streda 2. augusta 2017

Letné prírastky PART TWO


História sa asi predsa len opakuje. Aspoň tá moja beautyblogerská. Minulý júl boli moje nákupy historicky najnižšie /ak by ste si ich chceli pripomenúť, mrknite sem :)/ a tento rok som na tom vcelku podobne. Ak by ma nezachránilo poďakovanie od môjho „obchodného partnera“, asi by som vám tu dnes veľmi nemala čo ukazovať.

SAVEONBEAUTY_kozmetika_jul_2017


Hneď na začiatku mesiaca ma potešilo Elnino, ktoré mi ako poďakovanie za spoluprácu /a, off course, nielen mne/ poslalo balíček plný naozaj prudko využiteľnej kozmetiky. Chcete ho vidieť? No, ak nie, tak máte smolu :D.

SAVEONBEAUTY_kozmetika_jul_2017
SAVEONBEAUTY_kozmetika_jul_2017

Moje nákupy sa obmedzili na konkrétne DVE návštevy drogérie, kde som prihodila do nákupného košíka ešte nejakú tú drobnosť od trend IT UP /v akcii ste ich už na blogu mohli vidieť len celkom nedávno/ a neodolala som limitkovému cukríkovému peelingu na nechty od Essence. Balzam na vlasy od Dove je vecička, ktorej sa potrebovala zbaviť kamoška a kto už je lepší odpadkový kozmetický kôš, než jej kamoška beautyblogerka, že... :D

SAVEONBEAUTY_kozmetika_jul_2017

No, a to je tak nejak všetko. Júl som si užila naozaj intenzívne, čo sa prejavilo aj na publikovaní článkov, ale holt, tak nejak psychicky ani fyzicky nezvládam vysedávať v pravidelných intervaloch za notebookom, keď je vonku tridsať plus a ja mám v pláne toooľko aktivít, z ktorých ani jedna sa neodohráva vo virtuálnom svete :).

Ako prežívate leto vy? A čím pekným ste si už stihli urobiť radosť? ;)

- cc -

6 komentárov:

  1. Boxík poslali aj mne a veľmi ma to potešilo. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Koho by nepotešil ;) Takéto poďakovania za spoluprácu sú milé, ja osobne to veľmi oceňujem bez ohľadu na to, čo pošlú... toto bolo ale naozaj krásne vyskladané. A obzvlášť sa teším zo vzoriek parfémov, konečne si môžem k niektorým poriadne pričuchnúť a následne kúpiť :).

      Odstrániť
  2. Po tom peelingu som pokukovala aj ja, ale neviem, či si ho mám kúpiť, či nie :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je celkom fajn a hlavne je to také ňuňu. Ale v podstate si vystačíš aj s akýmkoľvek telovým olejovým peelingom alebo cukrom, zmiešaným s nejakým olejom :)

      Odstrániť
  3. Jééééžiši, toľko málo ? Však aj mne pribudlo viac ! :)))

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...