streda 25. januára 2017

Štetky


Sorry, inak som v zápale rozčúlenia tento článok nazvať nevedela. Reč bude o dvoch vecičkách, ktoré by som si obľúbila ale úplne že maximálne, keby... KEBY.
Riasenka Iconic All-in-Onefarebný gél na obočie od Oriflame z kolekcie Giordani Gold.

ORIFLAME_giordani_gold_mascara_eye_brow_gel

Oba produkty vyzerajú takmer rovnako, takže k tejto stránke vizuálu vyjadrovať sa asi nebude príliš potrebné. Oba produkty tiež účinkujú naozaj skvelo – k čomu by som sa vyjadriť asi mala, že jo, no, to asi aj čakáte.
Takže najskôr riasenka. Tá aj z mojich pidi-rias vykúzli na očiach niečo DLHÉ, HUSTÉ a VYTOČENÉ, takže viac želať si asi nemôžem. Efekt je naozaj super, nikde mi nič neopadáva, nelepí sa a v podstate obsah netrpí žiadnymi neduhmi, ktorými riasenky občas trpia.

ORIFLAME_giordani_gold_mascara_eye_brow_gel


Čo sa gélu na obočie týka, ten používam až po ceruzke a obočiu dodá nielen farbu, ale ho aj zafixuje na takmernekonečnedlho – dokonca ak si potrpíte na prirodzený tvar obočia a nepotrebujete nikde nič výrazne dokresľovať, vystačíte si aj s vecičkou samotnou.

ORIFLAME_giordani_gold_eye_brow_gel_swatch


Tu hľa, veci priamo v akcii - fotka nič moc, ale garantujem vám, že obočie drží ako pribité:


ORIFLAME_giordani_gold_mascara_eye_brow_gel

Okej, potiaľto všetko dobre, som MAXIMÁLNE spokojná a určite by som vecičky mohla odporučiť, keby... keby nebolo to povestné KEBY.
/A už sa cc začína štartovať./

ORIFLAME_giordani_gold_mascara_eye_brow_gel
Aplikátory - hore riasenka, dole gél na obočie

Kto, pre živého boha, navrhoval tie štetky??? No, podľa môjho skromného názoru to bol človek, ktorý v živote žiadnu riasenku a žiadny gél na obočie nepoužil a bodka.
Opäť teda začnime riasenkou. Že je rúčka aplikátora zbytočne dlhá, to by až taký problém nebol – riasenky od Oriflame všeobecne týmto neduhom trpia a pomaly som si už zvykla. Väčší problém mám ale so štetôčkou samotnou. 
Tá má totiž na sebe narvané ostne, za ktoré by sa nemusel hanbiť žiadny jež, dikobraz, kaktus alebo blackmetalista a prisámvačku, ja mám tendencie zdesene mrkať okom a uhýbať hlavou, keď sa mi táto Vec blíži roztrasenou rukou k oku! Zopárkrát sa mi stalo, že som si týmto zázrakom pichla do oka a teda verte, že to bolo NAOZAJ nepríjemné.
Že si občas takouto riasenkou „píšem“ po viečku, to je len samozrejmé.
Okej, pokračujeme ďalej. Gél na obočie.

ORIFLAME_giordani_gold_eye_brow_gel


Vysvetlí mi niekto, prečo má aplikátor farebného gélu na obočie merať tak zo 3 centimetre? Asi viac dodávať ani nemusím, že.
Takže takto sa veci majú, milé moje. Ak by som mala hodnotiť účinok oboch vecičiek, určite by si zaslúžili aj plnú paľbu. Bohužiaľ, chvíľkové zatmenie mysle pána dizajnéra/pani dizajnérky z Oriflame sa zaslúžilo o to, že radšej sem žiadne číselné hodnotenie dávať nebudem, pretože mám sto chutí vrtieť sa niekde v mínusových hodnotách.

Máte skúsenosti s týmito klenotmi?

- cc -

4 komentáre:

  1. Už dlho som sa tak dobre nezasmiala na Tvojom článku ako dnes. Tie prirovnania ! :))).
    V každom prípade, tieto čudá som ešte nikdy nepoužila a po Tvojom pokuse to ani skúšať nebudem ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž, išlo to samé :DDD
      Paradoxne je to ale škoda, lebo s výrobkami ako takými som naozaj spokojná! Len tie veci okolo, tie veci...
      :D

      Odstrániť
  2. Už podľa názvu som vedela, že toto bude stáť za to :D tak schuti som sa už dlho nesmiala :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...