pondelok 12. júna 2017

LARENS: Kolagénová bomba proti vráskam



Minulý týždeň som vám v rýchlosti prezradila moje prvé dojmy z larensáckych noviniek v mojej kozmetickej zbierke a dnes sa pozrieme bližšie na zúbok prvej z vecičiek, ktorá mi zároveň prirástla k srdcu asi najviac.

Začnime najskôr takým tým oficiálnym blablabla. Peptidový gél /ja by som ho nazvala skôr sérum/, založený na tzv. biopeptidovom komplexe a Nutrivi vode, je naozaj univerzálne využiteľná vecička. Môžete ním totiž patlať nielen váš ctený ksichtík, ale aj telo, vlasy alebo nechty, ktoré by mal dostať do formy. Vo svojom zložení obsahuje o.i. biologicky aktívne peptidy, kolagén, biotín a vitamín C, ktoré sú pre našu pokožku doslova požehnaním, že. Čo sa účinku týka, gél má stimulovať obnovu prírodného kolagénu v pokožke, vyživiť ju, hydratovať, zmierniť podráždenie a zabrániť vzniku celulitídy a strií, zachráni tiež suché a poškodené vlasy alebo štiepiace sa nechty. Amen.

SAVEONBEAUTY_LARENS_peptidovy_gel

Pokračujeme balením. Ja sa k nemu vlastne veľmi vyjadrovať ani nemôžem, nakoľko som ho vyfasovala vo „vzorkovom“ tégliku, origo balenie je ale klasické pumpičkové – viď foto hore. Konzistencia obsahu je vo forme vcelku riedkeho gélu, v ktorom môžete pozorovať malé čiastočky, pripomínajúce mne osobne ten bordel z jahôd, ktorý ostane v miske v prípade, že ich umývate /a nehlcete ich rovno zo záhonu tak ako Claire Clairmont/. Vôňa, bohužiaľ, nie je môjmu nosu príliš vyhovujúca /čo si budeme čo nahovárať, hraničí s divným bio-smradom :D/, avšak dá sa tolerovať.

SAVEONBEAUTY_LARENS_peptidovy_gel

Pri aplikácii na tvár /tam ho používam ja/ stačí dať naozaj malé množstvo – podľa odporúčania z ADELMY ak dáte príliš veľa gélu, môže vám na tvári údajne robiť trošku problémy pri následnej aplikácii mejkapu, úprimne vám ale môžem povedať, že mne sa toto nestalo ani raz a ako podklad pod mejkap v kombinácii s pleťovým krémom sa chová úplne bezproblémovo.
Gél sa do pleti vstrebe takmer okamžite a pleť doslova zmatní. Samotná aplikácia je absolútne bezproblémová, gél pekne chladí, ale aby som povedala pravdu, jeho SAMOSTATNÁ aplikácia bez následného pleťového krému je pre mňa vylúčená – moja pleť je suchá a gél, keď na pleti „uschne“, tak pôsobí takmer okamžite dosť sťahujúco, čo teda ja zrovna dvakrát neuprednostňujem :).

SAVEONBEAUTY_LARENS_peptidovy_gel

Ku cti mu slúži fakt, že ani moju citlivú pleť nič neštípe a nikde sa nečervenám.
Po aplikácii gélu počkám asi tak minútku a následne namažem pleť krémom.
No a výsledok?
Neskutočný. Poviem vám, že už naozaj dávno /ak vôbec!!!/ ma niečo takto ohúrilo ako účinky tejto vecičky! Gél, okrem toho že pleť upokojuje a celkovo dostáva do formy, pôsobí na môj ksicht brutálne liftingovo a tento efekt pozorujem v podstate už od prvého použitia! Mimická vráska medzi obočím, ktorú, ako som už spomínala, si starostlivo pestujem už tak od 15tich rokov a po celom dni na slnku vyzerá ako vyoraná brázda, je EVIDENTNE menej viditeľná a rovnako sa správajú aj vrásky na zvyšku ksichtu! Pleť pôsobí zjednotene, rozžiarene a je evidentne akoby napumpovaná!

SAVEONBEAUTY_LARENS_peptidovy_gel

Za mňa teda naozaj že wau-efekt a ak sa po spotrebovaní balenia nič nepototo, tak toto určite ostane najbližšie roky súčasťou mojej permanentnej must-have kozmetickej výbavy!
Na záver už len k cene. Vecička nie je zrovna najlacnejšia – ale ktoré sérum je?!!! – na druhú stranu, za padíka dostanete až neuveriteľných 100 ml séra a pokiaľ to budete mazať len na tvár, tak vám to vydrží naozaj maxidlho.

hodnotenie: 10/10

Úprimne pochybujem, že s týmto gélom budete mať niektorá skúsenosť, ale ak sa taká nájde, šup sem s vašimi skúsenosťami :). A akú najväčšiu pálku ste už vysolili za pleťovú kozmetiku? :)

- cc -

7 komentárov:

  1. Kočky, žiadne jahodové zrniečka :) Sú to častice koží sladkovodných rýb (losos, tolstobik), plné peptidov, kolagénu a všeličoho iného.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho som sa bala! To znie este horsie ako "bordel z jahod"... 😀

      Odstrániť
  2. Toto vážne vyzerá skvele. Cena je síce tesne pod 50 €, ale za 100 ml balenie.
    Ja som zaplatila za 50 ml niečo cez 50 € a to bol najdrahší kúsok.
    Chcela by som vyskúšať, nevieš či aspoň minivzorky nemajú ? či nebudem reagovať alergicky, so všetkými mojimi alergiami ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Lenka Brestenská. Nieje problém so vzorkami. Kľudne mi napíš na 123adelma@gmail.com, čo ťa zaujalo alebo aký chceš riešiť problém, dohodneme sa. Ahoj Adel.

      Odstrániť
  3. Super, perfektná recenzia, navnadila si ma, len tiež by som najskôr uprednostnila vzorku, nakoľko mám alergiu a takmer všetky krémy mi nevyhovujú...
    Pekný večer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :)
      Urcite napis Adelke na mail v komentari vyssie, so zaslanim vzorky by nemal byt problem :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...