piatok 14. októbra 2016

Čo som nemala v pláne



V pláne teda občas nebýva veľa vecí, ale pre tentokrát to bude „len“ neplánovaná recenzia.
Nerada píšem o vecičkách, o ktorých si myslím, že sú vo svojej podstate nezaujímavé a že hrozí, že čitateľa unudím k smrti. Občas ale príde k tomu, že časom sa mi zdá Vec taká skvelá, že sa o svoje dojmy s vami jednoducho podeliť musím.
A tak si v dnešnom článku strihneme tých rýchlorecenzií hneď niekoľko. Teda celkom konkrétne DVE :).



Začnime takým obyčajným denným pleťovým krémom. Značka PURE CZECH je príbuzná značka známejšej MANUFAKTURY a čo si budeme čo nahovárať, je to aj vidno - dizajn obalov celkovo je naozaj božský.



Môj krémik obsahuje prírodné oleje a výťažky z chmeľu a rašeliny a naopak, neobsahuje žiadne minerálne oleje, farbivá ani parfum /čo je tiež vidieť, potažmo cítiť – trošku mi smrdí :D/.



Jeho konzistencia je priemerne hustá, aplikácia mimoriadne príjemná a do pleti sa vstrebe celkom rýchlo.




Najlepší je ale jednoznačne efekt. Krémik môžete používať, nech máte akúkoľvek pleť a kľudne aj v tom prípade, ak je citlivá. Tá moja teda je, a musím povedať, že krém je božský nielen vizuálom a pri aplikácii, ale aj v efekte. Hydratuje totiž tak neuveriteľne dobre, až sa mi chce chrochtať blahom.



Takže hoci som bola presvedčená o tom, že krém vás zaujímať v recenzii asi nebude, no tak som svoj názor rýchlo zmenila a fakt si pokladám za svoju svätú beautyblogerskú povinnosť informovať vás o jeho existencii :).



Druhou vecičkou, čo ma podobne nadchla, je sibírske biele maslo, určené na boj proti celulitíde značky NATURA SIBERICA.
Aj tu chrochtám blahom pri obale. Čo sa vône týka, tu už som spokojnejšia, vec vonia síce celkom prírodne, ale tá bylinková vôňa mi nevadí ani trošku.
Najväčším prekvapkom bola konzistencia – aj keď už len podľa názvu by nemala byť, že.




Bohaté biele maslo vyzerá naozaj ako bohaté biele maslo :) - konzistencia je veľmi hutná a aj keď si pri aplikácii trošku zamakáte, výsledok stojí za to. A plusom je samozrejme aj masáž s tým spojená, že jo.




Maslo vaše problematické partie krásne zhydratuje a zvláčni a ja mám naozaj pocit, že tie moje pomaranče vidno na takejto pokožke o niečo menej – ale aj keby to bolo len moje zbožné prianie, aj tak nekonečne chrochtám blahom z tej hydratácie!



No a to by bolo pre dnes všetko. Recenzia vecičiek nebola v pláne, ale uchvátili ma tak, že som vám o nich nemohla nepovedať. Na druhej strane, nemohla som ich ani prestať používať /závislosť je sviňa!/, takže to trošku vidieť na tých tubičkách, ktoré sú už takmer prázdne  a majú celkom sklony vyzerať zmasakrovane, že, ale snáď mi to pre tentokrát prepáčite ;).
Všetky infošky o kozmetike značky Pure Czech zoženiete tu a maslo Natura Siberica kúpite napr. v e-shope BioBeauty, na ktorý máte odkaz vpravo dole medzi bannermi, kdyby něco ;).

hodnotenie:
krém 10/10
maslo 10/10

Máte skúsenosti s niektorou zo značiek z dnešného článku? Ak áno, sem s nimi, chcem skúšať ďalej! :)

- cc -


4 komentáre:

  1. To máslo Natura Siberica mám taky a jsem s ním moc spokojená!
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obe vecičky vyzerajú veľmi použiteľne a skvele počnúc obalom, pokračujúc konzistenciou a končiac zrejme účinkom. Cena +- bola aká prosím ?
    Zlatko, 3x v texte si použila, že chrochtáš blahom :))))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? :D No to len aby som podčiarkla úžasnosť oboch vecí :D
      Googlila som kvôli Tebe, vecičky som dostala ako darček od kamošky :) maslo okolo 5 éčok a krém tiež tak nejak :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...