piatok 23. decembra 2016

Pekelne pigmentovaná lícenka od Alverde



Hoci som farbám na líčka dlho nevedela prísť na chuť a nepoužívala ich, pomaly ale isto sa u mňa ich zbierka rozrastá a cc si začína pripadať ako menší maniak – aj vzhľadom k tomu, že zas tak často ich nepoužívam :). Napriek tomu, ono je tak nejak dobré, mať doma miliónosem kúskov v jednom odtieni, že.
A tak som jedného krásneho dňa neodolala lícenke v odtieni 08 berry dream déemkovskej značky Alverde.

ALVERDE_farba_na_licka


V tomto prípade sa mi obalom príliš začínať ani nechce. Dizajn alverďáckej dekoratívky je aký je a aj keď sa mi reliéf na samotnom obsahu /rozumej lícenke/ páči, ten zelený plastový dekel je, holt, daň za fajn zloženie a nízku cenu. Nuž, hlavné je, že všetko drží tak, ako má – pokope.
Hoci pôvodne som mala v pláne vziať si trošku neutrálnejší a svetlejší odtieň /holt, svetlo v DMke je sviňa!/, nakoniec u mňa zakotvila celkom tmavá a studená staroružová s tak trošku fialkovým nádychom. 

ALVERDE_farba_na_licka

ALVERDE_farba_na_licka_berry_dream_swatch
ALVERDE lícenka vľavo

Čo sa výdrže týka, tu je to za mňa plná spokojnosť – nemôžem jej na jej lícenkové oči vyhodiť nič. Keď to tam posadím, tak to tam drží celý deň a to mne plne postačuje.
S touto fešandou mám ale jeden zásadný problém. Lícenka je pigmentovaná tak MOC, že je nadľudským výkonom naniesť ju tak, aby ste nepôsobili ako matrioška – pri nanášaní farby na štetec treba mať OZAJ EXTRÉMNE ĽAHKÚ ruku.
Tudíííž vám logicky ani nepoviem, či lícenka nejak extrémne práši /ale jo, práši dosť!/, pretože naniesť ju na štetec normálnym spôsobom, to je vec absolútne nemožná – to by ste potom ten štetec už mohli používať asi tak mesiac bez nutnosti pošmrdlať ním obsah lícenky.

ALVERDE_farba_na_licka


No a v podstate už k tejto vecičke ani nemám čo povedať. Ak natrafíte na nejaký odtieň, ktorý je vášmu srdcu blízky, kľudne do toho choďte – lícenka stojí, ak si dobre pamätám, niečo nad 3 éčka a určite to nie je zlá kúpa. Ja sama jej opätovné zaobstaranie si určite nevylučujem, ale fuckt ak by tá pigmentácia bola o kúúúštik /no, o DOSŤ VEĽKÝ KUS!/ slabšia, bola by som s ňou aj o DOSŤ VEĽKÝ KUS spokojnejšia.

hodnotenie: 6,5/10

Skúšali ste lícenky od Alverde? Používate lícenky? :)

- cc -

8 komentárov:

  1. Tak, toto je farba mimo môjho obliga. Som bleduľa a dať si toto na líca by bol iný masaker.
    Používam pravidelne takmer dennodenne. M8m obľúbenú klasiku od Gosh, skvele mi sedia, držia dosť, pekne sa nanášajú, a tá cena vo Fann so zľavou je tiež zaujímavá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od GOSH som ešte NIČ neskúšala, kks, sama tomu neverím :)
      Ono o ten odtieň ani tak nejde, ten sa dá vybrať aj iný, skôr ma prdí tá pigmentácia...

      Odstrániť
  2. Krásna farbička :) viem si predstaviť, že jemná vrstva na tebe vyzerá parádne!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík, no, len keby sa tá jemná vrstva dala bez komplikácii aj naniesť! :D

      Odstrániť
  3. Mně Alverde dekorativka nikdy moc nesedla, ikdyž jeden lesk na rty byl docela fajn, ale zbytečně hodně parfemovaný. Co se týče tvářenek, tak mám raději ty méně pigmentované, proto mi vyhovují hlavně ty od MACu :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Strašně dlouho jsem si nějakou chtěla koupit, ale teda s tou pigmentací už asi nechci :D Člověk by řekl, že čím vyšší pigmentace, tím líp, ale všeho moc škodí...
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...