pondelok 4. júla 2016

PUPA MILANO Made to Last: očné tiene v ceruzke



Leto je v plnom prúde a kedy inokedy treba klásť zvlášť dôraz na poriadnu výdrž líčenia, než práve v tomto čase. Lebo poriadny očný tieň, riasenka alebo rúž musia vydržať minimálne spŕšku slanej vody rovnou ranou do oka, spojenú s následným žmolením dlaňou, zožratie asi tony zmrzliny alebo vypotenie aspoň hektolitra slaného potu. Toť moje skromné požiadavky na „letnú“ dekoratívku.

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke


Pupa Milano na leto vyrukovala s limitkou Bronze Fever, nesúcou sa v bronzovo-perleťových odtieňoch a v dnešnom článku omrkneme očné tiene v ceruzke.
Hoci som úvod začala kúúúštik prekombinovane, v skutočnosti sa moje letné líčenie obmedzuje väčšinou na kvapôčku mejkapu, riasenku, linku na oči a výraznejšie líčenie pier.
No a práve ceruzka na oči je vec, pri ktorej vyžadujem maximálnu možnú výdrž. Podkladová báza to síce istí, ale ak vám akákoľvek farebná vec na očiach vydrží aj samotná, je to len plus.
Ale späť k Pupe. 

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke

Také očné tiene v ceruzke, to vám je náramne praktická vec. Môžete nimi vykúzliť nielen celé líčenie očí, ale práve aj tú moju obľúbenú linku. Made to Last očné tiene v ceruzke sľubujú vodeodolnosť a trvácnosť – a to je celkom fajn vyhliadka.
Ceruzky sú dostupné v šiestich odtieňoch, ja som si ocheckovala farbičky 013 Golden Rose, 016 Chocolate018 Light Gold. Výber pár exceláns, čo vám budem hovoriť.

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke

Golden Rose ja taká rozjasňovačoidná farbička s ružovkastým nádychom, Light Gold – maximálne prekvapivo – krásna zlatá, ktorá pôsobí ceeelkom prirodzene. Posledná farbička Chocolate je skrátka čokoládková so slabunkým bronzovým shimmerom.
To na margo odtieňov – že by ste si nevybrali, toho sa naozaj neobávam, škála farieb je naozaj veľmi univerzálne použiteľná.
Začnime tým najlepším. Výdrž očných tieňov /alebo liniek, ako chcete/ je priam neuveriteľná! Farbu na koži môžete drhnúť koľko chcete či už nasucho alebo namokro a  faktom je, že linkou ani nepohnete! Výdrž teda napriek všetkým očakávaniam prekvapila ešte viac a naozaj za ňu musím len a jedine tlieskať.
Takto totiž vyzerajú swatche po naozaj intenzívnom šúchaní prstom:

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke

... a takto intenzívnom šúchaní namydleným prstom :D.
Čo ma ale trošku mrzí, to je fakt, že ceruzka je pomerne tvrdá a intenzitu odtieňov na ruke na očnom viečku skrátka nedosiahnete – a najmä nie, ak chcete ceruzkou vytieňovať celé oko, kedy je aplikácia nie celkom príjemná! Ako to líčenie je furt použiteľné, ale skrátka toto je vec, ktorá ma trochu prdí, no...
Očná linka je ale s touto vecou veľmi fajn a určite je bonusom aj strúhadielko na opačnom konci ceruzky, vďaka ktorému si ceruzku môžete udržovať v linkovacej pohotovosti.
Okrem toho, svetlé odtiene sú priam ideálne aj ako rozjasňovač pod obočie alebo do vnútorného kútika vašich ctených očí a s trochou opatrnosti a námahy ich môžete použiť aj na lícne kosti /ale tu fakt opatrne, keďže ceruzka skrátka NIE JE roztierateľná!

PUPA_MILANO_made_to_last_ocny_tien_v_ceruzke

Ak teda hľadáte naozaj trvácne očné linky, s ktorými nehne nič okrem očného odličovadla, môžem naozaj len vrelo odporučiť. Ak by ste ale chceli ceruzky používať ako klasické očné tiene, tu už celkom taký optimista nie som.
Aj napriek menším výhradám, pre mňa osobne ide v prípade očných tieňov v ceruzke o prudko praktickú vec na letno-prázdninové cesty – necesty a vidím to na celkom blízky vzťah. A asi nielen ten letný :).
Ceruzky môžete omrknúť aj tu, v každom prípade ale naživo je predsa len naživo a preto sa okolo seba poobzerajte radšej kamenných predajniach. Navyše, ak vysolíte zopár šestákov za dve letné novinky, držiteľky Pupa Card vyfasujú praktickú kozmetickú termo-taštičku na líčidlá a všetky podobné serepetičky. Howgh.

hodnotenie: 8/10

Čo vy a takéto univerzálne použiteľné ceruzky na oči? Tiež na nich fičíte, alebo ste skôr verné klasike v podobe obyčajných očných tieňov?

- cc -

8 komentárov:

  1. Skvelé že tak vydržia ja mám mastješie viečka tak mám stým vždy problém, že to neskor už nevyzerá tak dobre ako na začiatku, raz som bola v predajni Pupa prvý krát ale nevedela som čo by som si kúpila (asi som nič nepotrebovala) tak som aj odyšla, ale teraz by som sa určite obzrela po týchto tieňoch su krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ak máš problém s viečkami a mastnotou, tak toto určite odporúčam - myslím, že s nimi fakt nič nehne...

      Odstrániť
    2. Dobree tak ďakujem za typ ak niekde objavim Pupa obchod tak tam zbehnem:)

      Odstrániť
  2. Toto vyzerá naozaj ako skvelá vecička, ktorú, keďže mám Pupu od práce asi 5 minút lenivej letnej chôdze, musím mať.
    prosím Ťa, ako sa dostanem ku kartičke ? A tie zľavy myslíš platia aj v kamennej predajni ?
    ĎAKUJEM TI, bôžik krásnych tipov ! (a zlodej peňazí z peňaženky)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najlepší kompliment, aký beautyblogerka môže dostať! ;DDD
      Leni, PUPA e-shop ani nemá, ceny platia pre kamenné predajne! A ohľadom kartičky tiež tam info...

      Odstrániť
  3. tak tá výdrž tieňov je skvelá! páčili by sa mi na rozjasnenie vnútorného kútika :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zbožňujem produkty od Pupy, kukni na môj blog (prípadne facebook) kde nájdeš skvelý typ na rúž od tejto značky

    https://testujemekozmetiku.blogspot.sk/
    fb: testujeme kozmetiku

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...