piatok 3. marca 2017

Čo nosí beauty-blogerka v kabelke



Dlho – predlho som rozmýšľala, že urobím tento článok, ale tak nejak som bojovala sama so sebou. Nie že by som podobné články čítala nejako extra rada, ale ktorá blogerka ešte nedovolila nazrieť do svojej kabelky, nech sa prihlási. No a tak som sa rozhodla do toho praštiť aj ja :).

zdroj


Čím väčšia kabelka, tým lepšie. Musím povedať, že mne osobne asi žiadna kabelka nie je dostatočne veľká a aj keď je menších rozmerov, zvyčajne by som ju v pohode mohla využiť pri sebaobrane a prípadný páchateľ by sa asi odplazil s minimálne stredne silným otrasom mozgu.
Ďalším faktom je, že kabelky nerada striedam. Teda, nie že by som ich striedať NECHCELA, ale jednoducho som na prehadzovanie vecí príliš lenivá. To by som totiž potrebovala mať svoju kabelkovú výbavu v aspoň piatich verziách, pripravenú v piatich kabelkách a vždy ráno len schmatnúť jednu z nich, adekvátnu aktuálnemu outfitu. No, asi nie celkom zrealizovateľné.
Základom mojej kabelkovej výbavy sú tri veci – vreckový nožík, zapaľovač a balzam na pery. Nikdy totiž neviete, či nebudete musieť neplánovane zakladať táborák a pri tejto bohumilej činnosti sa bez tejto trojky skrátka nezaobídete!!! Jo, ani bez balzamu, off course, pretože bez neho sa nezaobídete pri ničom. /Tak na to myslite vždy ráno, keď si budete baliť obsah kabelky!/


Peňaženka, kreditka, doklady a kľúče sú samozrejmosťou. Okrem nich sa z domu nepohnem bez papierov a kľúčov od auta, balíčka papierových vreckoviek, žuvačiek, nabíjačky a skladacej plátennej tašky, šetríme životné prostredie, že.
No a teraz to, čo vás asi najviac zaujíma – súčasť kozmetickej taštičky.

 


Možno sa budete čudovať, ale som celkom minimalistka. Moja kozmetická taštička permanentne obsahuje okrem už spomínaného balzamu na pery /občas aj o počte dva, tri, štyri, päť, šesť...  kusov/ krém na ruky, korektor pre prípad nehody, tubičku s krémom/gélom na patlanie kožtičky okolo nechtov, rúž a kontúrku, ktoré mám v ten deň na perách, zubnú niť, mini-pilníček na nechty, gumičku do vlasov, leukoplast, USB kľúč s článkami a zrkadielko. Okrem toho, ošúchané samolepky z odčervovadla pre mačky a ešte ošúchanejšie papieriky na použité žuvačky. Skrátka balíček na prežitie beautyblogerky :).
Samozrejmosťou je parfum podľa aktuálnej chute, veľkosť balenia nerozhoduje a občas si ním ochotne spôsobujem bolesti chrbta.
No a to by bolo vlastne asi všetko. Dajte vedieť, či sa vám nahliadanie do beautyblogerských kabeliek páči alebo ho viac-menej ignorujete ako ja :D.

- cc -


2 komentáre:

  1. A kde je foto tej TVojej kozmetickej taštičky :))) ?
    Ja mám kabelku dosť ťažkú, ale tých vecí na prežitie ohľadom kozmetiky nie je až tak veľa. Okrem toho tam mám vždy zlisovanec od Guerlain aj so štetcom od Zoevy na tento účel určený, rúž (1-2-3 kusy), korektor Masterpiece od MF, mini krémik na ruky, balzam na pery, pilníček, a tak...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, takto... nemyslím si, že je natoľko fotogenická, aby som ju fotila :D radšej som dala foto "kabeliek", čo sme si s kamoškou dotrepali z dovolenky... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...