sobota 9. apríla 2016

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS za marec



Celkom by ma zaujímalo, či som v tom sama, alebo to aj vy máte tak, že vždy, keď sa blíži jar, trpím na obzvlášť silné déja vu, prejavujúce sa potrebou nakupovať vecičky, na ktorých som frčala presne pred rokom a ktoré boli môjmu beautyblogerskému srdcu extrémne blízke. Je to jedna z mojich malých úchyliek a zatiaľ som neobjavila spôsob, ako s ňou zatočiť a tak pekne krásne a poctivo neodolávam.



Presne toto je aj prípad mojej snáď najobľúbenejšej tyčinky na pery – Everonu od Weledy, na ktorej frčím, odkedy blogujem. Tá vôňa a účinok je skrátka na nezaplatenie. A teda logicky som neodolala ani túto jar.
Bambucké maslo od sheabutter.sk bolo moje prvé, určo ale nie posledné. Konzistenciu a účinok som si doteraz len predstavovala, realita bola ale predsa len ešte prekvapujúcejšia a lepšia, než by sa mi v tých najlepších snoch mohlo zdať. A tak túto jar mažem odušu. Viac infošiek skôr, ako sa nazdáte ;).



Plynulo prejdime k dekoratívke. Paletka od Zoevy nie je síce až tak úplne tým vrcholom, aký kedy moje viečka uzreli, ale vďaka farbičkám mi prirástla k srdcu priam neuveriteľne. Popravde, asi by tým TOPom aj bola, nebyť pigmentácie, ktorú som čakala predsa len lepšiu. Na druhej strane, paletka takmer vôbec nepráši, takže je len na vás, čomu pripisujete väčšiu dôležitosť.
Po dlhšej dobe som sa vrátila k jednej z mojich najobľúbenejších riaseniek, Lash Sensational od Maybelline. A používam ju, ako inak, každý deň a momentálne nemám najmenšiu chuť skúšať nejaké iné.
Celkom veľkým prekvapkom bola tyrkysová kajalová ceruzka na oči od Avonu. Chodila som okolo nej ako okolo horúcej kaše už nejaký ten piatok - nakoniec som sa odhodlala, urobila investíciu asi za euro a prekvapivo vôbec neľutujem. 



Farba síce nie je na oku tak intenzívne pastelová, ako som si predstavovala, furt je ale pekná, kreslí sa ňou pomerne ľahko a na mojich očiach vydrží bez problémov celý deň /s bázou, off course/. A keďže teraz na leto farebné linky nosím celkom rada, som presvedčená o tom, že jej čas ešte len príde.
To by bolo pre tentokrát z obľúbencov všetko. A aby som nebola za podozrivo dobrú, šupneme si do dnešného článku aj jedno top sklamanie. 



Za marec to bude, bohužiaľ, kokosový roll-on olejček na pery od Baley, o ktorom som vám už písala v tomto poste. U mňa skrátka prejdú len 100percentné mazadlá na papuľku a olejček od Baley medzi ne nemôžem zaradiť ani s maximálnou dávkou obrazotvornosti, smola. 

Pre dnešok padla. Sklamalo niečo v marci vás? ;)


- claire -

16 komentárov:

  1. Ja mám ten Everon balzam nejaký príliš tuhý, neviem či to tak má byť :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má. On sa po čase trošku rozbehne, ale furt patrí k tým tuhším balzamom.
      Mne ale práve toto vyhovuje...

      Odstrániť
    2. Ďakujem za odpoveď! :D Ja som sa už bála či nemám nejakú "zvetralú" verziu :D ale expiráciu má až 12/2016, tak mi to nesedelo. Uvidím teda časom, mám ho v kabelke len dva dni :D.

      Odstrániť
    3. Rado sa stalo, snažím sa zareagovať na každý komentár :)
      No veď uvidíš, v každom prípade je mi jasné, že nie každému takéto tuhé konzistencie musia vyhovovať...

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ona je naozaj krásna a ešte aj super... Začínam na zoeváckych paletkách trochu závisláčiť tuším :)

      Odstrániť
  3. Já od doby, co jsem poznala Lash Sensational, tak ostatní řasenky flákám, protože žádná není tak úžasná:-D Ještě koukám na tu tužku od Avonu, má krásný odstín, ta by na léto vůbec nebyla marná:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo tá ceruzka je fajn, určite skús, aj keď mňa lákajú skôr tie od Yves Rocher...
      A k tej riasenke... No nemám viac čo dodať, je naozaj TOP ;)

      Odstrániť
  4. Myslim,ze ma nic nenahnevalo v tejto sfere, vdaka za tip na dalsi balzam na pery :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslim,ze ma nic nenahnevalo v tejto sfere, vdaka za tip na dalsi balzam na pery :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balzam na pery od Weledy je moj najoblubenejsi :) a paletka vyzera fakt uzasne, dakujem za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je skvelý... A spája sa mi najmä s jarou, vtedy ho musím mať ani keby čo bolo :)))

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...