streda 28. septembra 2016

Nová láska od FRAIS MONDE



Termálne vody v spreji sú aj v nastávajúcom jesennom období pre mňa nutnosť najnutnejšia. Odjakživa som na nich frčala počas letných horúčav a bola schopná naškrečkovať zo desať kabelkových balení, ktoré boli priložené k časákom, ktoré som v živote nečítala, ale tie vody boli skrátka POTREBNÉ – verím, že mi rozumiete ;).
Dnes ale na vodách v spreji fičím už aj z iného dôvodu - ktorý vám ozrejmím nižšie – a zároveň vám predstavím jednu takúto vecičku. Termálna voda v spreji od FRAIS MONDE.

FRAIS_MONDE_termalna_voda_v_spreji


Nalejme si čistého vína /alebo čohokoľvek, ak by tu boli nejakí odporcovia vínneho moku/, zas nejaký extra rozdiel vo vodách v spreji na prvý pohľad nie je. Teda samozrejme platí to dovtedy, kým vaša pleť nezačne robiť zbytočné problémy a potrebuje maximálne tak dávku osvieženia.
Termálna voda od Frais Monde, čerpaná priamo z prameňa v Répole, obsahuje výťažky zo síry, ktorá má liečivé a upokojujúce účinky, takže je vám jasné, že je pre citlivú pleť naozaj ideálna. Asi bude zbytočné papagájovať, na čo všetko môžete termálne vody používať, na nete je tých infošiek snáď milión a každá si môže nájsť ten svoj spôsob, ako takúto srandičku využiť.

FRAIS_MONDE_termalna_voda_v_spreji


Ako som už kedysi bola bývala naznačila, vodám v spreji som našla nové uplatnenie. Aktuálne sa odličujem celkom tradičným spôsobom – pleťovým mliekom a pleťovou vodou. Keďže ale moja pleť pri dlhodobejšom kontakte s obyčajnou točkovicou /rozumej vodou z vodovodu/ začne VŽDY štrajkovať, zvyšky pleťového mlieka dávam dole tampónikom, na ktorý nastriekam práve termálnu vodu a tonikom dočistím až potom.
A viete čo? No paráda. Moja citlivá pleť je bez akejkoľvek nežiadúcej reakcie a ja si len chrochtám blahom a užívam pocit poriadne vyčistenej pleti.
No ale späť k našej kráske od Frais Monde. 

FRAIS_MONDE_termalna_voda_v_spreji


Kráske doslova, lebo mne sa to balenie fakt páči. Mám doma 300mililitrovú obrverziu, ktorá mi tróni v kúpeľni na skrinke vedľa zrkadla/nikde sa totiž nevprace!/, takže manipulácia s ňou nie je síce ideálna, ale o praktickosti takéhoto balenia na domáce použitie polemizovať nemôžeme, že jo.

FRAIS_MONDE_termalna_voda_v_spreji


Rozprašovač je jemnučký a to ja milujem – na tvár si tak môžete striekať jemnú hmlu a nie sprchu, ako je to v prípade niektorých iných vôd. Jedinú frfľačku adresujem práve k aplikátoru, ktorý sa mi zo začiatku, než prídem na ten správny „tlak“, stláča kvapôčku ťažšie – neviem, či je to tak aj pri menších verziách balení, ale na toto si skrátka už len z princípu zafrfľať musím, nech nie som furt za dobrú.

FRAIS_MONDE_termalna_voda_v_spreji


Čo sa účinku týka, ako som sa už vyjadrila, ten je skvelý a moja pleť nebola za posledné týždne podráždená ani raz – dokonca ja osobne som postrehla aj „odličovacie“ schopnosti tejto vody, keďže mi ostali nejaké posledné zvyšky mejkapu aj na tampóniku. Čo viac si želať...
Vodu zoženiete aj v menšej, 150ml verzii v tomto e-shope. Výhodnejším nákupom je samozrejme moja väčšia verzia, ktorú zoženiete za sumičku niečo málo nad 13 éčok.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a termálne vody? Čo vy a točkovica? :)

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -


6 komentárov:

  1. Frais Monde más super produkty a dost mě zaujal i tento!
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja skúsenosť s touto značkou je že "tenkrát poprvé", ale teda prudká spokojnosť...

      Odstrániť
  2. Ja keď termálne vody, tak leda cez leto. Inak ju veľmi nepoužívam. Už sa mi doma zhromaždilo dosť veľa týchto vôd, asi ich začne používať ak ty na odličovanie :). Ale teda, dať za takéto niečo 13 €, tak to teda ani náhodou :(.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pokiaľ nemáš s pleťou problémy, postačí aj Balea za niečo málo nad 1 éčko :))) Ja mám v podstate tiež len ten 1 zásadný problém, že nemôžem len obyčajnú vodu z vodovodu, ale inak v pohode, Balea tiež vyhovuje...

      Odstrániť
  3. Ja mam tieto vody rada ale tiez len v lete :) potom nastava vodna pauza :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som to mala donedávna podobne, že vodná pauza :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...