streda 12. apríla 2017

BRONX COLORS po prvýkrát



Do FAnn parfumérií dorazila nová značka. Teda, neviem ako moc nová je a popravde sa mi to nechce ani skúmať, ale keďže všetko nové je pre mňa zaujímavé, prečo sa s vami s týmto faktom nepodeliť, že ;). A najmä, keď ide o cenovo celkom dostupnú dekoratívku.
Moja prvá skúsenosť so značkou Bronx Colors je taká trošku priam legendárna. The Legendary Lipstick.

BRONX_COLORS_ruz_na_pery


Ako hovorí výrobca, rúž s vysokým podielom pigmentov sľubuje nielen hydratačný, ale aj dlhotrvácny efekt na perách. A také tie bláboly, poznáte to, že...
Čo vás ale zaujme na prvý pohľad, to je balenie. 

BRONX_COLORS_ruz_na_pery


Okrem toho, že rúž vyzerá celkom elegantne, tak je ešte vybavený takým tým klikacím systémom, vďaka ktorému sa na každé jedno otvorenie budete normálne že tešiť :). Že ako zatlačíte vrch a rúž môžete vyberať rodinnému príslušníkovi z oka, tak nejak to myslím.

BRONX_COLORS_ruz_na_pery

Ale nie, robím si samozrejme prdel. Systém kliknutia vám skrátka spodnú časť s tyčinkou čiastočne vysunie a vy si zvyšok potom už dokončíte svojpomocne. Naozaj ma tento systém otvárania baví a keďže všetko funguje tak ako má, tak za mňa spokojnosť.
Ja som dostala na vyskúšanie trošku nešťastný odtieň Cinnamon

BRONX_COLORS_ruz_na_pery


Je to taká teplá, červeno-oranžovo-hnedá, fuckt škoricová farba a na mňa pôsobí tak trochu retro a prehistoricky. Btw, retro je aj vôňa, ale rozhodne mi nevadí.
Ku cti rúžu slúži pigmentácia. Tá je naozaj skvelá, bohate vám postačia jedna-dve vrstvy. Okrem toho, rúž je naozaj na perách veľmi príjemný a vôbec nevysušuje.

BRONX_COLORS_ruz_na_pery_swatch

Z čoho ma ale chytá ľahké zúfalstvo, to je trvácnosť.
Ako ja viem, že rúže s touto konzistenciou a lesklým efektom tej trvácnosti veľa nikdy nepobrali, ale faktom je aj to, že takéto rúže cc jednoducho nemusííííííí :(. Po čase sa síce na tých perách rúž trochu usadí, čo je určite fajn, ale tá prvá hodinka, keď sa bojím robiť čo i len prudšie pohyby... tá ma teda trochu odrádza.

BRONX_COLORS_ruz_na_pery
BRONX_COLORS_ruz_na_pery

Takže záverečné slovo asi takto nejak: Ak hľadáte hydratačný rúž so skvelou pigmentáciou, tak tento je rozhodne fajn, božskú výdrž ale od neho nečakajte. Respektíve malé teplé odporúčanie: vyberte si skôr nejaký nude odtieň, pri ktorom to tak vadiť nebude – aj keď bude rovnako skvelo pigmentovaný, odtieň nepustí, že jo.
Rúž zoženiete vo FAnn parfumériách za cenu 8e aj niečo.

hodnotenie: 7/10

Poznáte značku Bronx Colors?

- cc -

4 komentáre:

  1. náhodou tá farba je úplne skvelá! :) a páči sa mi aj ten systém otvárania.mám taký tuším že na Mary Kay rúžoch a stále sa z toho vytešujem :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jaaaa ti neviem... :)
      Ale to otváranie je fakt super! :D

      Odstrániť
  2. Značku nepoznám, vôbec, ale táto krásna koralovočervená farba je úžasná a Tebe sadne veľmi dobre na pery. Za mňa áno, nebyť tej výdrže.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt myslíš? :D neviem, nie je zlá, ale ja som s jej teplým podtónom nie celkom stotožnená...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...