pondelok 26. júna 2017

Nové telové mazadlá od Indulony


Pred časom som vám sľúbila, že sa pozrieme bližšie na zúbok novinkovým telovým krémom od Indulony a teda svoj sľub splním dnes. Lebo kto už len chce byť niekomu niečo dlžen, že. Možno budem dnes trochu za schizofrenickú, ale neva, aj to k životu beautyblogerky patrí! :D
Takže: telové krémy INDULONA OriginalNechtíková.

SAVEONBEAUTY_INDULONA_telova_kozmetika_recenzia


Balenia sú klasické téglikové a moc k nim vlastne nemám čo povedať. Priznám sa, že sa mi páči najmä to klasické, modré, ktoré mi príde také minimalistické a trochu retro. Ako som už spomínala minule, oceňujem ochrannú fóliu na všetkých baleniach, ktorá chráni obsah pred predčasným znehodnotením. Toť vsjo.
Poďme sa ale na mojich fešáčikov pozrieť jednotlivo.

SAVEONBEAUTY_INDULONA_univerzalny_krem_recenzia


Klasická modrá Indulona, ktorá sa vyrába už od roku 1948, je určená na veľmi suchú a citlivú pokožku, ktorú má premastiť, hydratovať a chrániť. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, čo jednoznačne hodnotím maximálne pozitívne.
Rovnako hodnotím aj konzistenciu. Ona sa mi tak nejak aj vizuálne PÁČI :).

SAVEONBEAUTY_INDULONA_original_univerzalny_krem_recenzia


Je hutná, premasťujúca, výživná, na suchú pokožku ideál.
Ak sa mám vyjadriť k účinku, tak ten je super, o to pokoj. V aktuálnom ročnom období s ňou síce asi do sveta veľkú dieru neurobíte, ale v zime vyživuje a chráni pokožku eňo-ňuňo.
Bohužiaľ, s modrou Indulonou mám jeden dosť VEĽKÝ problém. Koniec koncov, naznačila som ho už v tom „prvodojmovom“ článku.

SAVEONBEAUTY_INDULONA_univerzalny_krem_recenzia

Mne skrátka tá modrá Indulona neskutočne smrdí! Odjakživa :D. Ja viem, že je to jedna z tých naozaj KLASICKÝCH vôní, ktoré niekto dokonca môže aj hlboko uctievať, ja to ale rozhodne nie som. Samotný ÚČINOK modrej Indulony na telesnej schránke by som si tak naozaj aj užívala, ale ja fuckt nemôžem kvôli tej vôni :).

SAVEONBEAUTY_INDULONA_original_body_cream_ingredients

Čím by sme teda plynule mohli prejsť k Indulone číslo DVA. Ktorá je, len tak mimochodom, u mňa jednoznačne objavom mesiaca /až viacerých :)/.

SAVEONBEAUTY_INDULONA_univerzalny_krem_recenzia

Nechtíková Indulona na telo už nevonia ako kedysi voňala nechtíková Indulona na ruky – ktorá, mimochodom, tiež voňala fajn. Hneď na začiatok musím objektívne priznať, že tá vôňa ašpiruje na titul vôňa roka v kategórii telových mazadiel! Akože, vždy som bola úplne úžasná v popisovaní vôní /ako ste si už určite všimli :D/, ale popísať toto je naozaj tvrdý oriešok! Jemná, sladkasto ovocná vôňa, trošku pančnutá cukríkmi a nejakou tou kvetinkou? Hmmm... :) Isto viem len jedno – nechtík TAKTO asi nevonia :).

SAVEONBEAUTY_INDULONA_nechtikova_univerzalny_krem_konzistencia

Konzistencia krému zodpovedá jeho funkcii: krém má slúžiť na regeneráciu namáhanej a podráždenej pokožky, ktorú upokojuje, hojí a má protizápalové účinky – tudíž tá konzistencia je podstatne ľahšia a trochu akoby „našľahaná“.

SAVEONBEAUTY_INDULONA_nechtikova_univerzalny_krem_zlozenie

Nie je to vyslovene telové maslo – je to naozaj KRÉM – ale mazať toto na telesnú schránku je skrátka naozaj pôžitok! Pokožka je po použití neuveriteľne krásne a dlhodobo zhydratovaná a rozhodne sa nemusíte báť používať tento krém ani po opaľovaní – v primeranom množstve vám nebude vadiť na pokožke ani v horúcom lete a pokožku po opaľovaní krásne zregeneruje.

SAVEONBEAUTY_INDULONA_univerzalny_krem_recenzia

Takže asi toľko dnes odo mňa. Ešte dodám, že univerzálne použiteľné krémy zoženiete aj v menšom balení, ak by ste si neboli isté /prvou/ kúpou alebo ak by ste nutne potrebovali nosiť ho stále so sebou ;). Ceny sú také priemerné, 250ml balenia stoja niečo nad 5 éčok, tie menšie samozrejme menej...

hodnotenie:
modrá - bez hodnotenia
oranžová – 10/10

Skúšali ste už niektoré novinky od Indulony? Celkom by ma zaujímalo, či aj nechtíkový krém na ruky zmenil svoju typickú vôňu :)...

- cc -



8 komentárov:

  1. Já jsem si nedávno koupila krém na ruce a tělové mléko :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no ja to mám úplne opačne, mne práve tá nechtíková nevonia a klasická áno :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne voňajú obidve a momentálne si ulietavam práve na tej modrej, tá vôňa a hydratácia je skrátka bomba :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejak mi ušla táto recenzia :))).
    Vieš čo, ja som asi predpojatá, ale ja túto značku nemusím, a to predovšetkým kvôli odéru.
    Ale skúsim dať ešte šancu nechtíkovej, ak ju niekde nájdem, možno v DM.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) leto, to ja chápem ;)
      Skús ten telový krém, krém na ruky vonia po starom :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...