piatok 27. októbra 2017

Telové mazadlá od Indulony - PART 3


Aj vy to tak máte? S príchodom chladnejších jesenných, občasne sychravých dní sa priam závratne zvyšuje moja potreba mazať sa všetkým možným. Ktorá síce u mňa neabsentuje ani počas ostatných ročných období, počas jesene sa ale prejavuje naozaj intenzívne. A tak Claire Clairmont maže ako drak – počnúc balzamami na pery a končiac krémikmi na ruky.
A preto si v dnešnom článku ukážeme, čím aktuálne mažem najradšej a možno vás na konci recenzie aj trošku poteším ;).

saveonbeauty_indulona_kozmetika_recenzia


Dnešný článok bude určený pre tie z vás, ktoré sú maniačky do mazania telesnej schránky. Dostala som možnosť vyskúšať olivový rad INDULONA, ktorý je už na trhu nejaký ten piatok, ale pre mňa je novinkou najnovinkovatejšou. Jeho súčasťou je telové mlieko, univerzálny krém a krém na ruky a všetky vecičky majú vďaka zloženiu s obsahom olivového oleja slúžiť na okamžitú a hĺbkovú hydratáciu pokožky celého tela.

saveonbeauty_indulona_kozmetika_recenzia

Hneď na úvod musím zachrochtať blahom nad vôňou VÄČŠINY výrobkov olivového  radu. Netuším síce, ako vonia oliva /a nie celkom som presvedčená o tom, že PRÁVE TAKTO :)/, ale tá vôňa je naozaj prudko návyková – svieža, zľahka sladká, zľahka hrejivá... Skrátka, veľmi príjemná a vyhovovať bude asi drvivej väčšine z vás. Viem, nie je to najdôležitejšia vlastnosť telových mazadiel, ale pre mňa osobne určite JEDNA Z NAJDÔLEŽITEJŠÍCH. Pretože ak mám z vône kozmetického výrobku upadať do kómy, asi sa celkom nedonútim namazať Vec na seba, že...
Začnime krémom na ruky, ktorý neskonale milujem. Jeho konzistencia je priam rozprávková – jemnučká, na dotyk chladivá... akoby ste si na ruky mazali hustú šľahačku :). Krémik, ako aj celý olivový rad, je určený na okamžitú, intenzívnu hydratáciu pokožky celého tela a ja teda musím smeknout - tá hydratačná schopnosť je naozaj bombastická a to mám ruky teda že celkom DOSŤ suché!


saveonbeauty_indulona_olivova_krem_na_ruky_zlozenie
saveonbeauty_indulona_kozmetika_recenzia
vľavo krém na ruky, vpravo krém na chodidlá
saveonbeauty_indulona_kozmetika_recenzia
vľavo krém na ruky, vpravo krém na chodidlá
Maximálne spokojná som aj s telovým mliekom. Jeho konzistencia je na mlieko pomerne hustá, ale ľahučká ako pierko, mliečko nie je nadmerne mastné a jeho vstrebávanie je celkom bezproblémové. Pokožku zhydratuje naozaj super, aj keď musím priznať, že pokožka mojej telesnej schránky – na rozdiel od tváre alebo paprčiek – je v podstate NORMÁLNA a určite nie málo hydratovaná.

saveonbeauty_indulona_olivova_telove_mlieko_zlozenie

Nech už je tak či onak, blahom chrochtám aj nad telovým mliekom a určite ho môžem len a len odporučiť.

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

saveonbeauty_indulona_kozmetika_recenzia
vľavo telové mlieko, vpravo telový krém
saveonbeauty_indulona_olivova_telovy_krem_recenzia


Čo sa telového krému týka, ten má u mňa nejaký ten bodík dole hneď na úvod – kvôli vôni. Tá je totiž trošičku iná, než je to u ostatných výrobkov z tohto radu a dosť intenzívne mi pripomína kultovú modrú Indulonu, ktorej odér ja teda príliš nemusím. Čo sa účinku týka, to už nefrflem – aj keď hydratačný kelímok prekvapil aj svojou konzistenciou a vlastne aj účinkom samotným. 

saveonbeauty_indulona_olivova_hydratacny_krem_recenzia

saveonbeauty_indulona_olivova_telovy_krem_zlozenie

Tak nejak som totiž očakávala, že krém bude len HYDRATOVAŤ a nie PREMASŤOVAŤ /ako to bolo pri nechtíkovom kréme, ktorý milujem naozaj moooooc!/. Holt, krémik je naozaj dosť premasťujúci a výživný a aj keď hydratuje dobre a vsakuje v podstate bez problémov, skôr si pri ňom blahom zachrochtajú napríklad takí atopici, že jo a na pokožku Claire Clairmont je predsa len trošku „zbytočný“ – rozumej: až príliš mastný.
Takže v konečnom dôsledku, ako šťastnej majiteľke NORMÁLNEJ pokožky tela bude pre mňa toto mazadielko ideálne výlučne do chladnej jesene a zimy a pri tom všetkom ním ešte budem musieť poriadne šetriť, pretože naozaj na namazanie celej telesnej schránky mi postačí jeho PIDImnožstvo.
Ako bonus som na vyskúšanie dostala aj krém na chodidlá

saveonbeauty_indulona_krem_na_chodidla_recenzia

Labkové mazadlá ja naozaj rada. Za celý svoj život som naozaj ulietavala na dvoch labkomazadlách, ale vždy, keď sa mi naskytne možnosť vyskúšať nejaké nové, nikdy neodolám.

saveonbeauty_indulona_kozmetika_recenzia
saveonbeauty_indulona_krem_na_chodidla_recenzia

Nový krém od Indulony /bohužiaľ, už zasa voňajúci ako klasická, modrá Indulona :D/ je naozaj IDEÁLNY na nočné zábalové rochnenie si vašich chodidiel, pretože vďaka hustej konzistencii a zloženiu je výrazne premasťujúci a ráno tak môžete vytiahnuť spod perín nôžky jemné ako detská prdelka. Moje nohy sú síce v podstate vo výbornej kondícii vďaka pravidelnej starostlivosti /aspoň niečo :D/, ale myslím, že toto by časom dalo do laty akýkoľvek šmirgeľ, ktorý by ste si eventuálne na chodidlách mohli vypestovať.

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

A teraz to sľúbené prekvapko. Keďže sa mi olivová rada naozaj pozdáva, vybavila som jednu takúto sadu aj pre jednu z vás /alebo JEDNÉHO, aby sa ani prípadní čitatelia opačného pohlavia necítili ukrátení či nebodaj diskriminovaní :)/. Takže už v priebehu budúceho týždňa si o olivovú sadu budete môcť zasúťažiť a ja budem cez víkend prácne rozmýšľať nad podmienkami zapojenia sa do súťaže ;).

No a na záver už len hodnotenia:

krém na ruky 11/10
telové mlieko 10/10
univerzálny krém 8,5/10
krém na chodidlá 8,5/10

Ktorá vecička od Indulony je vašou najobľúbenejšou? :)

 - cc -

2 komentáre:

  1. Jéééžiši, ďalšia recenzia na Indulonu. Mám pocit, že robí neskutočný PR a to mi trochu vadí. :(((
    A nemám žiadne obľúbený kúsok, so mnou je to pri tejto značke asi ako s Dermacol, značka mi je neskutočne nesympatická.
    Škoda, cena, zrejme aj kvalita. Ale na mňa neúčinkuje spomienka na "staré dobré časy".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? No chysta sa tlacovka buduci tyzden, tak zrejme preto... Tiez to moc nemam rada, holt, moj problem, ze blogy uz moc nesledujem s vynimkou presne troch :) aj z toho je slovensky len jeden :).
      Paradoxne, "stare dobre casy" sa u mna s Indulonou spajaju maximalne tak na topankach :D, ale tieto novinky su pre mna - vascina - naozaj prijemne prekvapko. A o to viac, ked sa vyrabaju "u mna" ;).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...