pondelok 8. mája 2017

Apríloví spotrebovanci


Tak už zasa. Máme tu posledný jarný mesiac a s ním aj pociťovanie naliehavej potreby zveriť sa vám, čo všetko sa mi podarilo spotrebovať minulý mesiaca akýže mám na to názor. Aprílová spotreba bola vcelku priemerná, takže si budeme mať aj tentokrát o čom pohovoriť ;).

saveonbeauty_out_news_april_2017


Micelárka od Nivey je mojou už neviemkoľkou v poradí, tudíž je vám asi jasné, aký je môj vzťah k nej. Hoci som toto posledné megabalenie používala najmä na odličovanie očí, nemám s ňou problém na žiadnej časti svojej telesnej schránky :).
Že milujem sprcháče od Dove, to už ste počuli asi miliónpäť krát a tento „gentle exfoliating“ patrí rozhodne k mojím miláčikom. Jeho exfoliačné schopnosti sa síce zabudli niekde na bode mrazu, ale vôbec mi to nevadí, pretože jeho konzistencia je úžasná a vôňa ani nehovoriac! Kupujem opakovane!
Čo ma zas až tak strašne nedostalo, to je baleácky balzam na vlasy /a vlastne aj šampón/ z kofeínovej línie pre podporu rastu vlasov a na ich posilnenie. Dlhodobý efekt nejak posudzovať nejdem, ale skrátka pri ich používaní som síce bola spokojná, ale chýbal mi tam taký ten môj obľúbený wau-efekt... že ako dáte to na seba a neviete polapiť dych z toho, aký úžasný efekt vec má. No, neviem teda... opakovaná kúpa v pohode, ale že by mi zas tak žily trhalo, ak túto líniu prestanú vyrábať...

saveonbeauty_out_news_april_2017

Po čom ale plačem už nejaký ten piatok, to je pena na chodidlá značky Cien. Staré zásoby zpred viac než roka sa minuli a Lidl nie a nie šupnúť ich aspoň do nejakej akcie – nehovoriac o stálej ponuke! Toto patladlo na nohy vyšupovalo z prvého miesta aj môj najmilovanejší krém s ureou od Baley a ak ho Lidl opäť neponúkne, tak asi budem roniť aj krvavé slzy.
lakupene na holenie veľmi povedať čo nemám. V rámci svojich možností fajn, ale ak toto prestanú ponúkať, to asi nezaplačem. Svoj účel si splnili, ale najmä v prípade laku k opakovanej kúpe asi nedôjde.

saveonbeauty_out_news_april_2017

Lak na nechty Dermacol v odtieni Neon Kiss, neónková limitka z posledného leta, to je pre mňa absolútny letný must-have. S vhodným pod- a nadlakom majú tieti pidilaky slušnú výdrž a tie farby, k tomu snáď niet čo dodať. Potrebujete nutne a ja už robím zásoby na /nielen/ leto tohtoročné!
Z čoho zas taká odvarená nie som, to je preslávená podkladová báza Satin Base tejto istej značky. Časom som sa s ňou síce aspoň trošičku zžila, zas taká sláva to ale nebola a nie je. Takže komu vyhovuje – prosím. Ja ale pochybujem, že ju na seba ešte niekedy dám. Jej silikónová mastnota skrátka nevyhovuje ani takej sušienke, ako som ja a teda nemusím...
Lak na štiepajúce sa a krehké nechty od Avonu sa dočkal nového dizajnu a ako isto viete, je to môj ťažký must-have. Ak ho nejakým nedopatrením nemám v zásobe aspoň v tridsiatychôsmych kusoch /ako tomu bolo v apríli/, tak ma chytá silný tik v oku a neviem sa dočkať, keď ho opäť budem mať doma! Skvelá vecička.
Podobne skvelou vecou bol aj kokosový balzam na pery od Ziaje. Jeho menším neduhom bol fakt, že spočiatku bol na perách biely, stačilo ale pár ťahov prstom, a vstrebal sa okamžite bez stopy. Balzam to bol skôr krémový, ale na perách mi bol veľmi príjemný, chladivý a účinok veľmi uspokojivý! Bodka.
No a celkom nakoniec ešte jedno pleťové patladlo - nočný krém Hydra Bomb od Garnier. Priniesla mi ho kamoška tuším z Rakúska /či sa dá zohnať aj u nás, to neviem/, ale vzhľadom k tomu, že ja na tvár len tak NIEČO patlať nemôžem, no tak som ho používala najmä na dekolt, kde bol jeho účinok uspokojivý. V skratke: krém pekne, sviežo voňal, mal gélovitú konzistenciu, trošku väčší obsah silikónov a na môj ksicht nestačil – schizofrenické vyjadrenie na záver.

To by bolo za apríl všetko. Minula sa vám tiež nejaká vecička, po ktorej ste horko zaplakali? :)

- cc -

8 komentárov:

  1. Och áno. Minula som posledný kúsok (krém na ruky) z letnej záhradnej sady - limitky od Alverde. Ako, účinkovo skôr taký priemer, ale tá vôňa :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S žádým produktem nemám zkušenost. Určitě by se něco našlo, co již v nabídce není, ale nějak po tom nesmutním, jelikož jsem zatím vždy našla náhradu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kvůli té pěně na nohy jsem jeden čas lítala do Lidlu jako o závod, ale nikdy jsem ji u nás ani nepotkala. Tak buď ráda, že jsi měla možnost aspoň vyzkoušet:-) Je mi jasný, že pokud na ni v Lidlu přijdeš, tak se nebudeš zdráhat nakoupit opravdu velké zásoby:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je jasné ako facka :D
      Ale už mám akú-takú náhradu, zajtra na blogu ;)

      Odstrániť
  4. Nezaplakala, ale ešte pred minutím kúpila to isté :)))).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...