streda 18. januára 2017

Hydrabio Crème - čo mi bol čert dlžen



Dnes to asi dvakrát pozitívne nebude. Naopak, dnes budem vlastne asi celkom negatívna. Všetkým z vás, ktoré čítajú môj blog pravidelne, je jasné, že značku Bioderma mám naozaj rada a celkom dosť vecí patrí medzi moje sväté grály, ale v tomto prípade to bude ťaaažká kritika. Pretože to, čo sa podarilo vyrobiť frantíkom v podobe vecičky, o ktorej dnes bude reč, to je teda fuckt na zaplakanie. Alebo prinajmenšom na poriadny vulgarizmus.
Hydrabio Crème, krém pre suchú až veľmi suchú citlivú pleť.

BIODERMA_hydrabio_creme_pletovy_krem


Aby vám bolo jasné hneď na začiatku – krém som používala asi tak týždeň a výlučne na noc a ďalej už nevládzem, inak by som sa asi psychicky zrútila.
Začnime ale trochu inak.
Keď sa táto novinka objavila pred časom na trhu, moooc som sa potešila – vyzeralo to, že bude určená presne pre mňa. Čo ma potešilo menej, to bola informácia, že môj celkom obľúbený krém Hydrabio Riche sa bude sťahovať z ponuky a nahradí ho práve táto Vec. Nuž...
Čo ma ale potešilo ešte menej, to boli nejaké tie zákulisné infošky od blogeriek, že krém dosť upcháva póry a tento fakt mi, bohužiaľ, potvrdila aj moja kamarátka, ktorá mi po asi mesiaci /ne/používania ten krém posunula.

BIODERMA_hydrabio_creme_pletovy_krem

Nuž, nielen, že nie je všetko zlato, čo sa blyští – platí to občas aj naopak a ja som sa s nadšením vrhla do testovania.
Že mi nadšenie vydržalo asi tak po prvú aplikáciu, o tom neskôr, začnime najskôr pozitívami.
Ten téglik je jednoducho dokonalosť sama! Je síce plastový, ale moje vizuálne cítenie je plne uspokojené – uznajte, nie je to nádhera?

BIODERMA_hydrabio_creme_pletovy_krem


Krémik vonia veľmi jemne – povedala by som, že ešte menej intenzívne, než zvyšné vecičky z radu Hydrabio, ale to nejak neriešim.
Čo je horšie, tu sme s pozitívami skončili.
Konzistencia krému je naozaj hutná. VEĽMI hutná. 

BIODERMA_hydrabio_creme_pletovy_krem_konzistencia
BIODERMA_hydrabio_creme_pletovy_krem_konzistencia


Na prvý pohľad ma krémik teda potešil, podobné krémy na zimu ja rada. Znechutenie prišlo ale takmer hneď po aplikácii.
Tento krém je TAK NECHUTNE narvaný silikónmi, že to cítite po prvom dotyku krému s pokožkou a ja sa vôbec nedivím, že sa všetci sťažujú na upchávanie pórov! Toto je schopné upchať vám aj nosné dierky, nieto ešte póry!!!
Toto bolo moje presvedčenie ešte predtým, ako som videla zloženie – krémik sa totiž ku mne dostal bez krabičky, takže zloženie som musela dohľadávať a omrknúť ho môžete tu.
Čo je zaujímavé, krém pleť nezanecháva vôbec lesklú. Naopak, mám skôr pocit, že ju zmatňuje. Tento fakt by teda vôbec nebol negatívom, horšie ale je, že podobne „matný“ je aj ten účinok. 

BIODERMA_hydrabio_creme_pletovy_krem


Takmer hneď po aplikácii mám tak trošku sťahujúci pocit a ráno keď vstanem z postele, tak je moja pleť vysušená ako po týždňovom pobyte na Sahare bez vody. Bohužiaľ – žiadny efekt sa nekoná, pripadám si naozaj, akoby som večer žiaden krém nepoužila! A to je pre mňa v prípade Biodermy vcelku šokujúce zistenie.
Aby sme neboli len negatívni... no, inak sa nedá, sorry, budeme negatívni ešte viac :D. Krém na ksichte nechutne žmolkuje aj niekoľko hodín po aplikácii! Takže v mojom prípade ako podklad pod mejkap ABSOLÚTNE NEVHODNÝ!
Čo viac dodať... Ježišikristepane, zastreľte ma. V zúfalstve zopínam ruky, padám na kolená a aspoň v duchu prosím výrobcu, nech okamžite obnoví výrobu starých Hydrabio krémov a táto VEC nech sa navždy prepadne na smetisko kozmetických dejín, pretože po takýchto skúsenostiach mám zakaždým chuť skákať z okna – a uznajte, aká škoda pre svet by to bola!!!
Vec dostanete kúpiť v takmer každej lekárni za sympatických, slušných a skromných 20 éčok aj niečo – kúpa roka, naozaj odporúčam.

hodnotenie: 1/10

Skúšali ste? Prežili ste?

- cc -

14 komentárov:

  1. To mě překvapuje a od Biodermy bych za ty peníze čekala kvalitní produkt :-(
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak prekvapko to bolo aj pre mňa, bohužiaľ absolútne nevyhovujúci krém...

      Odstrániť
  2. Chvala bohu, ze som ten krem od tej tvojej "kamosky" neprebrala... Ja zase jedinu vec co pouzivam od biodermy je cistiaca pena zelenej rady, a ak mam pravdu povedat, rano sa vzdy zobudim s hnusne mastnym ksichtom... Ale tak teraz to ma asi na mna ine ucinky :-D ale henten krem by som ani za svet nechcela...nastastie pouzivam garnier o dost lacnejsi :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No :D Tak Bioderma má aj kvalitné pleťové krémy, na Atoderm Nutritive nedám dopustiť, ani na krémy z radu Sensibio... Ale toto NIE!!!

      Odstrániť
  3. Biodermu mám ráda, ale krémy mi nikdy moc nevyhovovaly, takže se nechystám zkoušet ani tohle :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani Ti to neodporúčam :D Ja mám inak krémy tejto značky rada, toto bolo megasklamanie!

      Odstrániť
  4. Od Biodermy milujem Sensibio vodu, ta je nenahraditeľná. Krémy však majú veľmi husté a akoby s umelými vôňami.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sensibio micka je klasika, tá je ozaj TOP. Možno skús iné krémy z radu Hydrabio - aj keď už teraz to tak pomenili, že sa v tom pomaly strácam a neviem, čo vlastne teraz vyrábajú...

      Odstrániť
  5. Skúšala som...neprežila som.
    Na celom Hydrabio créme sú najlepšie len tie fotky čo si mu urobila :-)
    Vzdala som to cca po týždni používania, lebo moja tvár začínala vyzerať ako za mojich pubertálnych čias.
    Momentálne sa mi už nepodarilo zohnať Hydrabio Riche, tak som kúpila La Roche-Posay.
    Tiež sa pripájam k želaniu, aby Bioderma znovu vrátila do obehu Riche, taký aký bol pôvodne a kým sa tak nestane uprednostním radšej iné krémy, ale Hydrabio Créme už nikdy!!!
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :D
      Dúfam, že naše modlitby budú vyslyšané :D

      Odstrániť
  6. Fuuuha, zaujímavá recenzia.. a zvažovala som, že si ho kúpim, pretože mám teraz v zime extrémne suchú pokožku, ale asi som si to momentálne rozmyslela :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No rozhodne ho nemôžem odporúčať nikomu, bohužiaľ...

      Odstrániť
  7. Neskúšala som a ani neplánujem.
    Z Biodermy krémy pre mňa jedine Matricium rada a na leto tónovací krém (netuším aká rada). A potom už len čistiace veci. Jáááj, ešte sérum z Hydrabio rady a k tomu klasický krém je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. BOL :( tie klasické už nevyrábajú... toto čudo je namiesto Hydrabio Riche krému.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...