piatok 14. apríla 2017

Čo sa na nás chystá - DM /part 13/


Dnešný novinkový postík píšem s takým mega-nadšením, ako už dávno nie. Déemka totiž už dávno tak nepotešila aktuálnou náložou noviniek beautyblogerské srdiečko claire clairmont, ako je tomu v tomto prípade.
A hneď na úvod začneme tým, čo ma zaujíma najviac :).

zdroj


Značka Balea síce dvakrát nevyniká kvalitou v balzamovacej oblasti /česť výnimkám!/, ale na túto chuťovku sa naozaj moooooc teším. Nové makrónkové balzamy na pery s ňuňu dizajnom a vôňou malín, kokosu alebo vanilky – no dá sa im odolať? Nákupná cena síce nie je tak celkom „júser frendly“, ale v tomto prípade mi to vadí len trošíííííííčku :).

cena: 5,95e
Pokračujeme ručnými mazadlami. Ak niečo vonia po ananáse /aj keď v tomto prípade v kombinácii s marakujou/, to bude moje. A ak je to krém na ruky, ku ktorým môžem pričuchávať v pravidelných 3 a pol sekundových intervaloch, o to lepšie! Takže určite vyskúšam.

cena: 1,19e

zdroj
Na paprčky sú určené aj novinkové dezinfekčné gély. Vaše ruky nielen ochránia pred baktériami, ale ich aj prevoňajú buď kokosovým alebo malinovým odérom, záleží len na vašej chuti.

cena: 2,09e

zdroj
Ak sa čisto náááhodou neviete dočkať letnej dovolenky, vyskúšajte si v predstihu pripomenúť jej atmošku vďaka sprcháču, telovému mlieku, spreju alebo šampónu Bahamas Dream s vôňou exotiky. Aj keď tá vaša zrovna na Bahamách nebude ;).

ceny: od 99 centov

zdroj
Trošku netradične /ale o to chvályhodnejšie/ prichádza Déemka aj s mliekom a masťou na tetovania. Masť by mala čerstvo tetovanú pokožku upokojiť a mlieko zachovať farbu tetovania.

ceny: od 2,99e

zdroj
Na záver niečo, čo ma zaujíma asi najmenej, ale vás možno bude :). Krémový gél na čistenie pleti pleť nielen hĺbkovo vyčistí, ale ju aj zmatní. Okrem toho obsahuje výťažky z aloe, ktoré pleť hydratujú.

cena: 2,89e

Čo z noviniek vás zaujalo najviac? Vyskúšali ste už niečo?

- cc -

8 komentárov:

  1. Ten krém na ruce už mám doma, moc hezky voní. Ale ty makronkové balzámy na rty..to budu muset mít, za něco takového té vyšší ceny litovat nebudu:-) A limitky Balea skupuji už roky, tahle Bahamas Dreams bude taky moje, to je jasný:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jo limitky... :D
      Krémik už mám aj ja, vôňa je fajn, ale nejaký ten podmaz mi na tom trošku vadí, neviem...

      Odstrániť
  2. Ten krém na ruky Tuti Fritu si určite kúpim, milujem také vône. Na leto bude úplne ideálny :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, typická letná vôňa :) Ale v šampóne som ju tuším milovala viac :)

      Odstrániť
  3. Aktuálne máme doma balzamy na pery. Bohužiaľ, moje dcéry boli rýchlejšie a uchmatli pre seba vanilku a maliny a mne sa ušiel, aspoň podľa mňa, najmenej voňavý kokosový balzam. Ale hydratujú obstojne.
    Ostatné som ešte ani nezahliadla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No som zvedaváááá, ja si robím zálusk na vanilku...

      Odstrániť
  4. Nějak mě nic neuchvátilo, co bych otřebovala mít doma. Nedávno jsem měla nějaké produkty doma a bohužel mi většina z nich nesedla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak to ja teda pre tentokrát celkom chrochtám od blaha, zaujíma ma tu toho veľa :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...