sobota 4. februára 2017

Valentín s TIGI



Milujem Valentína. Romantická večera v reštaurácii s vaším milovaným, horiace sviečky, letmé dotyky, občasné bozky, do toho príjemná hudba ako podmaz... A máme to tu zasa, kalendár oznamuje, že už opäť sa blíži sviatok všetkých zamilovaných a srdiečka nás, romantických dušičiek, sa opäť môžu triasť od vzrušenia.
TRI, DVA, JEDEN.
Neverte mi ani slovo. Valentína neznášam a najradšej by som ho strávila s kamoškou skákaním na metalovom koncerte, prípadne niekde v krčme. Jediné, čo na Valentínovi môžem, to sú valentínske darčeky, off course.
Takže, šup šup nakopnúť toho vášho, nech vám ešte rýchlo stihne objednať skvelý set Shine On Kit pre lesklé vlásky od kultovej U.S. značky TIGI.

TIGI_BED_HEAD_set_pre_lesk_vlasov
Elnino sa zasa pochlapilo a pripravilo si pre našich nerozhodných či menej chápavých partnerov špeci sekciu s valentínskymi tipmi. Ja som si z nej vybrala práve set pre lesk vlasov, ktorý obsahuje 3 vecičky: Tigi Bed Head After Party uhladzujúci krém, Tigi Bed Head Motor Mouth krém pre objem a Tigi Bed Head Headrush sprej pre lesk vlasov.
Začnime dizajnom.
Ten je, ako sme si už pri značke Tigi zvykli, maximálne ňuňu a kúl a keď toto môžete držať vo svojich rukách a používať, samé sa cítite, aké strašne štýlové ste :). To ako fakt, neklamem.

TIGI_BED_HEAD_set_pre_lesk_vlasov


Skúsenosť so značkou už mám a musím povedať, že 400ml šampón mi vydržal asi veky a predpokladám, že nie inak tomu bude aj v tomto prípade – balenia sú dostatočne veľké a keďže na jedno použitie stačí ozaj minimálne množstvo, tak je to jasné ako facka: nákup sa určite oplatí.
Poďme omrknúť ale jednotlivých fešákov.

TIGI_BED_HEAD_headrush_sprej_pre_lesk_vlasov


Headrush sprej vám má zabezpečiť oslnivý lesk vlasov. Rozprašovač je dostatočne jemný, aby ste si na hlave nevytvorili mastno-mokré slíže, pretože samotný obsah je trošičku mastný. Vôbec sa ale nemusíte báť, že by ste si ním vlasy umastili, pretože „mastnotu“ obsahu cítite len vtedy, keď si sprej nastriekate na ruku – a teda toto okrem beauty-blogeriek nebude robiť asi nikto, že.

TIGI_BED_HEAD_headrush_zlozenie


Sprej tak dodá vlasom jemný lesk /ten by som ale privítala aj intenzívnejší!/ a okrem toho spôsobí aj to, že budú vaše vlásky menej rozlietané. Ako bonus, sprej krásne vonia po ananáse, ako som už pri značke Tigi zvyknutá, pamätáte? :)
Pokračujeme Motorheadom... sorry, Motor Mouthom

TIGI_BED_HEAD_motor_mouth_volumizer


Rozkošná žltá guľôčka má zabezpečiť vlasom okrem lesku aj objem. Trošku krému votriete ešte do vlhkých vlasov, vyfénujete a môžete upravovať.
Hmota je vo forme ľahkého gélo-krému a obsahuje krásne malilinké piditrblietky, ktoré sa udržia aj vo vašich vlasoch bez toho, aby ste si ich nadmerne umastili. 

TIGI_BED_HEAD_motor_mouth_konzistencia


Skutočne šokujúci bol pre mňa ale výsledok, čo sa objemu týka. Pretože keď som dofénovala, na hlave som mala druhú hlavu z tej kopy vlasov, čo mi toto vytvorilo!

TIGI_BED_HEAD_motor_mouth_zlozenie


Okrem toho, vlasy boli na dotyk pevnejšie a na druhý deň ráno sa upravovali /žehlili/ priam rozprávkovo. A čo je najsamviacsuper, už nebol nutný ani lak na vlasy – a to je pri mojich drôtoch teda čo povedať.

TIGI_BED_HEAD_motor_mouth_volumizer


Aby tých oslavných ód nebolo málo, celá vec vonia krásne žuvačkovo-cukríkovo, až vám tá sladkosť lezie až z uší... ananás to síce nie je, ale guľôčka to má odpustené, tento odér ma uspokojuje rovnako.
Na záver After Party krém.
Vidíte tú ružovú?! Vidíte???!!! :D 

TIGI_BED_HEAD_after_party_krem

Jo, to balenie mi síce evokuje niečo iné /ako už značka omieľa stále dookola na každom výrobku, pri jej používaní je nevyhnutné mať zmysel pre humor :)/, ale vy tú tubičku s guľatým deklom skrátka žrať musíte, iné východisko nie je.

TIGI_BED_HEAD_after_party_krem


Krémik má slúžiť na uhladenie rozlietaných vlasov, ktorým zabezpečí zdravý vizuál – čiže taká prvá pomoc pre vaše vlásky predovšetkým teraz, počas zimy.
Jeho konzistencia je niečo medzi krémom a gélom perleťovej farby, čiže opäť vlasom dodá aj nejaký ten lesk. 

TIGI_BED_HEAD_after_party_krem_konzistencia
TIGI_BED_HEAD_after_party_krem_konzistencia


Ananásová /už zasa!/ vôňa mi v tomto prípade príde najmenej intenzívna a vlastne by som prijala, aby som všetky tie vône cítila ešte viac aj z vlasov, pretože sú naozaj maximálne prudko návykové!

Zhodnotenie vlasového krému po spotrebovaní nájdete tu.

TIGI_BED_HEAD_shine_on_kit_set_pre_lesk_vlasov


Ak by som mala vybrať svojho šampióna, tak je to možno žltá guľka pre objem, ale v podstate takmer rovnako milujem aj zvyšných dvoch borcov od Tigi, pretože sú skrátka rozkošní, voňaví a účinkujú – čo je teda jedna z najpodstatnejších vecí, že.
Set zoženiete v tomto e-shope za krásnych cécéá 20 éčok /aktuálne v zľave/, ale ak by ste mali chuť vyskúšať len niečo z kazety, zoženiete aj jednotlivo.

hodnotenie:
Headrush 8/10
Motor Mouth 10/10
After Party 10/10

Čo vy a značka Tigi? Skúšali ste už niečo?
A čo vy a Valentín? :)

- cc -

6 komentárov:

  1. Já jsem měla sprej na ochranu vlasů před sluníčkem a byla jsem moc spokojená, moc se mi líbí i ty jejich crazy obaly :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ony sú skrátka božské, koľkokrát lepšie ako produkt samotný :D

      Odstrániť
  2. Značku ani produkty neznám. :) Ale vypadá to úchvatně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, súhlasím :) určite stojí za vyskúšanie, ceny sú síce trošku vyššie, ale vydrží to naozaj nekonečne...

      Odstrániť
  3. Absolútne sa nechytám na produkty ani značku, ale pokukám.
    Ja a Valentín ok, stále s tým istým mužom už 21 rokov :))). Dali sme si včera spolu súkromný wellnes, budúcu sobotu večeru s priateľmi a určite aj kino - Fifty Shades of Darkness.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Palec hore ;)
      To ja som mala už 2 sady a za mňa plná spokojnosť...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...