piatok 29. januára 2016

SAVEONBEAUTY TOP SKLAMANIA 2015



Na tento článok som sa už dlllho triasla. Určite poznáte moju slabosť pre negatívne recenzie a smutným faktom je, že v tomto prípade som si už ozaj dávno neprišla na svoje. Čo teraz ale neviem, či hodnotiť pozitívne alebo negatívne, že :D. V každom prípade, v dnešnom článku si zaspomíname na staré /zlé/ časy a pripomenieme si výrobky, ktoré mi bol v minulom roku tak trochu čert dlžen :)




Balzamy na pery prekvapivo majú v dnešnom poste pomerne veľkú koncentráciu, preto nimi začneme. A celkom konkrétne začneme tými, ktoré božsky voňali, ale na perách nerobili ani prd. A ja som mala od nich taaak veľké očakávania! Do tejto pomerne početnej skupinky za minulý rok musím zahrnúť maslo od BALEA, malinovo-limitkový balzam v tubičke od MANUFAKTURY, vtipný počin Kate Moss v kabáte RIMMEL a nové verzie balzamov od YVES ROCHER, ktoré som v tej pôvodnej verzii nekonečne milovala. Zaujímavé zistenie: tyčinkové balzamy v tých väčších obaloch celkovo mi málokedy vyhovujú a ja furt premýšľam, s čím toto súvisí.
Sklamaním bol aj zľahka tónovaný balzam od SLEEK, ktorý síce účinkom nebol celkom márny, ale tá jeho horká príchuť bola ozaj blééé. Okrem toho na perách nevyzeral dobre a to je u mňa tiež podstatný neduh – to už radšej nech nevyzerá vôbec, že.
Pokračujeme micelárkami. Za celý svoj micelárkový život som ich už poskúšala ozaj mrte a vysloveným sklamaním boli pre mňa tieto:

Tie l´oreálie každý toľko vychvaľoval, že som si ani nedokázala predstaviť, že by mi mohla niektorá z verzií tejto značky nevyhovovať, no ale stalo sa – micka zaváňala plesňou a moje oči z nej tiež neboli nadšené. Posledný fakt ma prdel aj pri tých od ZIAJA, z čoho som bola teda ešte smutnejšia, než to bolo v prvom prípade. Značku Ziaja ako takú môžem, ale ziajovské micky a ja sme si ani omylom nesadli. A mohol za to fakt, že boli príliš penivé na bezproblémové odličovanie očí, pri čom sa šikovnosť Claire Clairmont mohla naplno prejaviť, že.


Pri značke Ziaja ešte na chvíľku ostaneme. Podobne ako je to pri patladielkach na papuľky, výraznú slabosť mám aj pre všetko dobré, čo sa maže na ruky. Mega-očakávania som mala aj od koncentrátu s kozím mliekom, bohužiaľ, nevydalo. Účinok v podstate žiadny a ešte aj ten odér nie celkom vyhovoval môjmu ňufáčiku, takže za mňa e-e.


Preslávené telové maslo od CIEN nemôžem zaradiť vyložene do kategórie podlžností pekelných mocností, ale sklamaním pre mňa tak trošku bolo. Účinok môžem hodnotiť ako čistý priemer a nejak extra ma nezaujalo ani tou vôňou. Určite ale značný podiel na mojom nekonečnom sklamaní mali chýry, ktoré mu predchádzali. Ešte že som kúpila vo výraznej zľave – za plnú pálku možno len ak by ma zaujala nejaká nová vôňa.
No a aby sme učinili zadosť aj dekoratívke, tak tu omrkneme aspoň jeden rúž.


A úúúplne konkrétne ten od BOURJOIS, ktorý by mal na perách vydržať 24 hodín a dodať perám krásnu sýtu, matnú farbu – čo ja teda môžem.
No... Že rúž na perách vytvára divné nánosy, to by som mu ešte vďaka farbe odpustila, že. Ale keď sa niečo tvári, že by to malo vydržať dvadsaťštvorku a ono sa to otláča priam nechutne už od začiatku, to mu ani pri najväčšej dávke tolerancie odpustiť neviem. To ako bohužiaľ.
Dnešným článkom by sme mohli uzavrieť rok 2015. Samozrejme nemusíte s mojimi názormi súhlasiť /ale pri všetkej úcte voči mojím šedinám, MALI BY STE! :D/ a vaše skúsenosti môžu byť zásadne odlišné. A ak tak bude, budem len rada, ak sa o to s nami podelíte v diskusii pod článkom ;).
No a samozrejme môžete pripísať, čo naprdelo počas celého minulého roka vás ;).
Howgh.

- claire -

17 komentárov:

  1. Joj ako pekne si odpísala Kate Moss a to ti netrebalo použiť ani celú vetu :D. A rúžom, ktoré majú vydržať 24 hodín netreba vôbec veriť. Skúsenosť mám s balzamom od YR a zo začiatku sa mi celkom páčili, ale potom som našla iné lásky a tiež s Cien a čakala som rovnako viac, ale hydratácia je priemerná a navyše sa neskutočne dlho vsakuje a to ja neznášam :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D ja ten cien uplne milujem :D !
    a ruz od bourjois je podla mna dobry ale nevydrzi moc dlho , mne dal par hodin alemne sadli farby aj celkovo konzistencia.je tam napisanych 12 h btw,ale HLAVNE NEVYSUSUJU :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D sorááááč, tak dvanástku. Mala by som to opraviť asi, čo? nechce sa mi :D
      Ziaja má lepšie maslá ;)

      Odstrániť
  3. Máslo na rty Balea mně taky zklamalo, konzistenčně to prostě není máslo na rty. A docela se divím, že se tu objevuje tělové máslo Cien, co jsem slyšela, tak je dost vychvalované:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maslo od Cien nie je az taky pruser, to len ocakavania boli velke ;) Naopak maslo od Balea celkom pruser je, jedine ta vona je mnamooozna... ;)

      Odstrániť
  4. S zadnym z techto produktu zkusenost nemam, ale to telove maslo z Lidlu jsem si chtela poridit, no mam doma stale takovou zasobu telovych patlatek, ze se k tomu stejne asi jen tak nedostanu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by bolo v nejakej fajn akcii, za vyskusanie urcite stoji, ale tie 4 ecka, co zan pytaju, by som ja osobne uz nedala. Masla od Ziaje su neporovnatelne lepsie a za tie tych cecea 6 eur dam bez problemov :)

      Odstrániť
  5. S zadnym z techto produktu zkusenost nemam, ale to telove maslo z Lidlu jsem si chtela poridit, no mam doma stale takovou zasobu telovych patlatek, ze se k tomu stejne asi jen tak nedostanu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. maslo od cienu mam kakao a ja som snim veľmi spokojná predtým som mala kokos ale tak veľmi voňalo že sa ma v obchode pýtali čo to mám:) to bolo vtipné no :-D balzam na pery balea to máš pravdu celkovo nič moc a používam ho aj na ruky a tak kadejako:) Ten balzam kate moss som chcela ale nakoniec som mu odolala a pozerám že som spravila dobre

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nevylucujem, ze tomu kakaovemu v nejakej super akcii este sancu dam ;)

      Odstrániť
  7. Super článok Claire. Skúšala som však asi jedine tú micku Ziaja, oči odličovať nevedela vôbec, to je fakt, ale v poslednom čase je u mňa na tento účel krátka každá micelárka, odlíčiť dokonale očné linky je totiž fakt náročné. Na odlíčenie make-upu však bola postačujúca a dokonca som po nej nemala ulepený pocit na pleti, avšak ja mám pleť mastnú, ty máš tuším iný typ pleti a každá žena je iná, takže čo sadne jednej, nemusím druhej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik ;)
      Tak tak, je to pravda. Ak by kazdej z nas sedelo/nesedelo vsetko rovnako, bolo by to sice jednoduche, ale zas aj trochu nuda ;)

      Odstrániť
  8. Vcelku s Tebou súhlasím, až na to ňuňu od Baley, ja som spokojná, ale len na doma, príliš potom vyzerám ako smrtka s bielou farbou.
    Skús z kozej rady ich klasický krém na ruky, nie tento, budeš spokojná.
    Na micelárke mi tiež vadilo, že striekala kade tade a strašne veľa mi išlo na tampón.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten kozí krém niekedy skúsim. Momentálne mám kakaový, vonia krásne, aj prvotný dojem je dokonalosť sama, no ale po chvíľke... katastrooofa :D Mám pocit, že ma ešte viac vysušuje.

      Odstrániť
    2. Tento isty problem som si vsimla s rovnakym kremom na ruky od Ziaja, len zelenym olivovym. NIKDY VIAC. Prvotny dojem,ze fajn. Ale po chvili a najma pravidelnom pouzivani uz nikdy viac! Lenka

      Odstrániť
    3. Koza to nerobí? Vyskúšam, možno hneď zajtra :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...