streda 19. apríla 2017

Presladená šialenosť od Baley



Tak a máme to tu opäť. Déemku aktuálne atakujú peny od výmyslu sveta a neubránila som sa tomu ani ja. Ako prvý som skúšala penový sprcháč s úúúžasnou, mňamkovskou vôňou, ktorá ma celkom dostala a preto, keď som zistila, že v podobnej konzistencii je tu aj niečo na mazanie telesnej schránky, nebolo cesty späť :).
Takže dnes tu máme telovú penu s vôňou Vanilla- Berry značky Balea.

BALEA_telova_pena_vanilla_berry


Balenie telovej peny je podobne úžasné ako balenie sprcháča. Krásne farebné, veselé a fungujúce. Ako som už papagájovala miliónkrát, Balea obaly skrátka vie a už len keď to vidíte na pultoch, máte okamžité nutkanie vec kúpiť, aj keby to bola akákoľvek blbosť.

BALEA_telova_pena_vanilla_berry

BALEA_telova_pena_vanilla_berry


Rovnako ako na obaly, som maniak aj na netradičné konzistencie, nech už sa týkajú čohokoľvek. No a striekať na seba telovú penu, ktorú následne po sebe rozpatláte? To potrebujete!!!
ALEBO?
Leda by ste nepotrebovali :D.
Začnime vôňou. 

BALEA_telova_pena_vanilla_berry


Tá je tak neskutočne sladká, že vám bude liezť von zo všetkých otvorov vášho tela vrátane vašich rozšírených pórov /aj keď ich nemáte/. Nemám nič proti sladkým vôňam, aj keď sú tak trochu umelé, ale toto je už moc aj na frňák claire clairmont! Vôňa je identicky sladká ako traumatizujúca spomienka na detský sirup proti kašľu nemenovanej značky a ozaj sa mi tak trochu ježia chlpy, keď ju zacítim v mojej bezprostrednej blízkosti. Chvalabohu, dlho na vás smrdieť nevydrží, ale teda rozhodne vôňa bobúľ a vanilky značke tentokrát nevyšla.

BALEA_telova_pena_vanilla_berry

Okrem vône ma ale sklamala aj konzistencia.

BALEA_telova_pena_vanilla_berry_konzistencia

BALEA_telova_pena_vanilla_berry_konzistencia

Čakala som totiž naozaj hustú penu, ako je to trebárs pri v úvode spomínanom sprcháči, ale ono né. Ono tá pena je dosť riedka a celkom spľasnuto už vyfučí z aplikátora na svetlo božie. Aplikácia je síce aj tak príjemná a chladivá – čo oceníme najmä v lete – ale krivka môjho nadšenia stále klesá.
No a účinok? No žiadna sláva, milé dámy a páni.

BALEA_telova_pena_vanilla_berry

Ak máte normálnu pleť a mažete len pre ten pocit, že mažete, tak okej. Ak ale chcete pleť zhydratovať aj na dlhšie než polhoďku, no tak môžete na toto celkom rýchlo zabudnúť a odporúčam skôr telové mlieko v spreji.
Za mňa je teda pena skôr sklamaním a určite si ju odložím na tú teplejšiu časť roka. A pritom budem dúfať, že ten odér dovtedy aspoň trochu vyprchá.
Zoženiete v každej Déemke za cenu cca 2 éčka.

hodnotenie: 5,5/10

Skúšali ste túto penu? A tiež úchyláčite na farebných obaloch a netradičných hmotách tak ako ja, alebo ste skôr za klasiku? :)

- cc -

2 komentáre:

  1. Za mňa výrobky podobného typu, vône alebo konzistencie teda vôbec nie ! Tá sladká vôňa je brutálne sladká a umelá, že až.
    Nikdy :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super recenzia :) aj pobavila aj poučila :) ja som tieto peny ani od inej ziad ej značky neskusala, šialené sladké vône niesu pre mňa, a všeobecné mi vadí že posledné roky balea všetky novinky či sprchace, peny, a neviem čo všetko je v šialené sladkých vonach,,nič svieže to mi chýba..

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...