streda 29. marca 2017

Retromejkap od MAX FACTOR



Dnešný článok má pre mňa tak trošku príchuť nostalgie. Lasting Performance mejkap od Max Factor som používala ešte niekedy na výške a v tom čase patril dosť dlho medzi moje najobľúbenejšie mejkapy. Presnejšie: v tejto kategórii sa nachádzal len ON SÁM /lebo to som ešte nebola beautyblogerka, že/ a kupovala som ho donemoty. Po čase som mu ale začala byť neverná s mejkapom inej značky, ktorý bol v tom čase tak o polovicu lacnejší /lebo to som ešte bola študentka, že/ a na uja Maxa sa mi podarilo zabudnúť.
Pár týždňov dozadu som sa ale rozhodla, že urobím malý retro-experiment a vyskúšam tento mejkap s poriadnym časovým odstupom. Takže, dnes ho tu máte: Lasting Performance ;).

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup


Balenie mejkapu sa, myslím, za tie roky zmenilo len minimálne /aspoň podľa toho, čo som videla posledné dni v TV reklame/. Plastová ploská tubička, z ktorej sa obsah vytláča relatívne bezproblémovo – samozrejme ak vám už dochádza, nebude to ideálne, ale to nie je ani pri pumpičkových mejkapoch, že. Na druhú stranu, na cestovanie je ideálny – šupnete do kabelky a idete.

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup

Konzistencia mejkapu je moooc fajnová vec. Mejkap je dostatočne hustý a možno trošku pripomína penu a to mne osobne veľmi vyhovuje, pretože pri aplikácii je naozaj príjemný a ľahko sa rozotiera do stratena či už štetcom alebo prstami.

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup_konzistencia

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup_swatch

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup_swatch

Na otestovanie som si vybrala odtieň 101 Ivory Beige , ktorý som používala aj v dobe, keď ešte čert bol malý chlapec.
Popravde, ten odtieň je asi najväčším kameňom úrazu. Opäť, ako tomu bolo v tomto prípade, jeho podtón je dosť neutrálny a ja osobne by som privítala niečo viac do žlta. Nie je to síce nič, čo by mi zabránilo mejkap používať, ale ideál to skrátka nie je, no... chápete.

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup

Čo sa výdrže týka, tá je veľmi dobrá a tento feši naozaj plní, čo už len podľa názvu sľubuje – aj bez primeru mi vydrží na tvári celý deň a večer mám furt čo odličovať! Samozrejme ak budete pod vplyvom choroby výdatne sopliť, do tej vreckovky aspoň jeho časť poutierate, to bez debát. Ale inak veľká spokojnosť.
Ba! Ešte jednu menšiu pripomienku mám k absencii espéefka. To mne osobne trochu pri mejkapoch chýba, pretože, ako som už bola bývala spomínala, moje pleťové krémy ho nie vždy obsahujú... Ale tak doriešime si podkladmi s UV ochranou, čo už.

MAX_FACTOR_lasting_performance_makeup

Ak sa ma teda spýtate, či by som mejkap odporučila, tak určite áno – jo už vtedy pred rokmi som bola odborníčka pár exceláns ;). Jeho výdrž je skvelá, výsledný efekt prirodzený a myslím, že s týmto už takmer kultovým kúskom bude spokojná každá jedna z nás. A za tú cenu v e-shope... určite dobrá kúpa.

hodnotenie: 9/10

Skúšali ste niekedy tento mejkap? A skúšali ste aj vy niekedy návrat k niečomu, čo ste používali v dobách dávno minulých? :)

- cc -



6 komentárov:

  1. Ja mám značku MF vcelku rada, doposiaľ od nich používam temer dennodenne 2 produkty, Masterstick (či ako sa to volá) a pod očné okolie zakrývatko. Názvy neboli nikdy mojou silnou stránkou :))).
    Tento makeup som nikdy nemala a ani mať nebudem, lebo nie je určený pre môj typ pleti, t.j. zmiešaný so sklonom k mastnej pokožke v T-zóne.
    A áno, občas som sa z nostalgie vrátila k niektorým produktom a presvedčila sa, že už som niekde inde a toto už nie je pre mňa ... Jednoducho, už mám vyššie očakávania ....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ... zakrývatko... :DDD
      Ja popravde túto značku nejak extra ocheckovanú nemám, ale zatiaľ čo som vyskúšala, tak všetko spokojnosť. Tak uvidíme, čo ďalej :)

      Odstrániť
  2. Ja som ho tiez pouzivala na vyske :-) ale ja sa na neho hnevam a uz ho nikdy viac nechcem, lebo mi sposoboval na tvari porovu katastrofu (myslela som, ze som v druhej puberte, az kym som ho nevymenila za iny a plet sa zazracne spamatala). Za mna naloz silikonu, ktory upcha kazdy jeden porik. Takze za mna : diky MF, mas aj lepsie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou, no tak to né veru... Ja som s ním svojho času problém nemala žiaden a teda teraz tiež nie, ale to zas nemôžem byť až taká objektívna, pretože faktom je, že mejkapy dosť striedam - podľa aktuálneho odtieňa pokožky aj podľa chuti :)...

      Odstrániť
  3. Ja som ho tiez pouzivala na vs, myslim ze mi ho odporucila kozmeticka. Teraz bezi v telke reklama na jeho vynovenu verziu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jo, všimla som si ju predvčerom... Toto je ešte tá pôvodná verzia, myslím - aj keď ten obal vyzerá takmer rovnako...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...