pondelok 9. mája 2016

CURAPROX for ever B-)



Nie som si istá, či v dnešnom poste budem schopná vypotiť nejaký zmysluplný článok. Ten dnešný totiž o kozmetike nebude a tu to mám celkom jasno. Ak niečo totiž milujem a nie je to vyslovene vec kozmetická, len málokedy sa mi chce hľadať zmysluplné dôvody PREČO :).

CURAPROX_zubna_kefka


Začnime trošku netradične. Vozový park drvivej väčšiny z nás asi nepozostáva zrovna z Lamborghini, Ferrari alebo Porsche. Ako jo, z bodu A do bodu B vás /relatívne/ spoľahlivo vie doviezť aj škodovka alebo fiatka, ale ak raz skúsite to Lamborghini, do škodovky sadnete len s kŕčmi v bruchu a psychickými problémami, ktoré vás budú prenasledovať aspoň najbližších 24 hodín.
A presne takýto vzťah mám ja k zubným kefkám. Curaproxky používam už asi milión rokov a minimálne ďalší milión ešte budem. Ak som občas donútená vziať do papuľky niečo iné, ako túto švajčiarsku lásku, trpím ako kôň, to je holý fakt.

CURAPROX_zubna_kefka
CURAPROX Super Soft zubná kefka

Značka Curaprox má vo svojom portfóliu viacero vychytávok, v dnešnom článku ale omrkneme tie najzákladnejšie zubné kefky.
Sú tri. CS Ultra Soft /ktorú kupujem donemoty/ s 5460 vláknami o priemere 0,10 mm, ktorá je pocitovo najjemnejšia, CS Super Soft s 3960 vláknami s priemerom 0,12 mm, ktorá  predstavuje takú zlatú strednú cestu a akože „najtvrdšia“ CS Soft s „iba“ 1560 vláknami o priemere 0,15 mm.
Vlákna nie sú klasické, ale celkom špeci – patentované CUREN vlákna, ktoré sú jemnučkééé ako pierko /no dobre, s perím by ste toho moc nenaumývali/ a šetrné nielen k zubom, ale aj ďasnám.

CURAPROX_zubna_kefka
CURAPROX Super Soft zubná kefka
CURAPROX_zubna_kefka
CURAPROX Super Soft zubná kefka

Asi tu budem zbytočne verklíkovať, toto treba jednoznačne skúsiť. Garantujem vám, že ak použijete aj tú „najtvrdšiu“ softku, budete v šoku z jej mäkkosti a šetrnosti!
Vďaka hustote vláken a malým rozmerom hlavičky kefky je umývanie zubov nielen megapríjemné, ale aj komfortné a efektívne. Navyše, značka disponuje naozaj širokým diapazónom tých najrozkošnejších limitiek, aké si len viete predstaviť! :)

zdroj: internet :)

Nuž, čo viac dodať... Kefky zoženiete za fajn ceny v tomto e-shope a určite omrknite celý dentálno-hygienický arzenál, ktorý značka ponúka. Garantujem vám, že ak raz vyskúšate, bude to láska na celý život :).

hodnotenie: bez milosti 11/10

Poznáte zubné kefky Curaprox? Prípadne aj niečo iné od tejto značky? :)

- claire -

8 komentárov:

  1. Ja na Curaprox zubné kefky nedám dopustiť! :) Zvyčajne moje zuby a hlavne ďasná trpeli (pri iných značkách) ešte aj pri Soft zubnej kefke, no pri Curaproxe je to úplne niečo iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Poznám, používam roky, veľa z ich sortimentu a som maximálne spokojná !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja pravidelne ešte medzizubné kefky, od tejto značky sú jediné, ktoré narvem medzi väčšinu mojich zubov :D

      Odstrániť
  3. Odkedy som vyskusala curaprox kefku nechcem nic ine :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi tak. Ak si mám z donútenia umyť zuby niečím iným, fakt trpím!!! B-)

      Odstrániť
  4. Kartáčky mám taky moc ráda, miluju jejich výběr z barviček a třeba srdíčkové kartáčky pro páry :D
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, v tomto celkom netradične kukám skôr na výhodnosť balenia než na dizajn a preto kupujem najčastejšie tie trojbalenia, ale niektoré tie limitky sú úúúžasnéééééé...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...