pondelok 4. apríla 2016

Cat Eye Pen - schizofrenická linka od Zoevy



Tiež to tak máte, že ak idete niečo objednávať, snoríte ako stopársky pes, čo ešte by ste do nákupného košíka mohli prihodiť? Lebo platiť poštovné za jednu jedinú vecičku, to zaváňa vážnou chorobou, nie? Som presvedčená o tom, že v tom nie som sama ;). A preto, keď som objednávala paletku očných tieňov od Zoevy, s ktorou som sa vám pochvastala v tomto poste, do objednávky mi tak nejak skočila aj očná linka vo fixe tej istej značky. A dnes nadišiel ten slávny deň dé, keď som sa rozhodla ukázať vám ju.

ZOEVA_linka_na_oci


Ja a očné linky, to je kapitola sama osebe. Nakresliť na OBE oči rovnakú čiarku, to je u mňa skrátka vec v podstate nemožná a ak sa mi to za celý život podarilo tak zo dvakrát, to je už úspech ako sviňa.

ZOEVA_linka_na_oci
ZOEVA Cat Eye Pen


K baleniu fixy sa vyjadrovať asi nebudem. Podstatné je, že dekel pevne drží tam, kde má, takže neplánovaných očných liniek na vnútornej strane vašej kozmetickej taštičky sa obávať nemusíte.
Hlavnú prednosť fixy vidím v aplikátore. 

ZOEVA_linka_na_oci
ZOEVA Cat Eye Pen


Ten je totiž mäkký, ohybný tak akurát, aby s ním pozerateľnú očnú linku vytvoril aj taký linkovací analfabet, ako je claire clairmont a práve v tomto vidím hlavný benefit produktu. Linku totiž dokážete urobiť aj tak, že aplikátor prikladáte a „odtláčate“ na viečko tesne k riasam aj bokom aplikátora a to je vec ohromne praktická pre všetky ľavoruké. Linka totiž „píše“ v podstate všetkými stranami a tak vám vec neskutočne uľahčuje.

ZOEVA_linka_na_oci
ZOEVA Cat Eye Pen


Čo sa ale výdrže týka, tu už to žiadna sláva nie je. Ako okej, ak sa linky nedotýkate, farba v podstate drží tam, kde má. Ak vás ale nebodaj napadne /blbý/ nápad skúšať odolnosť linky prstom, no tam amentma. Linku si skrátka bez pardónu rozmažete. A to je dosť blbé, vzhľadom k faktu, že má v e-shope v popisku prívlastok "nestierateľná", že...
Takže moje hodnotenia budú pre tentokrát trošku schizofrenické. Aplikátor fakt super a nemôžem si želať lepší. Ale tá výdrž sklamala teda trošku viac, než by mi bolo milé. Cena fixy v e-shope bola síce nadpriemerná len zľahka, to ale v mojich očiach túto vecičku neospravedlní.
A teraz tá schíza v hodnotení:

aplikátor 10/10
výdrž 6/10

Čo vy a očné linky? Máte bohatú prax alebo bojujete tak ako ja? Aké aplikátory vám vyhovujú najviac?

- claire -


2 komentáre:

  1. To je škoda, mala som ju v pláne aj s paletkou na budúci mesiac.
    Tak radšej niečo iné :(.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako, ja sama neviem... Vôbec nie je vylúčené, že by som si ju kúpila opäť, oči si nezvyknem príliš chytať :D a sama od seba sa linka nerozmaže... a ten aplikátor mi fakt vyhovuje. Ale ak by som našla niečo naozaj nestierateľné s minimálne rovnako dobrým aplikátorom, určite by som uprednostnila to, aj keď by som si zacvakala viac.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...