utorok 9. februára 2016

... a wishlistovanie



Neviem, čím to je, ale konštatujem, ž začínam byť prehnane skromná. Ak si dobre pamätám, posledný wishlist som dala na blog takmer pred rokom a keď som sa pre tentokrát pokúsila zosmoliť ďalší, zisťujem, že najdrahšia vecička v ňom /s výnimkou parfumu/ stojí ani nie dvacku – a toto sa na mňa ozaj nepodobá. Nuž, časy sa menia...

zdroj


Ešte niekedy v beautyblogerskej dobe kamennej som sa vám zverila s túžbou zadovážiť si nejakú paletku očných skrášľovadiel od Zoevy. Nejak nevydalo a ja som sa k žiadnej z nich do dnešného dňa nedopracovala /lebo Urban Decay, že.../. Takže som sa rozhodla tento presmutný fakt zmeniť a momentálne si brúsim zúbky na "taupe" krásavicu na foto vyššie.

zdroj

Keďže poslednú dobu trošku závisláčim na dlhotrvácnych farbičkách na pery, zrejme neodolám nejakej z ponuky Wet n Wild Megalast Lip Color. Krasotika má v ponuke viac než 20 odtieňov údajne so superpigmentáciou a výdržou „až do odlíčenia“. To všetko za viac než rozumnú sumičku, takže zrejme sa po dlheeej dobe bude zasa nakupovať a neostane len pri jednom kúsku.

zdroj

Pokračujeme vôňou. Keď som prvýkrát uvidela parfum La Panthere od Cartier, padla mi sánka dole rovno zo štvrtého poschodia! Ako zanietená milovníčka všetkých zabijáckych šeliem a šelmičiek samozrejme túto vôňu musím vo svojej zbierke mať a vôbec nebude záležať na tom, AKÁ vôňa to bude. Lebo ten flakón, vážené, TEN FLAKÓN!!!
Zoženiete napr. tu za nie celkom kresťanskú sumu za originál balenie – ale uznajte, riskovať kúpu testera a potom skolabovať, keď vám parfum príde bez dekla... alebo čo... To né teda, toto riziko Claire Clairmont určite nepodstúpi :).
zdroj

Čo by to bol za wishlist bez poriadneho balzamu na pery, že. Ten od Clarins každý toľko vychvaľuje, že mi začína v hlave blikať výstražná kontrolka, napriek tomu je mi jasné, že ho mať musím. Veď už len tá krásna modrá na tej tubičke... Zoženiete tu.

zdroj


Na pomaly, ale isto sa blížiacu jar mám už jasnú predstavu, čím budem rozmaznávať svoje očné okolie. Na deň sa plánujem vrátiť k môjmu obľúbenému kvetinkovému očnému krémiku od Nuxe a v noci by som sa rada patlala prírodným kofeínovým očným krémom od Dulcia Natural. Slovenské, prírodné... čo viac by som mohla chcieť? Zoženiete napr. tu.

Nóóó, a to by sme v podstate mali pre tentokrát aj všetko. No uznajte, nie som až moc skromná???
Po čom pištia srdiečka vám?

- claire -


11 komentárov:

  1. Dulciu ti odporúčam, síce som tento krémik ešte nevyskúšala ale..! Používam šípkový pleťový krém a je to asi zatiaľ to nejlepšie čo som mojej mastnej pleti mohla dať. Aj ružovú vodu mám od nich. Takže verím , že všetko čo ponúkajú bude rovnako skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle oční krém bych také moc chtěla vyzkoušet! Všude na něj slyším samé pozitivní názory, takže o to víc mě láká, takže si ho časem určitě pořídím. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak, ja si určite budúci mesiac doprajem štetce ZOEVA a určite vyskúšam značku URIAGE a niečo od Monica in Essence (odporučila mi tiež séra).
    Rada by som vyskúšala od Flomaru jumbo ceruzky na oči a ich rúže (ale pri ich dostupnosti na SK to reálne nevidím).
    Na ten nočný krém s kofeínom od Dulcie pozor. Ja som bola natešená a nadšená a u mňa bublina spľasla. Zisťujem, že keď si ho dám hneď po vyčistení pleti rovno pod očné okolie, nejak ma bolia oči, mám ich rozdráždené a nevidím poriadne. Akoby mi opuchla pokožka pod očami a to nepovažujem za dobré. Takže ja dopoužívam toto balenie a končím s ním.
    Do wishlistu sa nedávajú aktuálne vecičky čo používam a budem si ich dopriavať aj naďalej ? Aj keď sú cenovo povedzme vo vyššej hladine ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uff, no, dávaj bacha, ja by som ho už nepoužívala radšej. Prírodná kozmetika toto občas môže robiť... Prípadne za nejakú adekvátnu sumičku odstúp do HC ;D
      Štetce Zoeva, ach jo, tiež by som prijala ;)
      Čo sa wishlistu týka, no... Daj si čo chceš :D Ja som sem napríklad dala 2 vecičky, ktoré som si medzitým už kúpila :D ale pssst :D

      Odstrániť
    2. Toho očného tam mám tak na 5 použití, takže to ťa nebudem urážať a posielať. Stalo sa mi to prvý raz, že som takto zareagovala.
      Tak ja si tam dám Guerlain, Guerlain a ešte raz Guerlain.

      Odstrániť
    3. :DDD Aha, tak to si celkom dlho trpela, vidíš ešte? :D
      No, aj tak sa dá, prečo nie ;)

      Odstrániť
  4. Zoeva paletky mě hooodně lákají, tak uvidíme, která ji bude mít dřív :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...