piatok 24. februára 2017

MIXA: Najlepší zimný krém na ruky



Moc prekvapujúca tá recenzia teda asi nebude, že – v podstate vám postačí prečítať názov a omrknúť fotky, aby ste vedeli, vo co gou. Ak by ste sa ale predsa len chceli dozvedieť niečo viac o mojom najnovšom objave v starostlivosti o ruky, no tak sa začítajte :).

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky


Túto zimu je to s mojim paprčkami a celou telesnou schránkou celkom tragédia. Všetko furt ťahá, suší, štípe, svrbí, praská a znervózňuje ma, takže je vám asi jasné, že som vyhlásila pátračku po naozaj výživnej kozmetike, ktorá ma túto zimu NAOZAJ ochráni /a zachráni/.
No a som teda ozaj nekonečne rada, že som vďaka Elninu natrafila na krém na ruky, o ktorom bude dnešný pokec.

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky


Krém s 15percentným obsahom glycerínu a ovseným mliekom je určený na veľmi vysušenú, poškodenú pokožku rúk a jej regeneráciu. Lebo poznáte to – ak vystavujete vysušené ruky mrazom viac, než je slušné, koža okamžite zareaguje tvorbou malých raniek, ktoré nielen svrbia, ale aj krvácajú. A to je teda VEC, poviem vám...
Obalom pre dnešok ani veľmi začínať nemusíme. Krém je balený v tube najklasickejšej s typickým mixáckym vizuálom a nemám mu čo vytknúť.
Balenie má sympatických 100ml, takže je predpoklad, že vám nejaký ten /zimný/ mesiac aj vydrží. Zloženie omrknite tu:

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky_zlozenie

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky_zlozenie


Čo sa konzistencie týka, tá je krásne hustá a poriadne hutná. No pri tých výživných krémoch sa to od nej tak nejak aj očakáva, že...

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky_konzistencia

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky_konzistencia


Vôňa krému je fajn, taká trošku púdrová a viete čo mi pripomína? Predstavte si vôňu kvetov a bylín počas neskorej jari a zintenzívnite si ju asi tak päťkrát - TOTO mi pripomína :).
Ako zhrnúť účinok krému do jedného slova? SILA. Lebo tento krémik je naozaj to NAJSILNEJŠIE, čo som za poslednú dobu na mojich labkách okúsila. Hojivý účinok krému cítite takmer okamžite a čo je najlepšie, všetko je to bez nadmerného pocitu mastnoty. Takže za mňa super, nič viac si nemôžem snáď ani želať!

MIXA_repairing_surgras_krem_na_ruky


Ak teda hľadáte naozaj poriadny krém, vhodný do mrazivého počasia, určite mrknite sem – krém stojí len niečo málo nad 3 éčka a vaše rúčky sa vám stopro poďakujú!

hodnotenie: 10/10

Aký je váš najobľúbenejší krém na ruky na zimu? A vaše skúsenosti so značkou Mixa? :)

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -

8 komentárov:

  1. Tento krém mám doma a používala som ho celú zimu, pretože je fakt perfektný :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ho a je výborný, v zimě jsem vždycky měla popraskané ruce až do krve, až tenhle krém pomohl. Za sebe můžu taky vřele doporučit:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nápodobne... Síce je tam silikón, ale na zimu je skrátka potrebný!

      Odstrániť
  3. Mixu mám moc ráda, mám doma krém na obličej, který ráda používám, a je super, že i jiné produkty jsou tak kvalitní :)


    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamoška je tiež s touto značkou spokojná, ja zatiaľ veľké skúsenosti nemám - ale napravím to :)

      Odstrániť
  4. Až teraz ? Po zime ? :))).
    Mixu poznám, roky používam na mladšiu dcéru, kupujem v DM veľké tekuté balenie sprcháču na suchú pokožku a ich veľké balenie krému na telo s 10 % ovsom. Najlepšie čo je pre ňu. Tento krém som tam videla, ale nejak som nemala potrebu. Takže teraz až za cca 8-9 mesiacov kúpim najskôr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vtedy tuším ešte zima bola, či? :D
      Mám kupón na 50perc. zľavu na niektoré telové mlieko, tak určo vyskúšam. A raz sa dopracujem aj k pleťovému krému, sľubujem :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...