piatok 27. januára 2017

Čo sa na nás chystá - DM /part 11/



V januári si pre nás DMka opäť raz nachystala nálož chutných noviniek, ktoré určite stoja za vyskúšanie a ak nemáte práve nič užitočnejšie na práci, môžete ich omrknúť práve v dnešnom článku :). Vecičky sa už na déemkovských pultoch nachádzajú, takže s kľudným svedomím môžete ihneď po dočítaní zbaliť svoje saky-paky, zaradiť rýchlosť a fujazdiť do najbližšej DM drogérie.

BALEA_handlotion

Začnime maximálne chutnými mliečkami na ruky. Balené sú v krásnych, farebných plastových tubičkách a sľubujú naozaj delikátne vône melónu a bobúľ alebo pitaye a kokosu, záleží len na vašich čuchových preferenciách.

cena: od 1,59e

BALEA_dusch_gel


Máte rady sladučké vône? Potom si určite zarochníte blahom pri novinkových sprchovacích géloch s vôňou čokolády alebo cukríkov marshmallow. Ako inak, v tradične krásnom balení plnom farieb a ceeelkom ideálne do mrazivých dní.

cena: od 1,19e

BALEA_beauty_effect_nachtserum


Chcete dopriať svojej pleti niečo navyše? Potom určite omrknite baleácku novinku z línie Beauty Effect – nočné sérum s peelingovým efektom, ktoré obsahuje kyselinu glykolovú a dvojitú dávku kyseliny hyalurónovej.

cena: od 4,69e

Takže? Ktorá z aktuálnych noviniek vás zaujala najviac? :)

- cc -

6 komentárov:

  1. Ty sprchové gely už mám oba a jsou super!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám jak čokoládový, tak marshmallow sprchový gel a minimálně pro ten čokoládový poletím znovu, tuhle vůni já můžu:-) Emulze na ruce mám taky, ale ty jsem ještě nezkoušela, protože teď přes zimu mám hodně suché ruce a něco mi říká, že tyhle krémy zase nebudou nějaká hydratační bomba.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, na zimu to asi veru nebude... Ale treba uznať, že ten dizajn je ňuňu! B-)

      Odstrániť
  3. Sprcháče už mám doma, pre deti.
    V ostatných vecičkách nie som cieľovou skupinou. Séra používam inej značky a krémy na ruky potrebujem výživnejšie :). Ja nie som moc na tieto sladké kúsky.
    Neplánuješ, čisto náhodou, pohľad do kuchyne, t.j. čo používaš v domácnosti a pod. ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D nie neplánujem, vieš prečo? Môj post na túto tému by sa totiž vmestil asi do jednej vety typu "mám jar a tablety do umývačky" :D
      Ja sa celkovo v kuchyni veľmi nepohybujem :D... teda, píšem tam články väčšinou... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...