piatok 7. apríla 2017

ORIFLAME paletka pre lenivé

Tak trošku sa mi zdá, že vekom leniviem. Alebo aby som bola presná: snažím sa obmedzovať akékoľvek časom plytvajúce aktivity. A oblasť líčenia nevynímajúc J.
Preto poslednú dobu čím ďalej, tým radšej naťahujem paprče po univerzálne použiteľných paletkách. Veď to poznáte. Ste v časovom strese pred odchodom do práce a než by ste sa mali zdržovať a vyhrabávať zo šuplíčkov bronzer, lícenku a rozjasňovač, to radšej v letku uchmatnete jedinú paletu, kde toto všetko nájdete.
Ako napr. The One Contouring Kit od Oriflame.

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka


Katalógová dekoratívka nie je zrovna tým, čo by som dvakrát uprednostňovala, občas ale dokáže celkom prekvapiť – či už kvalitou, alebo len tým, že si ju tak nejak obľúbite a ani poriadne neviete prečo. Takže som sa rozhodla, že kontúrovacia paletka od Oriflame si tých svojich 5 minút slávy určite zaslúži :).

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka

Tenké, elegantné a rozumne riešené balenie so zrkadielkom /a s ľahko zošúchateľným nápisom, trikrát tfuj!/ obsahuje bronzer, rozjasňovač a farbu na líčka. Nie som si istá, či je najrozumnejšie aj to farebné riešenie celej paletky, v konečnom dôsledku ale na tvári všetko pokope celkom tolerujem.
No ale poďme k vecičkám jednotlivo. Bronzer má dosť teplý podtón, čo ma teda nie celkom teší, ale keďže je pigmentovaný tak primerane, viete mať jeho aplikáciu pod kontrolou – ak chcete, pridáte kedykoľvek.

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka
ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka


Teplý, korálovo-broskyňkový odtieň má aj lícenka. Pri nej to však nevadí ani trochu a myslím, že táto farba bude prijateľná pre väčšinu líčeniachtivých dám.
Trošku nepochopiteľný je pre mňa ale rozjasňovač. Hoci tak v paletke nepôsobí, v skutočnosti je celkom studený s odleskami až do bielo-ružova a je v kontraste s „teplým zvyškom“ paletky.
Výsledný efekt je ale v konečnom dôsledku fajn, takže čo frflem, že. Len by mi tam skrátka sedelo niečo kvapôčku teplejšie, to je všetko.

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka_swatch

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka_swatch

Pigmentácia. Ako som už tak trošku spomenula, všetky vecičky sú pigmentované tak akurát a dajú sa vrstviť. Takže ak máte pravú aspoň jednu ruku, nevytvoríte si na tvári žiadne šmuhy, nebudete mať líčka ako Marfuša ani nebudete hádzať odlesky ako diskoguľa a naopak, na intenzite líčenia budete môcť kedykoľvek pridať.

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka

Čo je prekvapivé, paletka vlastne ani trochu nepráši! Čo teda ako za mňa klobúk dole – prášiť zvyknú občas aj miliónšesťstopäťdesiatkrát drahšie paletky a keď to zvládnu aj v Oriflame... berte si príklad! :D
Výdrž všetkých vecičiek je v podstate celodenná.

ORIFLAME_the_one_konturovacia_paletka


Takže čo viac dodať. Cena bez zľavy je síce celkom dosť brutál /takmer 15e/, takže odporúčam vyčkať si na nejakú tú zľavičku, že... Ale v globále môžem povedať, že tá kúpa sa naozaj celkom oplatí a ja túto vec používam posledné mesiace fuckt celkom rada. Aj keď je z katalógu :).

hodnotenie: 8,5/10

Skúšali ste? Čo vy a katalógová dekoratívka? Máte tu nejakých obľúbencov?

- cc -

8 komentárov:

  1. Objednávám něco každý měsíc :). Paletka vypadá moc dobře.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto konkrétnu vec som neskúšala, na mňa je príliš tmavá a takú zručnú pravú (a ani ľavú) ruku nemám, aby som to dala tak, že budem vyzerať prirodzene.
    Občasne, možno každý druhý katalóg si niečo kúpiť (či už Oriflame alebo Avon) a niektoré výrobky (napr. sprcháč z Oriflame s malinami na leto) kupujem pravidelne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháč s malinami, ou jéééé :D milujem ho... Teraz majú už aj telové mlieko, len si počkám na nejakú lepšiu akciu :)
      Myslím, že tá paletka až taká tmavá nie je - okrem toho je primerane pigmentovaná, takže zvládnuť sa to dá :)

      Odstrániť
  3. túto Oriflame radu TheOne mám veľmi rada...na prvý pohľad tie produkty nevyzerajú až tak dobre, ale s veľa produktami mám len dobrú skúsenosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tá paletka aj vizuálne páči, akurát potlač na vrchu ma prdí, ošúchala sa rýchlosťou blesku a to mi sedí v podstate len doma v šuplíčku...

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. jo, také univerzálne použiteľné, akurát ten bronzer mohol byť trošíííííčku studenší...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...