pondelok 20. marca 2017

Zjarnievanie a moji obľúbenci

Tak a je to tu opäť. Konečne môžem vytiahnuť niečo použiteľnejšie, než je zimná bunda, rifle a čižmy, oprášim kolesá aj iných bajkov, než len toho stacionárneho a pri „športovaní“ s kamoškou nebudeme musieť na tých schodoch len stáť, už si na ne aj sadneme. Skrátka sa nám konečne opäť zjarnieva.
S prichádzajúcim novým ročným obdobím obmieňam aj môj kozmetický arzenál. K niektorým vecičkám sa vraciam so železnou pravidelnosťou, niektoré sú u mňa nové a v dnešnom článku som sa rozhodla ukázať vám ich. Potažmo: pripomenúť :).

top_products_spring_2017


Balzam na pery od Weledy je už taká moja každoročná jarná klasika. Neviem si predstaviť, že by som ho niektorú jar nemala doma – prudko uctievam jeho vôňu, prudko uctievam jeho účinok, takže to skrátka musí byť. 

BALEA_telovy_peeling
DOVE_sprchovaci_gel

Podobne je to aj s telovým peelingom od Baley a so sprcháčmi Dove. Môžem ich síce celoročne, ale teraz na jar mám obzvlášť silnú potrebu dostatočne sa nimi zásobiť.

BALEA_professional_sampon


Ďalšie vecičky spomedzi obľúbencov sú už „novinky“. Od posledného leta občasne závisláčim na šampóne a balzame od Baley z radu Professional, ktoré spôsobujú blonďavenie vlasov. Pretože oni naozaj účinkujú! No a vďaka žltej guľôčke od Tigi som sa dokonca začala viac venovať vlasovému stajlingu, takže to je naozaj čo povedať!

TIGI_kozmetika

Medzi obľúbencami tejto jari nechýba ani dokonalá pena na nôžky značky Cien, ktorú mám už v poslednom balení a tak mi napadá, že by bolo načase, aby ich Lidl zasa ponúkol. Treba urobiť zásoby!

CIEN_foam


Plynule prejdime k dekoratívke. Tu sa to novinkami len tak hemží a ako stálicu môžem označiť akurát tak neónkové laky na nechty, na ktorých naozaj závisláčim a poslednú dobu už nielen počas tej teplejšej časti roka!

BOURJOIS_radiance_reveal_concealer

Čo ma za poslednú dobu dostalo asi najviac, to je korektor od Bourjois. Ako moc úžasný je, to ste si už mohli prečítať v recenzii a čím viac ho používam, tým pevnejší je môj vzťah k nemu. A že ho používam denne! 

top_dekorativka_jar_2017


Príjemným prekvapkom sú aj mejkapy od Revlonu a od Max Factor, ktoré posledné dni používam na striedačku a najradšej. Nemožné sa stalo skutočnosťou a ja si svoje dni už nedokážem predstaviť ani bez fixačného gélu na obočie. Tento od Oriflame som síce trošku ofrfľala, ale účinok je natoľko super, že som sa rozhodla zaradiť aj do dnešného článku.

GOSH_konturovacia_paletka

Prekvapila aj šikovná paletka od GOSH, s ktorou sa ešte určite uvidíme v samostatnej recenzii – takže budem za zákernú beauty-blogerku a viac prezrádzať dnes nebudem :).
Začali sme balzamami na pery, skončime rúžmi. 

MAX_FACTOR_matny_ruz
MAC_ruz_na_pery


Vďaka matnému rúžu od Max Factor som si opäť celkom obľúbila nude farbičky na perách a občasne s nimi podvádzam moje obľúbené ružovo-cyklámenovo-malinové rúže. Samozrejme, deje sa to naozaj len občasne, pretože môj ďalší obľúbenec už je toho „môjho“ razenia – limitkový trollíkový rúž od MAC, ktorý je síce nie tak celkom tradičný pre moju papuľku, napriek tomu ma dostatočne odrovnal a milujem ho! Viac v recenzii už čoskoro ;).

Bez čoho si nedokážete predstaviť jar vy? ;)

- cc -



2 komentáre:

  1. Pekné kúsky, brala by som všetko okrem dvoch vecí, a to, za mňa, určite nie peeling z Baley a Colorstay od Revlonu, ani jedno na úrodnú pôdu u mňa.
    A ja na jar vždy nový parfém. Tento rok Estee Lauder Pleasures. Miláčik :)))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peeling Ti nevyhovuje?
      Pôvodne som mala v pláne zaradiť sem aj "jarné" parfumy, ale nakoniec nevydalo a rozmýšľam, že ich šupnem do samostatného článku...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...