utorok 3. mája 2016

ZIAJA: Celkom najvoňavejšie pleťové mazadlo



Nie dávno som vám spomínala, že existuje zopár vôní v kozmetike, ktoré milujem až za hrob. Fakt! Bohužiaľ, nie všetky sa vyskytujú v patladlách, ktoré sú určené pre môj typ pleti a toto presne je prípad aj môjho obľúbeného odéru uhorky a čiastočne aj mäty. V tom dnešnom prípade si ale môj čuchový orgán konečne prišiel na svoje :).

ZIAJA_cucumber_mint


Pleťový krém od Ziaje s uhorkou a mätou, určený pre všetky typy pleti, som si vybrala na testovanie PREDOVŠETKÝM kvôli vôni a tiež faktu, že sa pomaly ale isto blíži horúce leto - a to aj také sušienky ako ja oceňujú ľahšie konzistencie na svojich ksichtíkoch. Krémik okrem toho obsahuje espéef 6, čo na leto tiež nie je na zahodenie.
Dnešnú recenziu by sme začali oficiálnymi infoškami od výrobcu.

ZIAJA_cucumber_mint_ingredients
ZIAJA pleťový krém uhorka-mäta - zloženie

Krémik s obsahom výťažkov z uhorky, mäty a kyselinou laktobionovou má pleť hydratovať, chladiť, rozjasňovať a upokojovať aj pri takých fóó-páá, ako je spálenie sa na slnku alebo podráždenie pri akné. O toto všetko sa má starať údajne ultraľahká konzistencia.
Toľko oficiálne info. Aké sú ale dojmy claire clairmont?

ZIAJA_cucumber_mint
ZIAJA pleťový krém uhorka-mäta

Prvá vec – vôňa. Tá je úplne, ale že úúúplne neuveriteľná. V prípade tohto fešiho musím fakt že zachrochtať blahom, lebo tá vôňa je pre mňa skrátka dokonalosť sama. Mix uhoriek a mäty je niečo, čo ja naozaj môžem a patlať si toto na ksicht u mňa spôsobuje až detskú radosť :). Vôňa nepôsobí vôbec umelo, ako sa to občas pri takto voňavých vecičkách stáva, ale z odéru furt jasne cítite čerstvé uhorky s práve natrhanou porciou mäty.
Krémik je naozaj príjemne chladivý a aby som sa priznala, po ukončení testovania som ho okamžite odložila do skrinky na leto, kedy bude pre mňa ako stvorený. Takúto vecičku treba ušetriť, jednoznačne! B-)

ZIAJA_cucumber_mint
ZIAJA pleťový krém uhorka-mäta - konzistencia

ZIAJA_cucumber_mint
ZIAJA pleťový krém uhorka-mäta

S tou ultraľahkou konzistenciou až tak veľmi nesúhlasím, lebo hmota sa nevsiakne do pleti okamžite. Ak mu ale dáte dostatok času /cécéá 20 minút/, tak si môžete zachrochtať blahom aj z faktu, že máte super podklad pod mejkap.
Toľko pozitíva a teraz to horšie :). Na zimné použitie tohto krému to ja ako sušienka veľmi totiž nevidím, vo výžive je na mňa skrátka prikrátky a namúti u mňa len minimum vody – jednoducho ak potrebujete vašu presušenú pleť aj vyživiť, tak radšej siahnite po niečom inom. Počiatočné dojmy sú síce fajn, ale v konečnom dôsledku vaša suchá pleť je furt suchšia a suchšia, takže s tým, že by bol krémik určený pre všetky typy pleti, nesúhlasím celkom JEDNOZNAČNE.
Holt, to upokojenie po spálení alebo pri akné som vám otestovať predbežne nemohla, ale to snáď prežijete ;).

ZIAJA_cucumber_mint
ZIAJA pleťový krém uhorka-mäta

Na leto teda použitie tohto krému vidím celkom optimisticky /ak ho dovtedy kvôli vôni neminiem na moje labky :) - a mimochodom, na rukách je VEĽMI príjemný!/, čo je pre mňa ale najväčším benefitom, to je jednoznačne práve vôňa. Povrchná beautyblogerka, no... ;).
Krém zoženiete čoskoro v tomto e-shope alebo aktuálne v kamenných predajniach /Aupark Košice, OC FORUM Poprad, CITY ARENA Trnava, OD PRIOR Trenčín, obmedzený sortiment Kaufland, 101 drogérie, obchodné domy Tesco/ za necelé 4 éčka.
Tentokrát bez hodnotenia.

Máte skúsenosť s novou uhorkovo-mätovou líniou od Ziaje? Na akých vôňach v kozmetike frčíte vy? :)

- claire -

7 komentárov:

  1. Ziaju mám veľmi rada! ♥ Akurát sa chystám vyskúšať Ziaja starostlivosť o aknóznu pleť, ale aj tento krém vyzerá skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš mastnú pleť, mohol by Ti plne vyhovovať :).

      Odstrániť
  2. Zkušenost nemám, zrovna nedávno jsem si udělala radost od Ziaji řadou Cupuacu a ta vůně je tak famfárová..vidět o tomhle krému, tak ho do objednávky přihodím taky, ale napravím to zas příště:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Famfárová? :D Super výraz :D Podľa mňa je skrátka k sežrání, budem to musieť mať doma už nafurt :D
      Z tejto uhorkovej línie určite skúsim to telové mliečko :)

      Odstrániť
  3. Ďakujem! :D Každá správna beautyblogerka fotku s tulipánmi skrátka mať musí! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nuž, ja musím so Ziaja produktmi opatrne, bohužiaľ, poučená na vlastnej skúsenosti. Bez ohľadu na to, že mám normálnu až zmiešanú pleť, zrejme toto produkt pre mňa nebude. Ja som si minulý rok obľúbila od Bioderma fluidný krém s jemným zafarbením (čo sme obe vyhrali u Monnica in Essence) a ten účinkoval famózne, aj mierne zakryl čo mal, takže u mňa cez leto od júna do septembra už len Bioderma.
    I keď tá vôňa ako opisuješ by mohla byť príjemným benefitom, aj pre moju dcéru.
    20 minút na siaknutie do pokožky ? Nie je to veľa ? Mne stačí nová Bioderma čo som začala teraz používať, tak cca max 10 minút a makeup ok bez hrčiek skvele držiaci.

    A vône ? Všetko krásne príjemné ľahké, nie ťažké, najmä cez leto to na sebe neznesiem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento krémik od Ziaje je podľa môjho skromného názoru určený skôr pre mladšie vekové kategórie, my už musíme loviť v iných vodách :D.
      Na aplikáciu mejkapu by stačilo pár minút, ale cca po 20 minútach sa vstrebe tak, že sa už neleskne tvár, to som mala na mysli :).
      Ja som vtedy u Moniky ten krém dobrovoľne vymenila za bezfarebnú verziu :), keďže som sa obávala odtieňa, či by mi sadol... Ale celkom sa pohrávam s myšlienkou, že by som si zasa kúpila tú Vec od Nivey, čo aj trošku kryla, to mi vyhovovalo po všetkých stránkach... /aj keď momentálne frčím na Excipiale a tak skoro asi žiadny iný krém môj ksicht neuvidí :D/

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...