piatok 19. februára 2016

ZIAJA mini-haul PART TWO


Dnešný článok bude tak trochu schizofrenický. Zatiaľ čo z jednej vecičky som viac-menej nadšená a môj názor na ňu je v podstate jednoznačný, toto už ani omylom nemôžem povedať o veci druhej. Teda, v konečnom dôsledku mám jednoznačný názor aj na Vec číslo DVA, ale veď uvidíte samé ;). 

ZIAJA_goats_milk_toner


Začnime tým lepším.
Poslednú dobu moja pleť trošku štrajkuje a opäť sa nachádzam v tej radostnej fáze, že neznesiem na tvári Vec, čo vyteká z vodovodných kohútikov. Preto som sa dala do boja a snažila sa nájsť odličovadlo, ktoré by mi pleť upokojilo, nevysušilo a nemuselo sa používať v kombinácii s vodou.
Bôžik výhodných nákupov mi bol tentokrát opäť raz naklonený a počas nákupu v trnavskej predajni Ziaja mi prihodil k nákupu ako darček čistiace mlieko a tonikum 2 v 1 z línie kozie mlieko, určenej pre suchú a citlivú pleť.

ZIAJA_goats_milk
ZIAJA Kozie mlieko čistiace mlieko a tonikum 2v1

Mliečko by malo tvár dôkladne odlíčiť, bojovať proti vráskam a zároveň citlivú pleť upokojiť. Keďže je to dvavjednomvecička, nie je potrebné následne používať pleťovú vodu. Nespornú výhodu /pre mňa/ predstavuje práve fakt, že mlieko netreba z tváre umývať vodou.
Balenie je klasické ziajovské a nemyslím si, že mu treba venovať extra dávku pozornosti. 

ZIAJA Kozie mlieko čistiace mlieko a tonikum 2v1 - konzistencia

Konzistencia je stredne hustá – vlastne na mlieko pomerne hustá! – a odér moooc fajn, typický pre celú líniu z kozieho radu.
Zloženie:

ZIAJA Kozie mlieko čistiace mlieko a tonikum 2v1 - zloženie

ZIAJA Kozie mlieko čistiace mlieko a tonikum 2v1 - zloženie

A účinok?
Musím povedať, že výrobca ani trochu nekecal. Odličovacie účinky sú skvelé, mlieko na pleti príjemné a rovnaký aj pocit po odlíčení. Takže ak máte podobný typ pleti ako ja, môžem len vrelo odporučiť a ja sa určite k tejto vecičke ešte vrátim.
Zoženiete buď v kamenných predajniach /Košice, Poprad, Trnava a najnovšie aj Trenčín/ alebo v e-shope dobrakozmetika za sumu niečo nad 4 éčka.
No a teraz tá schíza :).
Moja prvá skúsenosť s klasickými krémami na ruky značky Ziaja dopadla navýsosť pozitívne. Nie je ale všetko zlato, čo sa blyští, že, ale uznajte, že ak dostanete možnosť vybrať si ako darček ten najvoňavejší krémik na ruky, vaše očakávania sú pomerne veľké.

ZIAJA Kakaové maslo krém na ruky

Ja som si teda vybrala ten kakaový. Vonia samozrejme neuveriteľne dobre, priam na zožratie, a keď si k tomu prirátam tú ploskačkovú tubičku, ktorá ma už dávno fascinuje, no tak netešte sa!
Takže takto. Krémik je celkom hustej konzistencie, pri aplikácii na paprčky je pomerne hutný a NEUVERITEĽNE príjemný. Ten chladivý efekt je dokonalý a keď máte suché ruky, rovno cítite tú megadávku hydratácie, ktorú vám krémik poskytne.

ZIAJA Kakaové maslo krém na ruky - zloženie

ZIAJA Kakaové maslo krém na ruky - konzistencia

ZIAJA Kakaové maslo krém na ruky - konzistencia

Potiaľto dobre. LENŽE!
Lenže to by ten efekt musel vydržať aj dlhšie ako tridsaťsedemapol sekundy, že. A ono to nie je len v tom, že krém sa neuveriteľne rýchlo vstrebáva! Tento fakt by som bola schopná totiž oceniť aspoň v práci počas plného pracovného nasadenia, keď vyžadujem, aby moje labky neboli príliš dlho mastné. Po uplynutí tridsiatichsiedmychapol sekundy totiž máte v tomto prípade pocit, že máte ruky EŠTE SUCHŠIE, ako to bolo pred aplikáciou a to je, myslím si, celkom PEKELNÝ fakt.

ZIAJA Kakaové maslo krém na ruky

Čím tento krémik tak trochu zaraďujem medzi podlžnosti pekelných mocností voči Claire Clairmont. Aj keď, na druhú stranu, ani trochu nevylučujem možnosť opätovnej kúpy, lebo tá aplikácia je ozaj niečo, pri čom chrochtám blahom. No tak neviem, no...
Krém na ruky zoženiete tam, kde aj mliečko, ale aj vo väčšine drogériek. Výnimočne ;).

hodnotenie:
mlieko 10/10
krém na ruky 3/10

Skúšali ste niektorú z týchto vecičiek? Čo ziajovské krémy na ruky a vy? ;)

- claire -

8 komentárov:

  1. Jani, prosím Ťa, to prvé si dávaš dole z tváre ako keď nepoužívaš vodu ? Pleťovými tampónmi ? Alebo ...?
    A súhlasím s Tebou ohľadom krému na ruky. Mala som olivový a ani som ho nedopoužívavala (a to je čo povedať pri mojej šetrnosti). jednoducho, ruky som mala suchšie ako na začiatku.
    Ale ako som Ti už písala niekde, kozia rada toto s krémami na ruky nerobí :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, vlastne nijako. Len nanesiem na tampónik a odlíčim. Oči micelárkou a zvyšok ksichtu týmto, odličuje to naozaj super.
      Ten kozí krém určite skúsim - už len zo zvedavosti! - ale musím trošku preriediť zásoby ;)

      Odstrániť
  2. Takze Claire Clairmont chodi po Trnave. Odteraz budem mat oci na stopkach :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já měla od téhle značky čisticí mléko, tonikum a právě krém na ruce. Ani z jednoho jsem moc nadšená nebyla, myslím, že jsem to ani nevypotřebovala. Ale to už je pár let zpět, tak věřím, že se mohlo něco změnit:)) Super článek:))

    sweetcitruslemonade

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám balzám na rty s kakaovým máslem a ten je suprový, myslela jsem, že krém na ruce na tom bude podobně a když jsem četla první odstavec, tak jsem si fakt myslela, že bude, no, takže není, aspoň vím, co nekupovat:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Se Ziajou zatim moc zkusenosti nemam, ale cistici mleko jsem si ted hodne oblibila od Weledy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Se Ziajou zatim moc zkusenosti nemam, ale cistici mleko jsem si ted hodne oblibila od Weledy :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...