piatok 21. apríla 2017

Ceruzka na pery od DERMACOL



Bez kontúrovacích ceruziek na pery nedám ani ranu. A to už pekných pár rôčkov. Nikdy mi dvakrát nezáležalo na aktuálnych trendoch líčenia /malé bjútyblogerské rúhanie :D / a odjakživa som fičala na dokonale vykreslených perách. Takže v mojej zbierke sa zopár kontúrovacích kúskov nachádza permanentne.
Pôvodne som ich chcela šupnúť do nejakého prehľadového článku, ale keď už mám tú True Colour Lipliner od Dermacol nafotenú samostatne... no tak vám ju ukážem celkom z blízka :).

DERMACOL_true_colour_lipliner_ceruzka_na_pery_swatch


Podľa výrobcu by malo ísť o kontúrovacie ceruzky s vysokou krycou schopnosťou, krémovou a dlhotrvácnou textúrou a vysokou odolnosťou aj v extrémne vysokých teplotách. Uhmmm, dobre. Vyzerá to sľubne. Zatiaľ.

DERMACOL_true_colour_lipliner_ceruzka_na_pery
DERMACOL_true_colour_lipliner_ceruzka_na_pery


Vizuálnu stránku asi príliš hodnotiť nemá význam. Ceruzka sa mi páči a ofrfľať nemám čo – je to klasická drevená ceruza s plastovým deklom. Pozitívne oceňujem fakt, že jej farba zodpovedá odtieňu tuhy – a to doslovne. 

DERMACOL_true_colour_lipliner_ceruzka_na_pery

S tou krémovosťou to ale zas až taká hitparáda nie je. Pod pojmom „krémová“ textúra si CC predstavuje niečo podstatne iné – a nemusí to byť práve krém, že. Tento fakt ale negatívne v zásade hodnotiť nemôžem. Krémové textúry totiž obyčajne výdržou neohurujú a pokiaľ nie sú tuhy také tvrdé, že zanechávajú na vašich papuľkách krvavú stopu, tak tú „nekrémovosť“ len vítam.
A presne toto je prípad aj našej dermakoláckej fešandy. Tuha príliš krémová skrátka nie je, ale stále je to v tej fáze, že sa ňou „píše“ jednoducho fajn.

DERMACOL_true_colour_lipliner_ceruzka_na_pery_swatch

Vďaka tomu je aj výdrž výrobku naozaj dostatočná. Všetko na svete síce asi nezvládne, ale osemhodinovú šichtu v práci dá úplne bez problémov.
Čo je ale najlepšie, to je ten „môj“ odtieň. 

DERMACOL_true_colour_lipliner_ceruzka_na_pery_swatch


Farbička s veľavravným názvom odtieňa "3" je skrátka ideálna k môjmu vrelomilovanému rúžu Vivid Divine od Astor a to už uznajte, že inak, než milovať ju za to, to ja naozaj nedokážem :).
Takže suma sumárum, za mňa určite veľká spokojnosť a do vášho kontúrovacieho arzenálu vám ju určite môžem odporučiť. Jej cena sa pohybuje niečo nad 3 éčka a to je, myslím, celkom akceptovaniahodné.

hodnotenie: 9/10

Čo vy a kontúrky na pery? Používate pravidelne či sa im vyhýbate ako čert krížu? :)

- cc -  

8 komentárov:

  1. Ja som nepodľahla tomuto módnemu trendu a kontúrovacie ceruzky na pery používam zásadne iba a len na kontúrovanie pier, nie aj na ich výplň. Vyslovene mi to vadí, ten pocit, dávať si to na pery.
    Inak, krásna farba, ako stvorená pre Teba !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Aby si to nepochopila zle, ceruzku na celé pery som použila len kvôli fotke, inak ju takto nepoužívam ani ja... Ešte léta páně niekedy v postpubertálnom období som na tom celkom fičala, ale teraz už ju používam tiež len na kontúrovanie...

      Odstrániť
  2. Tak ja som zase typ, čo konturku na pery vobec nepoužíva. A rozmýšlam, že asi som ju ani nikdy v živote na pery nepoužila, ani si nekupila. No teraz mám doma tiež tieto od Dermacol, tak snád im dám šancu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najvyšší čas začať! ;D
      Pokiaľ nenosíš rada výrazné rúže, kontúrka zas taká potrebnosť nie je, to je fakt. Ja ich ale nosím veľmi rada a v tom prípade poväčšine kontúrka býva nutnosť.

      Odstrániť
  3. Ceruzka je na perách veľmi pekná a tie pigmenty. :) Krásny blog, dávam odber. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...