streda 1. marca 2017

Februárové prírastky



Tak sme sa opäť prehupli do nového mesiaca. Teda čas, keď isto všetky napäto očakávate, čože to všetko pribudlo do kozmetickej zbierky Claire Clairmont a tajne dúfate, že toho bude neúrekom. CC teda väčšinou dúfa v presný opak - ale na druhú stranu, kto by ma už len potom čítal, že.
Takže, do čítania a do pozerania, priatelia! :)

kozmeticke_prirastky_februar_2017


Pre dnešok si to dáme všetko dokopy. Ku cti mi slúži, že veci, za ktoré som nemusela dať ani cent, prudko prevažujú – ale aj tak mám pocit, že to zaváňa tragédiou ako vždy.
S niektorými vecičkami ste sa na blogu už stretli v samostatnej recenzii, niektoré na svojich 5 minút slávy ešte len čakajú a podrobujú sa prísnemu beauty-blogerskému oku, nosu a pokožke. Takže, ak vás niečo nadmieru zaujalo, šup s otázkou do komentára! ;)

kozmeticke_prirastky_februar_2017
kozmeticke_prirastky_februar_2017
kozmeticke_prirastky_februar_2017
kozmeticke_prirastky_februar_2017


Čo nové a pekné pribudlo vo februári vám? ;)

- cc -

6 komentárov:

  1. Krásné kousky, hned bych ti toho půlku zabavila:-D Já se od Vánoc s nákupy držím, ale jak pozvolna přichází jaro, tak mám hroznou chuť utrácet za nové kousky, hlavně dekorativku:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa už tiež snažím držať a v podstate jedinú NAOZAJSTNÚ radosť som si urobila trollíkovou limitkou od MACu :)... No a vynasnažím sa pokračovať v tomto trende :D.

      Odstrániť
  2. Juu, avon bázi mam taky! :D Moc mě zaujala mac rtěnka, a jsem zvědavá jak budeš spokojená s Bourjois korektorem :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon bázu som kúpila kvôli tomu, že už táto verzia by mala končiť a ja som s ňou bola veľmi spokojná... a ktovie, ako ju teraz dodžubú :D
      Recenzia na korektor je článok dozadu ;)

      Odstrániť
  3. Ja sa držím a snažím sa obmedzovať, pretože mám pocit, že som si našla to svoje pravé orechové v starostlivosti o pleť. V dekoratívke občas skúšam, ale to osvedčené sa mi nejak ani nemení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach jaj, to ja skúšať MUSÍM :) Ale zbytočné nákupy blbostí som tiež už obmedzila :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...