pondelok 31. júla 2017

trend IT UP: konečne u nás!



Na tento moment som čakala tak dlho!!! Do slovenských luhov a hájov konečne dorazila nová, déemkovská privátna značka trend IT UP, ktorú už nejaký ten čas ospevuje 90 percent českých blogeriek a youtuberiek /vďaka čomu som samozrejme neodbytne nadobudla pocit, že všetko odtiaľ potrebujem!/. Čomu som teda neodolala hneď pre začiatok?

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_cosmetics_review


Pri prvom nákupe skončili v mojom nákupnom košíku najskôr 4 vecičky, ktoré sa tvárili ako „overené“. Neskôr sa k nim, off course, pridružili aj ďalšie – čo vám možno tak trošku tajne naznačuje, aký stupeň spokojnosti oblažil moju beautyblogerskú dušičku. A ak by som mala začať vecičkou, s ktorou som najviac/najmenej spokojná, tak popravde – som v koncoch :).
Na vlastnej koži som teda vyskúšala 2 očné tiene, 2 rozjasňovače a fixačný gél na obočie. Čas čé pre lak na nechty ešte len príde – odtiene sú síce krásne, ale pre claire clairmont, ulietavajúcu každé leto na neónkach /a ortodoxne na ničom inom!!!/, tak trošku nepoužiteľné.
Tak jo, začnime rozjasňovačmi

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_natural_radiant_highlighter


Na výber máte z 2 odtieňov a dôsledne odporúčam swatchnúť ich na ruke! Na prvý pohľad síce vyzerajú oba dosť „champagne“, ale zdanie klame. Svetlejšia 010 verzia je pri swatchovaní výrazne studená /vhodnejšia skôr pre bledule obecné/ a zlatisto-teplé dekórum dôstojne zachováva len verzia 020. Na moje prekvapenie, tmavší rozjasňovač je pigmentovaný o poznanie menej než ten svetlejší – z čoho zrovna neskáčem dva metre do hĺbky – ale dá sa furt navrstviť tak, že ho na tej tvári VIDÍTE :)

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_natural_radiant_highlighter_swatch
rozjasňovače, vľavo odtieň 010, vpravo 020

Off course, s Mary Lou, do ktorej stačí siahnuť jediný krát prstom a už všetci okolo vás musia nosiť zváračské masky, porovnávať asi môžeme len ťažko, ale na druhú stranu, s týmito rozjasňovačmi to nemôžete už len z princípu nikdy prehnať a ten efekt mi príde taký prirodzenejší, decentnejší a menej „póryainéblbostinavašejtvárizvýrazňujúci“ :).

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_natural_radiant_highlighter


Okrem toho, rozjasňovače pri aplikácii prstom vlastne vôbec neprášia – čo spôsobuje len jediné: Po Mary Lou aktuálne siaham len v tom prípade, ak chcem dodať megažiaru vnútorným kútikom očí /akože jasná vec, milovať ju neprestanem nikdy, to veru nééé :)/.
Inak za mňa v podstate plná spokojnosť.
Ďalším miláčikom je farebný fixačný /a vodeodolný :)/ gél na obočie.

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_gel_na_obocie_recenzia


Už to balenie, aj keď je vlastne obyčajné, vyzerá tak ňuňu. Aplikátor je konečne veľký, potažmo MALÝ presne tak, ako si to takáto vecička žiada a naučiť sa s ním pracovať nie je najmenší problém.
Ja som si ukoristila ten najsvetlejší odtieň, ktorý mne osobne sedí ideálne, ale samostatne ho nepoužívam – moje obočie, holt, ani zďaleka nie je dokonalé a tak je dokreslenie ceruzkou nutnosť najnutnejšia. Gélom už hotové obočie „len“ zafixujem a dodám mu nejaký ten malý „šmrnc“, čo spôsobí, že obočie drží ako pribité celý deň /a noc/.

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_gel_na_obocie_recenzia

Teplá rada beautyblogerky: Aplikátor pred samotnou procedúrou dôkladne pootierajte o okraj fľaštičky a pri aplikácii gélu buďte radšej trošku skúpe. V opačnom prípade si totiž obočie môžete vcelku slušne dolepiť a následná úprava bude viac ako problematická, to mi môžete veriť :).
Inak ale smekám klobouk a žiadny iný fixátor obočia už v podstate nepotrebujem /ha-ha/.

Zhodnotenie gélu na obočie po spotrebovaní nájdete tu.
Pri očných tieňoch Elastic Eye Shadow ma dorazila hneď na úvod konzistencia a v tesnom závese za ňou pigmentácia.

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_ocne_tiene_recenzia

Metalické očné tiene sú takej tej penovo-hodvábnej konzistencie, ktorú nedokážete prestať šúchať končekom prsta a následne priamo aplikovať na očné viečko – a to celkom bezproblémovo.
Pri prvom nákupe som siahla po krásnej taupe farbičke /ktorú mám doma v asi miliónpäť variantoch!/, asi o týždeň som dokúpila ešte strieborno-bielu.

SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_elastic_eye_shadow
SAVEONBEAUTY_TREND_IT_UP_elastic_eye_shadow_swatch

Očné tiene, samozrejme, neprášia, pigmentácia je výborná a výdrž pomerne slušná aj bez podkladovej bázy /cca 4 hoďky/ - s bázou dajú s prehľadom celý deň. Jedinú pripomienku mám ku škále odtieňov, ktorá je v Déemkách k dispozícii a ktorá mi príde taká že na smrť unudením sa. Ponúkané farbičky sú síce krásne a všestranne využiteľné, ale furt je to len holá nuda a chcelo by to malé oživenie v podobe ešte aspoň dvestotridsaťpäť ďalších odtieňov.
Ak sa na značku trend IT UP teda pozriem v globále, predbežne prudko prevyšujú pozitíva nad negatívami. Zatiaľ všetky vecičky sú naozaj POUŽITEĽNÉ a ak vezmem v úvahu ceny, za ktoré sú v ponuke, tak to určite nebude krok vedľa.
Na záver už len hodnotenia:

rozjasňovače 8/10
gél na obočie 10/10
očné tiene 9/10

Skúšali ste už niečo z tejto značky? Prekvapilo vás niečo? Či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle... ;)

- cc -

4 komentáre:

  1. My tuto značku v DM máme dlouho, ale já od ní zatím nic nezkoušela. Ostuda! :-D lákají mě od ní ale laky na nehty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Faaakt? :D No tak šup šup napraviť to! ;) Niektoré tie vecičky za to naozaj stoja...

      Odstrániť
  2. Ja som vcelku skeptická, najmä po toľkých negatívnych recenziách.
    Tiež som sa tešila, ale čo si určite kúpim, je len ten gel na obočie, ak bude v tmavej šedočiernej verzii. Inak eee, už len overené značky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neuveríš, ale ja som ešte neprečítala ani jednu :D Ja som teda zatiaľ v podstate maximálne spokojná, už som skúsila aj lak na nechty a super! Ale teda sú veci, ktoré ma vyskúšať príliš neláka, napr. mejkapy alebo rúže :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...