streda 29. novembra 2017

LARENS pokračovanie: SYN AKE sérum



Som veľkým fanúšikom značky Larens. Neznášam síce takéto zásadné vyjadrenia, ale veci, ktoré som zatiaľ vyskúšala, naozaj uctievam z celého srdca a nemohla som tento článok začať inak než tak, ako som začala. O mojej nehynúcej láske k značke svedčí to, že som neváhala zainvestovať tie nie zrovna malé prachy do ďalších balení tejto kozmetiky a tak tu máme dnes na paškáli ďalšieho partizána – Syn Ake Serum +.

saveonbeauty_larens_syn_ake_serum_plus


Sérum, ktoré ja osobne využívam /nielen/ ako očný krém, je určené na cielenú aplikáciu na mimické vrásky, s ktorými sa má vysporiadať takmer rýchlosťou blesku – čo je vec, povedzme si rovno, ktorú my, staré korytnačky, potrebujeme ako soľ :). No a ja, čo sa permanentne smejem alebo nasieram, mám tých mimických vrások až až – najmä v okolí očí, pier a tú jednu prehistorickú na čele, rovno medzi obočím. Holt, som trošku emotívny človek :).
S mimickými vráskami má sérum bojovať pomocou Syn Ake syntetického neuropeptidu, ktorý napodobňuje pôsobenie a účinky botulotoxínu. Okrem tohto všetkého, sérum má pôsobiť proti tmavým kruhom pod očami, odstraňovať pigmentové škvrny, hydratovať a napínať pleť. Toľko oficiálne blablabla.

saveonbeauty_larens_syn_ake_serum_plus

Aby som teda začala čo najnegatívnejšie... :) Hneď na začiatok hodnotenia musím trošku sprdnúť balenie. Tubička s 30 ml obsahom je tá najobyčajnejšia a nie vždy dokážete s eleganciou odkontrolovať množstvo vytlačeného krému! Myslím si, že takýto exkluzívny kúsok by si zaslúžil prinajmenšom pumpičku, s ktorou by ste si to množstvo už poľahky zregulovali a nevytlačili občasne z tuby pri jednom stlačení tak polovicu balenia.
No, čím sme teda vyčerpali všetky negatíva danej veci :).
Pretože okrem toho, že konzistencia je neskutočne príjemná, hutná tak akurát /a nevoňajúca/, tak tie účinky, ako som si už pri Larense zvykla, sú neskutočne dobré a neskutočne rýchle.

saveonbeauty_larens_syn_ake_serum_plus

saveonbeauty_larens_syn_ake_serum_plus


Teda, pravdupovediac, pri Repair gele, o ktorom som vám písala tu, sa mi tá expresnosť účinku zdala ešte lepšia, ale to nič nemení na veci, že Syn Ake sérum naozaj ÚČINKUJE!
Drobné mimické vrásky – najmä tie na krajoch očí a úst, spôsobené nadmerným chichúňaním sa – sú teda PODSTATNE jemnejšie, než tomu bolo pred aplikáciou séra /doba temna bez dočasného používania Repair gelu, ktorý na vrásky účinkuje rovnako zázračne, ak nie zázračnejšie!/ a to je presne to, čo som od tejto vecičky už od začiatku očakávala!
Okrem toho, ak si raz za čas nanesiem sérum na celú tvár namiesto nočnej pleťovej masky, pleť je ráno neuveriteľne krásne zhydratovaná a pôsobí tak nejak NAPUMPOVANE.

saveonbeauty_larens_syn_ake_serum_zlozenie


Za mňa osobne teda jeden z najlepších očných krémov a lokálnych sér, čo sa účinku na vrásky týka, bodka.
Cena sa pohybuje okolo 25 éčok, čo je aj vzhľadom k množstvu /nehovoriac o kvalite/ sumička celkom fajn a určite odporúčam. Navyše, využiť môžete až do konca roka prebiehajúcu akciu, keď pri kúpe 3 výrobkov Larens dostanete ten najlacnejší zadara a to už je teda celkom dosť fajn ponuka, nad ktorou premýšľam naozaj intenzííííívne.

hodnotenie: 10/10

Obligátna otázka na záver: Skúšali ste už niečo od značky Larens? Ak nie, poteším sa akémukoľvek tipu, ako bojujete s vráskami vy – dobrých rád nie je nikdy dosť! ;)

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -



3 komentáre:

  1. Skúšala som, skúšala a aj používam a dne konečne prišiel žltý lístok z pošty a idem si pre ďalšie, už mnou používané balenia, lebo som musela využiť akciu 2+1 :). Takže k hyalúronovému séru a krému mi pribudne ďalšie sérum, na ráno :).
    A tento na mimické vrásky mám v pláne hneď na budúci rok akonáhle sa objaví nejaká akcia :)))).
    P.S. Myslela som si, že je to len na očné vrásky ! ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez akciu zrejme este vyuzijem ;)
      No Syn ake serum je v podstate urcene na mimicke vrasky a tie ma clovek na viacerych miestach :) bohuzial :D

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...