piatok 16. júna 2017

Môj nový miláčik od PAYOT


A to ja tak občas mám... Raz za čas sa do môjho kozmetického arzenálu dostane vecička, ktorá je výborná, ale bez ohľadu na jej účinky ju skrátka tak nejak potrebujem mať furt pri sebe. Pretože je taká ňuňu, voňavá, roztomilá, chutná a neviemčovšetkoešte. A tak k tomu došlo aj zopár týždňov dozadu, keď mi z Elnina pristál doma nový očný krém od Payot Paris.

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem


Perform Lift Regard očný krém je skrátka také zlatíčko. Tá tuba /ktorá je mimochodom, oveľa viac a oveľa krajšie malinová, než sa zdá na fotkách!/ je neuveriteľne chutná a tiež FUNKČNÁ. Je síce v podstate obyčajná, zároveň ale pôsobí neskutočne luxusne a pracuje sa vám s ňou veľmi dobre.

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem

Krém je určený na oblasť očného okolia /vrátane viečok/ nás, trošičku vekovo pokročilejších. Bojovať má nielen s vráskami a spevňovaním jemnej pokožky okolo očí, ale aj s opuchmi, kruhmi a podobnými radosťami, ktoré roky prinášajú. Okrem toho sľubuje, že očné okolie nádherne rozžiari.

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem

Obrovskú radosť mám nielen z vizuálu, ale aj z konzistencie. Presne takéto patladielka mám totiž veľmi rada. Krém je celkom hutný a výživný, ale napriek tomu nepôsobí na pleti mastne. Síce nijako nevonia, čo by ale, off course, pri očných krémoch malo byť hádam aj samozrejmosťou, takže nevadí :).

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem_konzistencia

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem_konzistencia
Moje beautyblogerské srdce piští radosťou aj z faktu, že krémik už na prvý pohľad pôsobí rozžiarujúco. Obsahuje taký ten svietivý, ružovkastý sheen, ktorý váš pohľad už len opticky rozžiari a šmahom ruky /teda, skôr vklepaním prstom/ vyzeráte tak o desať rôčkov mladšie :). Okrem toho - ako inak - pri aplikácii je veľmi príjemný a očné okolie nedráždi. Ani to moje citlivé.

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem_zlozenie

Samozrejme, k tým účinkom na vrásky pod očami som všeobecne trošku skeptická. To, čo tam máte, s tým už veľké veci väčšinou nenarobíte. V každom prípade, krém však hydratuje naozaj krásne, takže o tom, že ďalším vráskam predíde, o tom nepochybujem – pokožka je super jemná, vyživená a pritom nemastná /takže nie je problém ani s následným líčením/. 

SAVEONBEAUTY_PAYOT_ocny_krem

Suma sumárum, za mňa veľká spokojnosť a určite jeden z TOP očných krémov, aké som kedy vyskúšala. Jeho obstarávacia cena nie je síce najnižšia, v tomto e-shope zoženiete za niečo málo nad 18 éčok, ale na oči, tam už zainvestujem celkom rada.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a značka Payot? Odporúčate niečo, čo by som mala zaručene skúsiť? ;)

- cc -

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. jj, má veru! Chytiť to vôbec len do ruky, čistý pôžitok :D a pritom je to obyčajná tuba...

      Odstrániť
  2. Myslím, že z tejto značky som ešte nikdy nič nemala. Zatiaľ ma, aj keď ju registrujem, neoslovilo nič tak moc, aby som do produktu tejto značky investovala nemalé peniaze. Nevravím, že nie je dobrá, ale tak nejak uprednostňujem iné značky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež prvú skúsenosť s touto značkou, nevravím, že ma nelákala a teda teším sa, že prvá skúsenosť dopadla eňo-ňuňo :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...