streda 15. marca 2017

Mňamkovská pena na sprchovanie z Déemky



Len v poslednom článku som vám písala o aktuálnych déemkovských novinkách a už tu máme jednu z nich. Ako isto viete, som tak trošiiiiiiičku maniačka do sprchovacích gélov, krémov a podobných záležitostí a moja mánia priamoúmerne stúpa s farebnosťou a netradičnosťou obalu a konzistencie obsahu. Takže v prípade baleáckej sprchovacej peny s vôňou vanilky a pomaranča som si NAOZAJ musela prísť na svoje ;).

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena


To balenie je skrátka BOMBA. Nebudeme tu teraz zbytočne rozvádzať, ako moc praktické to je, ako rýchlo obsah spotrebujete a ako sa vám s vecou bude manipulovať. Lebo samozrejme tieto body sa pohybujú niekde okolo hranice bodu mrazu, že – ale to je v tomto prípade úplne jedno!

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena


Ten obal je skrátka rozkošný. A ňuňu. A krásne farebný. Krajší podľa mňa už ani nemôže byť, takže s vizuálom za mňa plná spokojnosť a Déemka jednoznačne boduje!
Rovnako nadšená som aj z vône. Ja som si na vyskúšanie vybrala verziu Vanilla Cream, ktorá má voňať po vanilke a pomarančoch - a aj keď po tých pomarančoch tam teda veľa stôp nenachádzam /celkom konkrétne ani jednu jedinú!/ - no tak tá vôňa je skrátka úžasná! Sladučká, mňamkovská, na zožratie!

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena


Potiaľto teda viac ako plná spokojnosť.
Pena má pomerne hustú konzistenciu. Keď ju vystreknete na svetlo božie, hneď ako pena aj VYZERÁ.
A tu je prvý a posledný kameň úrazu.

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena

S podobnou vecičkou od Baley už skúsenosť mám a okrem toho, že som ju spotrebovala rýchlosťou blesku, tak som si ju maximálne zamilovala. Obal bol rovnako rozkošný a vôňa rovnako krásna /aj keď úplne iného razenia!/, ale tá konzistencia bola iná. Poznáte to... Ako keď vytlačíte z tuby gél na holenie, ktorý sa vám po kontakte so vzduchom okamžite zmení na penu.
No tak pri tejto veci na to zabudnite. Pena z aplikátora už vyjde na svet AKO PENA a presne toto je ten fakt, ktorý sa mi nie celkom pozdáva.

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena_konzistencia

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena_konzistencia

V sprche som totiž zvyknutá používať nylonovú hubku a preto sa mi s vecičkou nie celkom dobre pracuje – lepšia by bola asi verzia použitia priamo na pokožku bez hubky ako prostredníka. V tom prípade by ste penu síce spotrebovali asi ešte rýchlejšie než tou rýchlosťou blesku, ale fakt, že vám tá pena ostane sedieť na tej hubke a vy ju po pokožke v podstate len rozmazávate... No, nie je to skrátka ideál. Penu síce vytvoríte, ale bude vás to stáť trošku námahy, trošku opatrnosti a trošku zbytočne minutého obsahu.

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena_zlozenie

BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena_zlozenie
BALEA_vanilla_cream_sprchovacia_pena


Suma sumárum, určite by som uprednostnila konzistenciu prvej sprchovacej peny, ale táto vecička je skrátka tak ňuňu, že jej odpustíte asi všetko.
Cena cécéá 2 éčka. Ľudové.

hodnotenie: 8,5/10

Zhodnotenie peny po spotrebovaní nájdete tu.

Čo vy a peny na sprchovanie? Skúšali ste tieto z Déemky alebo nejaké iné? Akú formu záležitostí do sprchy uprednostňujete? :)

- cc -

8 komentárov:

  1. Moc děkuji za recenzi, produkt mě zaujal a určitě se po něm mrknu :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako som písala minule, za mňa nie, nič z Baley na sprchovanie. Zato dcéra si pochvaľuje :).
    Ja som si dopriala naposledy dve novinky z Dove na sprchu, ktoré sú vonku len teraz. Úžasné vône a tá konzistencia !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ktoré? Ja som po nejakých pokukovala, nakoniec som vzala klasiku bledomodrú peelingovú :)... Dove sprcháče milujem, sú TOP.
      Ale teda ja frčím aj na Baley v pohode :)

      Odstrániť
  3. Já jsem spíš na klasiku, jakože sprchové gely, ale když jsem uviděla pěny, tak jsem neváhala. Říkala jsem si, že to budu mít na cestování abych sebou nemusela tahat houbu a nebo přinejhorším poslouží na holení:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, niečo na tom bude, tiež ma napadli tieto možnosti... tak uvidíme :)

      Odstrániť
  4. Produkt vypadá skvěle nejednou jsem o ní přemýšlela. :) Jen nevím, zda by mi nějaký čas vydržela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, tá spotreba je vcelku rýchla, to je pravda... Ale tak je to daň za ten ňuňu vizuál a podstatu produktu :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...