.j. vyhýbam sa oblúkom. Možno neprávom, neviem, ale neplánujem to zisťovať. Keď as dcéra pomaly ale iste bude dostávať do kategórie používajúcej tieto produkty, kľudne, tá cena je fajn za tú kvalitu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som to nápodobne a netvrdím, že sa to teraz nejako zásadne zmení... Ale keď už som sa k tomu dostala, chcela som ukázať, že pár vecičiek ozaj stojí za to :)

      Odstrániť
  3. Od s.he vôbec nič nemám a väčšinou sa pri stojane s touto dekoratívkou ani nezastavujem, no tá lícenka vyzerá fakt dobre, akurát nemám rada viacodtieňové lícenkové paletky, lebo nikdy nevyužijem všetky farby a nerada to mixujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S touto to inak nepôjde, len mixovať... ale teda mne ten výsledný odtieň vyhovuje.

      Odstrániť
  4. Mám od s-he svojho obľúbenca... ehm... korekčné pero a inak som sa skôr vyhýbala. Ale z týchto vecičiek som si celkom obľúbila tú lícenku a ani ceruzka na obočie nie je zlá :)
    Akurát pozerám, že sme dostali rozdielne vecičky, ja som tú tmavú paletku nemala, ale mala som tam nude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, aka bleskova reakcia :D jj, aj kamoska nala tu nude paletku. Ale mne tato siva teda bodla, nude paletiek mam dost.

      Odstrániť
  5. S-he - radím sa tiež k oblúkovým a paradoxne False Lash Wonder /kedysi čierny hranatý obal bola asi najlepšia špirála (riasy husté, dlhé, vo vytočenom vejáriku, proste wow efekt, pravda bola z výpredaja a mohla byť už trošku preschnutá a niekedy sú špirály vtedy najlepšie)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, od s-he som tusim tiez bola spokojna s nejakou riasenkou...

      Odstrániť
    2. Jj, od s-he som tusim tiez bola spokojna s nejakou riasenkou...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...