pondelok 27. marca 2017

UPDATE: Everon For Ever

Po dlhšej dobe tu máme opäť raz jeden apdejtovací článoček. Keďže tu konečne máme jar, čo iné by si update zaslúžilo, než jeden z mojich top balzamov na pery, ružičkovo-vanilkový Everon od Weledy. Pre tentokrát to bude ale skôr FOTO apdejt s takou trošku jarnou náladou :). Fotodokumentáciu v pôvodnej recenzii som si totiž dovolila zhodnotiť ako celkom, ale že ceeeelkom nedôstojnú a preto tento článok skôr či neskôr prísť musel.
Ale bez zbytočných obkecávačiek, ideme na to! ;)  

WELEDA_everon_lipbalm

Uaaaaaaa, už sme tu dávno nemali malý postík na nejaký dobrý balzam na pery! :D A dnes vám predstavím jeden z tých naj, ak nie rovno NAJ. Spĺňa totiž VŠETKY kritériá, ktoré ja ako hypernáročný spotrebiteľ kladiem na dobrý balzam na pery.
Voilá, môj Vyvolenec:



WELEDA_everon_lipbalm



Tak sa mu bez zbytočných rečí poďme pozrieť detailne na zúbok - čo to je za zázrak, keď si ho ja takto cením?


WELEDA_everon_lipbalm_ingredients
Zloženie
Weleda Everon je balzam s čisto prírodným zložením - čo je fajn, keďže väčšina ľudí, používajúcich akékoľvek výrobky na pery, sa nevyhne ich občasnej konzumácii /raňajky, desiata, obed, olovrant... skrátka permanentne/. Medzi ingredienciami nájdete jojobový olej, včelí vosk, bambucké maslo, kandelilový, ružový a karnaubský vosk a výťažky z ruže a vanilky. Neobsahuje syntetické vonné, farbiace ani konzervačné prísady. Takže: dobrú chuť! 

WELEDA_everon_lipbalm
UV faktor
Oskar tam hore vie byť k častiam našej telesnej schránky pekne nemilosrdný, to hádam netreba pripomínať. Nielen v lete, ale počas celého roka by sme nemali zabúdať proti UV žiareniu chrániť aj naše papuľky. Everon tyčinka má prirodzený ochranný faktor, ktorý môžeme prirovnať k UV faktoru 4 a vytvára ho práve už spomínané zloženie výrobku. 

WELEDA_everon_lipbalm
Konzistencia
Konzistencia balzamu je dosť tuhá. A pri mojej mánii pretierať si pery balzamom v aspoň 3-4 vrstvách odrazu je tuhosť naozaj vecou nevyhnutnou.  Netreba priveľkú dávku fantázie na to, aby ste si uvedomili, čo sa pri praktizovaní tohto "rituálu" stane s mäkkou tyčinkou... Navyše, tuhé balzamy sú výživnejšie.

WELEDA_everon_lipbalm






Vôňa
Akože fajn, oceňujem všetky výrobky, určené pre citlivú pleť, ktoré neobsahujú parfum. Ale ak niečo pekne vonia, okamžite prideľujem plusové bodíky, to je fakt. A toto je prípad aj nášho Everonu. Kombinácia ruže a vanilky nie je síce nejako extra originálna, ale na mňa zaberá priam neuveriteľne. Je pomerne intenzívna /ale bacha, len na tyčinke, nie na perách!/, ale ako už bolo povedané - žiadna syntetika! 


WELEDA_everon_lipbalm


Farba
Tónovacie balzamy sú fajn, ale nie v mojom revíre. Ak si chcem zmeniť farbu svojich pier, použijem rúž. Tónovacie balzamy spôsobia akurát tak to, že ich používam oveľa menej, ako by som mala a to len "vďaka" tomu, že sa bojím, že bez zrkadla dopadnem ako Pennywise /jeden roztomilý klaun, ak by ste náhodou nevedeli, o kom je reč/. Toto samozrejme pri Everone nehrozí. Nefarbí nijako a dokonca ani len lesk nezanechá.



WELEDA_everon_lipbalm

 

Obal
Nerada sa opakujem, ale tyčinkové balzamy u mňa, čo do praktickosti, jednoznačne vedú. Nie že by som si /hlavne v práci/ v pravidelných intervaloch neumývala ruky, ale musíte uznať, že nie vždy sú k 100percentnej hygiene vytvorené podmienky. Takže, ak sa dá, plechovkové balzamíky si nechajte na doma a do terénu hor sa s tyčinkami.
Okrem praktickosti veľmi pozitívne hodnotím aj vizuálnu stránku obalu - nielen, že marhuľková farba lahodí môjmu oku, ale potlač je naozaj kvalitná a nezošúcha sa. Dobre, ono to vlastne potlač ani veľmi nie je, keďže písmenká vystupujú z plochy.



WELEDA_everon_lipbalm




Účinok
Na poslednom mieste a predsa na prvom máme účinok výrobku. Čo k nemu dodať? Úžasné zloženie sa stará o pery naozaj intenzívne, zanechá ich vláčne, jemné, vyživené a chránené pred vonkajšími vplyvmi naozaj dlho, či už máme na mysli 40stupňové trópy alebo arktickú klendru. Balzam vďaka tuhosti má slušnú výdrž, takže balenie len tak ľahko nespotrebujete.

Tak, to by sme mali - môj vrele milovaný Everon rozobratý od hlavy po päty. V ponuke drogérií nájdete aj lacnejšie balzamy na pery, ale tých cca 5 eur za tak dobrý výrobok za to naozaj stojí.

hodnotenie: 10/10

Poznáte? :)

- cc -

11 komentárov:

  1. Nie, nepoznám, a vzhľadom na množstvo zásob spoznám až na jeseň.
    ĎAKUJEM za ďalší skvelý tip !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balzam chvalis tak, ze Weleda by Ti mala posielat percenta s predaja :-) Mozno ho vyskusam, ak sa mi minu zasoby.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No :D
      No nechválim len tak pre nič za nič, naozaj ten balzam ľúúúúbim :)

      Odstrániť
  3. Súhlasím, je to najsamsuperskvelý balzamík! Tiež ho ľúbim od hlavy po päty :-D Cena je taktiež priaznivá. Rozhodne stojí za vyskúšanie ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že je niekto, kto ho miluje rovnako ako ja :)

      Odstrániť
  4. Ja používam Everon najmä v zime na horách, tam si ho neviem vynachváliť. A teraz som začala používať aj Tónujúci balzam Berry red a je skvelý. Som veľmi rada, že Weleda začala aj s dekoratívnou kozmetikou :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noooo, tie tónujúce lákajú tiež! :)
      Everon je výborný naozaj celoročne...

      Odstrániť
  5. Everon je moc fajn tyčinka, která mi maximálně vyhovovala hlavně za třeskutých mrazů! :-)
    Říkala jsem si, že mi jméno Pennywise něco říká... Letmo jsem slovo prohnala Googlem a tuším dneska nepůjdu ani spát :-D
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaaach, Pennywise, Pennywise... ten aj mne spôsobil pár bezsenných nocí...
      :DDD
      Everon je super celoročne :) s jarou sa mi spája práve vďaka vôni :)

      Odstrániť
  6. Ahoj, akurát pozerám Tvoju rcenziu...a pozerám aj katalóg Avon ...pustíš sa do toho? https://avononline.avon.sk/elektronicka-verzia-katalogu/katalog/86 :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...