streda 7. decembra 2016

HD púder od NYXu



Vecičku, ktorú vám chcem ukázať v dnešnom článku, som si kúpila v podstate čisto zo zvedavosti /a samozrejme som ju aj potrebovala, ako inak! ;D/. Preslávený a všetkými blogerkami a youtuberkami uznávaný a velebený HD Finishing Powder od NYX som prihodila do nákupného košíka k tekutému rúžu a zvýšila tak hodnotu svojho nákupu o ďalších 10 éčok, moja zvedavosť bola ale silnejšia než akékoľvek dobré predsavzatia a tvrdé beautyblogerské sebazaprenie. Nuž... :)

NYX_HD_puder


A začnime obalom. Ten je v podstate jednoduchý, ale pôsobí elegantne, štýlovo a kvalitne. Púder samotný je bielej farby, čiže konečný vizuál vášho líčenia má len zdokonaliť /ako v podstate aj všetky ostatné púdre, že jo/.

NYX_HD_puder


A teda teraz účinok. Na HD púdri sa mi nepozdáva jedna dooosť podstatná vec. Púder ja namletý dosť nahrubo a pri nanášaní na štetec treba mať extrémne ľahkú ruku a následne aj tak 5 hodín oklepávať, pretože to práši ako prasa a celkom ľahko sa môže stať, že si na ksichte skrátka vyrobíte bielu masku. Na toto upozorňujem teda obzvlášť a musím sa priznať, že ma toto príliš nebaví – poslednú dobu som si obľúbila tento púdro-mejkap od Astoru a pri ňom si nemusím dávať pozor absolútne na nič a toto je to, čo mi vyhovuje.
Bodka.

NYX_HD_puder
NYX_HD_puder


Na druhú stranu, ak dodržíte mnou odporúčaný postup a púder nanesiete v naozaj jemnučkej vrstvičke, s efektom budete asi spokojné. HD púder vám totiž zneviditeľní póry, zmatní pleť a udrží ju takú o niečo dlhšie v porovnaní s inými púdrami, čo je teda jednoznačné plus. 

NYX_HD_puder
NYX_HD_puder_zlozenie


Moja pleť napriek tomu, že trpí permanentnou dehydratáciou a občas aj presušenými zónami, tak sa ku podivu leskne celkom dosť – najmä na nose, čele a brade, že, ale keďže cc je tvor občasne extrémne lenivý, väčšinou si vystačí s ranným zafixovaním mejkapu púdrom a počas dňa už prípadný lesk rieši skôr otláčaním do papierovej vreckovky, potažmo hajzláku. Takže účinok púdra môžem zodpovedne zhodnotiť len z tejto stránky – žiadne prepudrovávanie s u mňa nekoná.
Suma sumárum, s púdrom spokojnosť až na ten jeden, vyššie spomínaný neduh. No ale že by išlo o až taký zázrak, ako som čakala...

hodnotenie: 8/10

Nejaké skúsenosti s týmto výrobkom, prípadne so značkou NYX?

- cc -

6 komentárov:

  1. S tímto přípravkem zkušenosti nemám, ale objednala jsem si podobný bílý pudr od jiné značky. Od Nyxu dostanu nějaké paletky pod stromeček, tak jsem na ně zvědavá a těším se :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som podobný od Catrice a s tým som bola spokojná asi aj viac, no...
      Dík :)

      Odstrániť
  2. Tenhle pudr bych chtěla vyzkoušet, ale je neustále všude vyprodaný
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Žiadna skúsenosť ani s týmto produktom, ani so značkou. Nejak ma neláka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tam láka celkom dosť vecí, takže to otvorenie predajne u nás som len uvítala... Uvidíme, čo ešte očekujem ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...