piatok 20. mája 2016

The Body Shop: Honeymania



Telové mazadlá anglickej značky The Body Shop milujem. Konkrétne maslá sú tie NAJ, aké kedy telesná schránka claire clairmont okúsila a keby nestáli ten 17eurový majlant, určite sa nimi mažem neobmedzene. V dnešnom článku vám ale s veľkou radosťou dám tip, ako sa k maslám /a nielen nim/ dá dopracovať naozaj za pidizlomok ceny.

THE_BODY_SHOP_honeymania


Keď som vyberala, čo pre vás poctivo otestujem z mojej obľúbenej internetovej parfumérky Elnino, medová sada od TBS mi padla do oka takmer okamžite. Nie že by som nejako extra fičala na vôni medových mazadiel a patladiel, že, vidina môjho drahého telového masielka bola ale silnejšia než akokoľvek náročné čuchové bunky claire clairmont. 

THE_BODY_SHOP_honeymania

A tak u mňa pristál mňamózny setík s názvom Honeymania, obsahujúci telové maslo /200ml/, sprchový gél /250ml/, krém na ruky /30ml/ a balzam na pery v kelímku /10ml/. Veď pred blížiacim sa letom treba dať telesnú schránku do formy, no nie? ;)
Začnime telovým maslom. 

THE_BODY_SHOP_honeymania


Čo k nemu dodať? Všetko podstatné už bolo povedané tu. Ako som sa už bola bývala vyjadrila, telové maslá TBS sú skrátka božské a ak by boli cenovo aj geograficky dostupnejšie, určite ich kupujem donemoty. 

THE_BODY_SHOP_honeymania

THE_BODY_SHOP_honeymania


Ich konzistencia je nádherne hustá a chladivá a ak raz začnete s mazaním, nebudete chcieť prestať. V ponuke je asi milión voňavých verzií a zaručene každý nájde tú svoju. 

THE_BODY_SHOP_honeymania


Ak mám popísať vôňu tejto mojej medíkovej, tak celý set vonia ako medová karamelka s kvapkou citrónu, tak nejak. Vôňa je pomerne intenzívna, ale po namazaní vôbec nepôsobí rušivo a ani nie presladene, ako to bolo v prípade tohto fešiho, ktorý svojou arómou ulepil celý byt.
Za mňa sú tieto maslá jednoznačne celoživotná láska a určite odporúčam.

THE_BODY_SHOP_honeymania


Čo sa bodyshopáckych sprcháčov týka, tu tiež veľká spokojnosť. Všetky by mali byť „soap-free“, sú krásne husté /toto moje medové vyzerá fakt ako med!/, skvelo penia a nevysušujú, takže ja osobne si viac želať ani nemôžem. 

THE_BODY_SHOP_honeymania


Cena nie je teda tak úplne najnižšia, ale ak ste sprcháčoví fajnšmekri, rozhodne odporúčam!
Príjemným prekvapkom bol aj medový balzam na pery. 

+THE_BODY_SHOP_honeymania


Plastový kelímok nie je síce nič extra a na prvý pohľad pôsobí dosť ohavne, vnútri ale ukrýva hmotu, ktorá mojej papuľke v podstate plne vyhovuje. 

THE_BODY_SHOP_honeymania

THE_BODY_SHOP_honeymania


Konzistencia síce nie je tak typicky vazelínkovitá, ako je to v prípade Rosebud balzamov alebo kelímkového Blistexu, balzam je trošku viac lepivý, ale ten účinok je furt moc fajn. Na mojich vyvolencov síce nemá, ale uľaviť dokáže aj vysušeným perám, to je isté.

THE_BODY_SHOP_honeymania_ingredients

A aj sladko chutí, takže balzamové fajnšmekerky ho môžu pravidelne desiatovať/olovrantovať /odhliadnuc od nie celkom jedlého zloženia, že/ :).

THE_BODY_SHOP_honeymania


Najväčším sklamaním – ak sa to vôbec dá tak nazvať, keďže to len očakávania boli priveľké – bol medový krémik na ruky. Jeho konzistencia je taká stredne hustá, na prvý dojem rukám naozaj uľaví, ale z dlhodobého hľadiska je jeho účinok v podstate len zľahka nadpriemerný.

THE_BODY_SHOP_honeymania
THE_BODY_SHOP_honeymania_zlozenie


Odér tohto krému je celkom výrazný a pomerne dlho ho z rúk cítiť, čo by nie každému mohlo vyhovovať, pre mňa všetky tieto fakty ale robia z krému takú tú ideálnu vec do kabelky – malé, skladné balenie, neumastí, prevonia... Postačí.
Čo viac dodať... Značka netestuje na zvieratách a etiópsky medík je „fair-trade“, z čoho sa teda ja vytešujem samozrejme. 

THE_BODY_SHOP_honeymania


A najlepšie na záver. Set /a môžete si vybrať z viacerých voňavých verzií/ zoženiete v tomto e-shope za priam neuveriteľných cécéá 15 éčok!!! CELÝ. Čo v porovnaní s cenou samostatného masla je celkom bombastické zistenie, nie? B-)

hodnotenie:
telové maslo 11/10
sprcháč 10/10
balzam na pery 9/10
krém na ruky 7/10

Máte skúsenosti so značkou TBS?

- claire -

8 komentárov:

  1. Z THE BODY SHOP-u som mala niekoľko vecí, je to skvelá kozmetická značka ♥ Krásna recenzia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Myslím, že sa jej aj ja musím kuknúť na zúbok ešte bližšie ;)

      Odstrániť
  2. Skúsenosti nemám, ale ako to vidím, budem mať veľmi skorú.
    Idem pokukať čo ešte z tejto značky majú na ElNine.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty vole, ešteže píšeš článok, ani by som nevedela, že sa dá na elnino zohnať niečo od Body Shop! (ja už, že mi ostáva len v lete tá Praha) :D (sorry za slovník, ale totálne som v šoku a nadšená :D).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, tak to sa teším! :D Na Elnine nájdeš skoro všetko ;)

      Odstrániť
  4. TBS nemám veľmi preskúmaný, skúšala som len telové mlieko a sprcháč vo verzii ružový grep. Na med veľmi nie som, ale masielko by som pokojne brala aj medové :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...