pondelok 19. septembra 2016

TOPVET: kozmetika s konopným olejom


Po menšej pauzičke pokračujeme TOPVETom. V poslednom článku som sa vznášala v oblakoch z balzamu na pery tejto značky a dnes v chrochtaní pokračujem.
Patríte k šťastným nositeľkám suchej pleti, ktorú občas prekvapí nejaký ten neduh v podobe niečoho, čo sa tvári ako ekzém? Tak teraz kľudne zbystrite pozornosť, cc sa nám konečne dopracovala k tomu, aby hodila svoje dojmy z radu z konope tejto českej značky na papier. Aj keď len ten virtuálny ;).

TOPVET_konopna_kozmetika


Konopný rad od Topvet je určený pre pleť ekzematickú, svrbivú, suchú – skrátka pleť plnú problémov. Ja som si vybrala na otestovanie regeneračné čistiace mlieko, regeneračné čistiace tonikumregeneračný pleťový krém. Každá z týchto vecičiek obsahuje určité percento konopného oleja /teda aspoň predpokladám, že tie číselká označujú túto Vec :)/, ktorý sa má postarať o utlmenie prípadných zápalov v pokožke a zvýšiť v nej obsah ceramidov. Táto kozmetická línia pleť hydratuje, regeneruje, a ako ste už asi pochopili, je vhodná najmä pre suchú pleť, ale aj pre pleť vystavenú „každodennému stresu veľkomesta“.

TOPVET_konopna_kozmetika

Takže omrknime najskôr obaly. Balenia sú, jednoduché plastové, ale kvalitné a najmä funkčné. Obzvlášť oceňujem pumpičkové balenie čistiaceho mlieka, ktoré je jednak megaveľké a dvak otvor, ktorým prechádza obsah na svetlo božie je tak megaMALÝ, že obsah je v podstate dokonale chránený pred akýmikoľvek neželanými vplyvmi zvonka. Tlieskam, to fakt!

TOPVET_konopna_kozmetika

Celú líniu charakterizuje nie celkom príťažlivá vôňa – určite z nej nepôjdete do kolien a niekomu by mohla možno aj prekážať, ale holt, daň za zloženie, tváriace sa prírodne.
Apropó, zloženie... Zas taká čistá príroda to nie je, veď omrknite.

TOPVET_konopna_kozmetika_zlozenie
TOPVET_konopna_kozmetika_zlozenie TOPVET_konopna_kozmetika_zlozenie
TOPVET_konopna_kozmetika_zlozenie

TOPVET_konopna_kozmetika_zlozenie

Čo sa týka konzistencie, vyjadrím sa hádam len ku krému, logicky. Ten je celkom ľahká, priam vzdušný, ale po rozotretí cítite, že pokožku naozaj vyživuje, hydratuje a trošku premastí.

TOPVET_konopna_kozmetika_konzistencia
vľavo čistiace mlieko, vpravo pleťový krém
TOPVET_konopna_kozmetika_konzistencia
vľavo čistiace mlieko, vpravo pleťový krém
Ak mám dojmy z vecí vyjadriť v globále, všetky tri sú pri aplikácii na pleť veľmi príjemné, nič neštípe, neťahá, takže v tomto smere za mňa veeeľká spokojnosť.
A čo sa účinku týka, tak to už priam blahom chrochtám. Celú líniu používam už asi mesiac a že by moja pleť zaštrajkovala, to sa mi za celý ten čas nestalo ani omylom. Môj ksicht je občasne problematický a pri v podstate utajenom podnete zareaguje tvorbou niečoho, čo sa podobá na atopický ekzém. V tomto prípade teda ale naozaj nehrozí, aby k tomuto nemilému faktu došlo.
Ak teda máte podobne citlivú pleť ako ja, prípadne vás trápi jej nadmerná suchosť, určite odporúčam vyskúšať, za mňa pre tentokrát celkom prekvapko.

TOPVET_konopna_kozmetika

Všetky vecičky zoženiete tu za viac než konzumovateľné ceny. Na záver pripájam tradične zopár linkov. Ak sa tu zaregistrujete, budete môcť nakupovať za ešte lepšie ceny, pričom registrácia je až do konca roka bezplatná. Link na FB, kde kočka občas šupne aj nejakú tú súťaž, nájdete tu.

hodnotenie:
čistiace mlieko: 10/10
tonikum: 10/10
pleťový krém: 10/10

Máte nejaké skúsenosti s touto značkou?

- cc -


2 komentáre:

  1. Ááááá, kto sa nám vrátil ?!
    Konopku už v kozmetike poznám, len som ju zatiaľ nijak extra nepotrebovala. Minule som si ale na benu.sk objednala konopnú vodu do zásoby, ak by náhodou bolo potrebné. Pokukám a uvidím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD už sa pomaly zabieham s nahrávanim článkov, v robote je väčší kľud a vonku horšie počo, tak snáď zasa budem stíhať obvyklé pondelky, stredy a piatky :)
      Ja som veľmi prekvapená, používam to teraz stále a eňo-ňuňo...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...