pondelok 6. marca 2017

Padlo za vlasť vo februári



Pre tentokrát sa budem asi trochu hanbiť. Spotreba produktov počas posledného zimného mesiaca sa podobala skôr na spotrebu chlapa tesne pred odchodom do dôchodku než na spotrebu beauty-blogerky, no ale čo už – musíme sa zmieriť s tým, že nie každý deň je nedeľa. A tak v mojom odpadkovom koši skončilo len 7 /slovom: SEDEM!!!/ vecičiek, z toho jedna v miniverzii. Chcete vedieť, že čo? :)

out_news_februar_2017



Na úvod hneď niečo extra. Po takmer 3 rokoch sa mi podarilo spotrebovať môj najmilovanejší kúsok od značky Astor a zároveň najmilovanejšiu farebnú vec na pery ever – matnú pastelku v odtieni Vivid Divine. A že som ju teda používala naozaj ČASTO! :)
Tento rúž milujem naozaj neskonale nielen pre jeho odtieň, ale aj pre sýtosť farby, úžasnú výdrž a nevysušovanie pier napriek tomu, že ide o matný rúž – na perách sa správa táto vecička naozaj ideálne! Za všetko hovorí asi fakt, že už deriem kúsok č. dva a to sa mi teda naozaj často nestáva. Jedinú pripomienku mám k farebnému spektru, pretože cyklámenový, hnedý a tmavofialový variant považujem za ozaj chabý výber :).

out_news_februar_2017

Minulý mesiac v spotrebe tak trošku kraľovala lidlovská značka Cien. Krém na ruky z radu Sensitive určite stojí za vyskúšanie a patrí k naozaj dobrým krémom na zimu. Cestovná čerešňová verzia účinkom trošku zaostáva, ale vôňa je fajn a okrem toho cestovné balenie, že...
Cien pleťové mlieko, k tomu asi veľa dodávať netreba. Mám doma v už asi treťom kuse a za mňa jednoznačne plná spokojnosť – nevidím ABSOLÚTNE žiaden rozdiel medzi týmto mliekom za euro pade a tými drahšími! Odlíči, neštípe, funguje. Bodka.

out_news_februar_2017

Od Baley tu máme dve vecičky. Sprcháč s vôňou marshmallow síce neviem, či voňal ako táto - mnou nie príliš obľúbená – cukrovinka, v každom prípade vôňa mi pripomínala moje milované sprcháče od Dove a to je skrátka vždy bomba. Obzvlášť oceňujem sympatické balenie, ktoré mi trošku vnuká myšlienku, prečo Déemka neinovuje tisícosemstoročné balenia klasických baleáckych sprcháčov, ktoré vizuálom pomaly ale isto začínajú nudiť!

out_news_februar_2017

Čo ale nenudí vizuálom ani obsahom, to je zimná limitka šampónu z radu Professional. Účinok fajn, vôňa krásna a obal, ten je skrátka asi najkrajší spomedzi všetkých baleáckych „profi“ šampónov!
No a finišujeme. Celkom na záver vecička, ktorá teda príliš neoslnila. Olejové telové peelingy milujem pre ich účinok a efekt, aký na pokožke zanechajú. A ak pekne voňajú, je to jedno ooooobrovské plus. V prípade kokosového peelingu od Yves Rocher však nemôžete čakať ani jedno ani druhé.
Vôňa okolo kokosu prešla asi tak v osemdesiatšesťkilometrovej vzdialenosti a utiekla do neznáma - a účinok „jakbysmet“. Divná, akoby gumová konzistencia, nelákavá vôňa, chabý účinok a tiež cena spôsobili to, že k telovým peelingom od Yves Rocher sa uchýlim naozaj len v stave vrcholnej núdze. Za mňa skrátka NIE.

Čo vy a vaša spotreba? Máme nejakých spotrebovancov spoločných? :)

- cc -


15 komentárov:

  1. Suhlasim, ze Balea samponik Winter bol fakt super.mal posobit antistaticlky a falt mu to slo.a ani sa mi po nom viac nemastili vlasky :-) a odlic.Cien som kupila a som nadsena, je perfektny!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krem teraz pouzivam. Taka klasika. Nie je zly, ale dalsie balenie nepotrebujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, tiež ho už asi tak skoro kupovať nebudem, ale stojím si za tým, že bol naozaj fajn... a za tú cenu...

      Odstrániť
  3. Mne Balea sprcháčik padol za vlasť už minulý mesiac, obzvlášť som si užívala jeho používanie vo vianočnom období. Na kokosový peeling som mala zálusk, ale už si tuším tretia u koho čítam, že to nie je nič moc... takže oželiem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? No bola to ozaj bieda, čo Ti poviem... Dostala som ho do daru a je to zatiaľ asi najslabší olejový telový peeling, aký som mala - a že som ich vyskúšala už naozaj DOSŤ!

      Odstrániť
  4. Tak, ja som toho mala viac, ale ani jeden spoločný výrobok :(.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak existence winter šampónu mi úplně unikla :-( škoda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič si z toho nerob, tiež som naň natrafila náhodne... Ale určite ho ešte zoženieš aj teraz, ak by si nutne potrebovala vyskúšať :)

      Odstrániť
  6. Třešňového krému na ruce Cien mám druhé balení, do kabelky je fajn:-) A mám na seznamu i to pleťové mléko, snad na ně zase nezapomenu:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja teraz trpím na nadbytok micelárok, tak dočasne micelárkujem :) Ale čoskoro sa k tomuto odličovadlu zasa vrátim :).

      Odstrániť
  7. Nemám zkušenost ani s jedním produktem.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Musím potvrdit, že ta matná pastelka od Astoru je fakt skvělá. Škoda, že ji dělají jen ve třech barvách, přesně jak říkáš :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...