piatok 23. septembra 2016

Nová micka do zbierky PART TWO



Micelárne vody milujem. Nielen pre ich praktickosť, keď nimi jednou ranou dáte dolu mejkap, rúž aj riasenku, ale aj pre ich účinok na môj citlivý ksichtík, ktorý ma občas privádza na pokraj šialenstva. /Poniektoré/ micky sa ukázali ako jedny z najlepších možných čističov mojej pleti a od tých čias trpím trošku úchylkou skúšať stále nové a nové.
V dnešnom článku jednu takúto micku omrkneme. Micelárna voda s výťažkami z okvetných lístkov z ruží od Nuxe.

NUXE_micelarna_voda


Balenie micelárnej vody plne vyhovuje môjmu estetickému cíteniu, ale aplikácia obsahu na tampónik ma teda až tak neuspokojuje. Otvor je síce úplne praobyčajný, ale tým, že je vrch balenia rovný a pomerne veľký, micka mi občas tečie kade-tade po lakťoch, pretože neviem odhadnúť, kde sa tá diera práve nachádza, že jo. Nuž, šikovnosť nadovšetko.

NUXE_micelarna_voda


No ale poďme ďalej.
Micelárka je parfémovaná. Tak nejak sa neviem rozhodnúť, či mi vonia alebo nie, v každom prípade odér mi neprekáža. Na druhú stranu, ak by parfémovaná nebola, privítala by som to omnoho viac, to teda jo.
Čo je zaujímavé, micka nie je číra, ale má žltkasto-hnedú, akoby olejčekovú farbu. Na tvári samozrejme mastná nie je, takže mi tento fakt nijako nevadí – spomenula som ho len tak pre zaujímavosť.
Zloženie omrknite tu:

NUXE_micelarna_voda_zlozenie


/Btw, vidíte, že hneď na druhom mieste je ružová voda? To ja teda fakt rada! :)/
No a teraz to najdôležitejšie – účinok. Ten odličovací na tvári hodnotím ako plne uspokojivý. Čo sa ostatných držákov týka /ako trebárs mojej obľúbenej NEvodeodolnej riasenky, ktorá ale drží naozaj dobre/, účinok je dobrý, ale furt mám taký ten neodbytný pocit, že ružová Bioderma odličuje riasenku o niečo ľahšie. Na druhú stranu, frfľať tiež nemôžem.

NUXE_micelarna_voda


Ako som už matne spomenula, pleť odlíči a vyčistí naozaj super a najmä je na nej veľmi príjemná – nikde nič nelepí a ani neštípe, čo je u mňa hádam to najpodstatnejšie.
Balenie samostatnej 200ml micelárky vás vyjde v tomto e-shope na necelých 10 éčok, čo nie je teda cena zrovna najnižšia a určite by som privítala aj nejaké ekonomickejšie balenie. Na druhú stranu, kto tu nie je expert na akciové nákupy, nech zdvihne ruku, ochotne ho zaškolím ;).
V každom prípade, s vecičkou som spokojná a určite sa zaradí medzi moje top micky, aké kedy prešli mojím ksichtom.

hodnotenie: 9/10

Ktorá micka je vaša najobľúbenejšia? A aké sú vaše skúsenosti so značkou Nuxe?

- cc -



3 komentáre:

  1. Mám ju doma, zatiaľ nevybalenú, tiež som dostala k nákupu na benu.sk v lekárni osobne, ale mám otvorenú nevymínateľnú micelárku z DM (nemôžem ju používať na oči, brutus ma štípe, ale na tvár ok).
    Myslím, že táto bude patriť medzi moje 3 naj, určite je to vysoká kvalita, ako v poslednom čase zisťujem asi všetko z NUXE.
    Veľmi rozmýšľam nad tou zelenou radou z NUXE, zatiaľ škrečkujem minibalenia, aby som mohla používať v kuse dlhšie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mi je táto značka čím ďalej, tým sympatickejšia, uvidíme, čo ešte skúsim...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...