piatok 28. apríla 2017

MIXA na druhú



Ako som vám už spomenula niekoľkokrát, moje skúsenosti so značkou Mixa sa dajú spočítať na prstoch jednej ruky. Keďže ale poslednú dobu moja pleť štrajkuje, kedy sa dá, povedala som si, že je najvyšší čas pozrieť sa Mixe bližšie na zúbok. Značka ako celok je predsa určená na citlivú pleť a čo je určené na citlivú pleť, to nie je zlé! :) Či? :)

MIXA_face_cream


Dnes vám v recenzii ukážem hneď dva pleťové krémy. Oba sú určené na citlivú pleť /teda celá ja!/, jeden by mal primárne slúžiť na jej upokojenie a druhý zabraňovať /aj/ jej nadmernému  vysušovaniu.
Oba vizuály sú praktický totožné a líšia sa len nejakými tými „písmenkami“ – skrátka klasická tuba, ktorá nikdy neurazí.

MIXA_pletovy_krem_recenzia


Začnime tým „slabším“ krémom. Ten obsahuje 8percent hydratačného glycerínu a extrakt z ružičky na upokojenie reaktívnej pleti. Okrem iného teda, off course.

MIXA_soothing_cream_ingredients


Prekvapivo, vonia pomerne výrazne, ale pekne a mne osobne ten odér ani trochu nevadí. Jeho konzistencia je krásne krémová a taká stredne hutná – AKURÁT, povedala by som. Na tvári je krémik neuveriteľne príjemný, chladivý, výborne sa rozotiera, so vstrebávaním nie je žiadny problém a ak ho necháte na pleti nejakú tú minútku odležať, tak je skvelý aj ako podklad pod mejkap.
Čo sa vám možno bude pozdávať, krém pôsobí po chvíľke na pleti celkom zmatňujúco.
Týmto by som prešla ku krémiku číslo DVA. Ten obsahuje glycerín až v závratnej dávke 10 percent a pomáhať v účinku mu má bambucké maslo.

MIXA_anti_dryness_cream_recenzia

Zvyšok popisu a mojich dojmov si kľudne skopírujte.
Krém číslo JEDEN mojej miestami presušenej pleti nestačil – tá síce v momente aplikácie podráždená nebola, ale po nejakej hodinke až dvoch som už o kréme na mojom ksichte ani nechyrovala - a preto som kúpila krém číslo DVA, hlásajúci o sebe, že je ideálny na použitie v chladnom zimnom nečase. A že hádajte čo!

MIXA_anti_dryness_cream_ingredients


Nuž, smutným faktom je, že nevidím ABSOLÚTNE ŽIADEN ROZDIEL medzi týmito dvomi krémami. Ani v konzistencii, ani v účinku, bohužiaľ. 

MIXA_face_cream

MIXA_face_cream

Sú naozaj veľmi príjemné, ale podľa môjho skromného názoru sú vhodné pre nositeľky normálnej pleti, ktorá zvykne občas prehnane zareagovať, ale určite nepostačujú v tom prípade, ak ste občasná sušienka ako ja!
Napriek všetkému, krémiky naďalej používam a uvažujem, že dám značke a jej /iným, tentokrát naozaj MASTNÝM/ krémom ešte šancu – a potom vám dám vedieť samozrejme.
Bohužiaľ, v mojom prípade to teda až taká trefa do čierneho nebola. 

MIXA_face_cream


Určite sa nechcem vyjadriť v zmysle, že toto je grc, ktorý v živote na seba nedajte, pretože budete mať zožranú polovicu tváre, to nie. Ak ale od krémov budete čakať nejakú megaporciu hydratácie a výživy pleti, no tak ani né. Najväčšie sklamanie ale spočíva jednoznačne v tom, že medzi týmito fešákmi ja osobne nevidím vôbec žiaden rozdiel - a to už trošku naprdí.

MIXA_face_cream

Cena krémikov našťastie pre tentokrát JE naozaj „júser frendly“ – v Déemke napríklad za 4,50e, takže ich kúpa vás určite nezruinuje.

hodnotenie: 7/10

Čo vy a značka Mixa? Máte tu nejakých obľúbencov, bez ktorých nemôžete žiť? ;)

- cc -

7 komentárov:

  1. Mixu mám veľmi rada, ale u nás doma ju používa len mladšia dcéra, ktorá je alergička a občas má jej pleť a pokožka na celom tele k suchote. Tak používa sprcháč a telové mlieko s 10 % ovsenným mliekom a oboje skvelé ! A tá cena (keď ešte odpočítaš kupóny, vyjde to úplne smiešne peniaze a pomáha skvele !).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Telovú starostlivosť som ešte neskúšala, ale verím, že môže byť fajn. Ale tieto krémy na mňa skrátka žalostne slabé, čakala som od nich viac :( Holt, beriem to pozitívne - aspoň neštípu :)

      Odstrániť
  2. Já produkty od Mixy moc nekupuji, ale už jsem od nich měla taky nějaký krém a byla jsem s ním spokojená :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od mixy milujem ich krém s 25% pupalkoveho oleja :) je v takom sklenenom tegliku

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...