pondelok 18. septembra 2017

Balzamovací apdejt PART 5

Tak a máme tu ďalšiu prehľadovku s balzamami na pery. Spotreba balzamov u mňa nie je až taká závratná, keďže ich mám doma otvorených asi tak tristoosemdesiatšesť kusov odrazu a pchám prsty raz do toho, raz do toho, takže som už pred časom usúdila, že ukázať vám ich raz za čas v nejakej hromadnej recenzii bude asi tá najlepšia voľba. Aby ste prípadne vedeli, pre čo sa máte ponáhľať do obchodu, potažmo pred čím utekať.

saveonbeauty_lip_balms_review


Masloidný krémik od Labella v červenej berry verzii, som ukoristila v supermarkete za neuveriteľných 80 centov /origo cena je niečo kolo 3 éčok/ - takže uznajte, že som ho tam nemohla len tak nechať - aj keď patrí k balzamom, ktoré na prvý dojem síce ohúria účinkom aj vôňou, v konečnom dôsledku sa ale neviete dočkať momentu, keď ich dopoužívate. Aspoň teda ja to tak občas mám :).

saveonbeauty_labello_maslo_na_pery_recenzia


Ako som vám už písala v tejto recenzii, hydratačné vlastnosti masielok od Labella /Nivey/ sú v podstate nadpriemerné a vône krásne a nie inak je tomu aj v tomto prípade. Moje maslo krásne, „bobuľkovo“ vonia a okrem toho je krásne červenkasté, že by ste ho najradšej ochutnali. Že by pery nadmerne upatlalo farbou, toho sa obávať nemusíte. Dodá im len ľahkú „šťavu“, lesk a okrem toho ich celkom slušne ochráni pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Preto ak je to vaše prvé maslo od Nivey či Labella, s kľudným svedomím vám ich môžem odporučiť – je lacné, účinné, voňavé, ňuňu a vydrží do takmernekonečna.

saveonbeauty_lip_balms_review


Veľmi podobné účinkom je bambucké masielko od The Body Shop. Konzistencia je podobne krémovitá a maslo dokonca vonia aj účinkuje takmer rovnako ako vanilkový lip butter od Nivey, o ktorom som vám písala v tomto článku. V podstate viac k nemu nemám čo dodať, ak nechcete, aby som papagájovala. Určite môžete skúsiť, aj keď za mňa to žiadny zázrak nie je.

saveonbeauty_the_body_shop_maslo_na_pery_recenzia


Hlavu v smútku mám ale z medového balzamu so shimmerom tejto istej značky. Balenie je síce netradičné a celkom chutné, balzam vyzerá a vonia pekne /naozaj trošku po medíku/, ale tá konzistencia... no je skrátka divná. Tuhá a zároveň ľahká, prstom naberiete obsah skutočne minimálne a na perách – okrem toho, že im dodá ľahký lesk a bledú farbu – o ňom v podstate ani neviete. 

saveonbeauty_the_body_shop_honey_bronze_balzam_na_pery_recenzia


Ono je to totiž tak: Ak dáte na pery silnejšiu vrstvu, vizuálny efekt je dosť tragický a ak dáte malú vrstvu, tragický je zasa účinok. Takže toto je pre mňa čistý fail – netuším, čo balzam stojí, ale tipujem, že v centoch sa tá suma pohybovať nebude, takže toto za mňa rozhodne nie...
Od menej praktických téglikov prejdime k viac praktickým tyčinkám.
Tie od Avonu nevidíte u mňa na blogu prvýkrát. Aktuálne deriem tie s vôňou /a farbou/ jahôd a ružovej magnólie a musím povedať, že som maximálne spokojná – a nielen s ohľadom na cenu, že.

saveonbeauty_avon_lip_balms_review


Obal je síce taký, aký je, balzamy ale krásne voňajú a ich účinok je dobrý, aj keď ananásový, ktorý som vám spomínala v tomto článku, mi prišiel ešte výživnejší a hutnejší! Samozrejme nie je to taká sila ako tento, tento alebo tento balzam na pery, ale v prípade núdze by som sa na ne asi aj celkom spoľahla.
Tak a máme to za sebou. Dnes relatívne pozitívny článok a na záver už len hodnotenia.

Labello 7/10
The Body Shop maslo 7/10
The Body Shop balzam 3/10
Avon balzamy 8,5/10

Patrí niektorý z týchto balzamov medzi vašich miláčikov? Alebo nebodaj naopak? :)

- cc -




10 komentárov:

  1. Labello určite, mám to vanilkové a je perfektné, nenašla som lepší balzam. Mám ho doma a používam ho hlavne večer pred spaním a tiež ráno pred nanesením rúžu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vanilkove Labello /ci Nivea:)/ bolo super, ale dalsie uz asi nepotrebujem. Strasne dlho trvalo, lez som ho dorazila a to ja naozaj nerada :D

      Odstrániť
  2. Ani jedno z nich nepoznám a nepoužívam.
    Momentálne v práci tubičky od Rosebud and Salve a Clarins, v kabelke tubičková Bioderma a doma v kalíšku v kúpeľni Rosebud and Salve a na nočnom stolíku Nuxe, takže spolu otvorených len 5. hanbím sa :)))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Clarins ani tú tubičkovú Biodermu som ešte stále nevyskúšala!!! Ale tyčinka je fajn, tú môžem.
      Môj názor na RS poznáš ;) a ten Nuxe, ten mne teda nejak extra nesadol, neviem, šancu mu dávam neustále, ale furt cítim, že tá konzistencia pre mňa nie je to pravé orechové...

      Odstrániť
  3. Já ty máslíčka od Labella mám ráda, jsou fajn. Občas se nechám nahlodat i na nějaký balzámek od Avonu, teď jsem si zrovna objednávala vanilkový, kokosový, čokoládový a skořicový. Jsou z jedné kolekce, ale já je musela mít všechny:-D A často kupuji i balzámy od Balei, tam mně většinou naláká nějaká limitka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D tiež som uvažovala, že objednám celú kolekciu, nakoniec som si ale tak nejak kusla do ruky :) Tak potom daj vedieť, aké budú :)

      Odstrániť
  4. Ja mám ten ružový s kvetom magnólie a katastrofa, asi horší balzam som ešte nemala :-(
    Na maslo sa ešte len chystám...teším sa, alebo tiež mám načatých "niekoľko" balzamov.
    Pekný večer,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt Ti nevyhovuje? Mne sa páči, ale uznávam, že ten ananásový napríklad bol o dosť lepší! Hlavne tuhší.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...