piatok 24. novembra 2017

TREND IT UP mega haul PART 1


Vymyslieť, ako pre vás zrecenzovať balíček kozmetiky Trend It Up, ktorý mi na testovanie poslala Déemka, bol pre mňa skutočný boj. V balíčku som – na moje nesmierne potešenie, off course – nafasovala toľko vecí, že dať ich do jedného článku sa mi zdalo byť až rúhaním. Predsa len, urobiť jeden obrovský megahaul bude síce možno čitateľsky atraktívnejšie, než čítať litánie o príliš pigmentovanej lícenke alebo nepigmentovanej ceruzke, ale myslím, že prečítať toto všetko v jednom článku, to je hádam aj fyzicky nemožné :).
A tak dnes omrkneme vecičky na líčenie očí.

saveonbeauty_trend_it_up_licenie_recenzia


Začnime ale najskôr trošku všeobecnejšie. Určite si pamätáte moje nadšenie, s ktorým som sa s vami podelila v prvom článku o kozmetike tejto značky. Vrhla som sa na ňu okamžite, ako som ju zbadala na predajni v stojane a ulovila som zopár kúskov, do ktorých som sa vlastne po prvom vyskúšaní zamilovala. Odvtedy som doplnila svoju zbierku aj o kontúrovacie ceruzky na pery a v podstate ich mám rada tiež.
Aby som ale nebola od začiatku taká prehnane pozitívna... Aj keď som sa z balíčka veľmi tešila, pravdupovediac, musím sa priznať, že možno okrem očných tieňov a lakov na nechty by ma asi nič iné nenapadlo dobrovoľne bez nejakých predchádzajúcich infošiek kúpiť. Ani vzhľadom k cenám.
Ale prejdime už k veci. Ako prvú som takmer ihneď otestovala riasenku Multiplying Eyettention Mascara, ktorej balenie pôsobí naozaj TAKMERLUXUSNE. S klasickou, ohnutou kefkou sa pracuje veľmi pohodlne, riasy celkom pekne predĺži a vytočí, obsah sa neodtláča a neopadáva pod oči. 

saveonbeauty_trend_it_up_riasenka_recenzia


Jediným negatívom pre mňa je potreba pootierať kefku o papierovú vreckovku alebo aspoň okraj tubičky za účelom odstránenia nánosov farby na aplikátore, ktoré by vám mohli riasy celkom nechutne pozlepovať. V globále ale riasenka za tú trošku snahy v podstate stojí.

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.
 
Čo hodnotím VEĽMI pozitívne, to je podkladová báza pod očné tiene Expert Eye Base. Konzistenčne trošku pripomína moju milovanú podkladovú bázu od Avonu, avšak obsahuje slabučký perleťový sheen, ktorý ale farbu očných tieňov nijako neovplyvňuje. 

saveonbeauty_trend_it_up_podkladova_baza_recenzia


Naopak, čo ovplyvní v tom najpozitívnejšom zmysle slova, to je trvácnosť očných tieňov, ktoré mne osobne udrží na viečku v super stave celý deň. Off course, nadmerne mastné ich nemám, ale rozhodne ani nie suché /zlievaju sa mi na viečku VŠETKY klasické očné tiene/, takže ja som s bázou veľmi spokojná. Beautyblogerským svetom síce preleteli už nejaké šumy o jej príliš rýchlom vysychaní vďaka nie celkom praktickej dózičke, to ale posúdim až po istom čase, že.
Zapečený očný tieň Silk & Pearl Eye Shadow  v nádhernom tmavom zelenkastom metalickom odtieni 010 /fuckt milujem označovanie odtieňov číslami!/ mi síce dorazil v mierne zdevastovanom stave, ale milo prekvapil slušnou pigmentáciou a tiež výdržou. 

saveonbeauty_trend_it_up_ocne_tiene_recenzia
saveonbeauty_trend_it_up_ocne_tiene_recenzia


Pri jeho testovaní som síce použila aj podkladovú bázu, ale to u mňa na posudzovanie kvality očných tieňov nemá absolútne žiaden vplyv, pretože klasické očné tiene jednoducho bez podkladu NEPOUŽÍVAM.
Poďme ďalej. Očné tiene v ceruzke mám vo všeobecnosti naozaj rada. Ich použitie je zväčša veľmi pohodlné a rýchle a preto po nich siaham svojou ctenou rukou asi častejšie, než po klasických očných tieňoch. Ultra Smokey Eye Shadow Pen od TIU v krásnom taupe odtieni 045 má krémovú konzistenciu, vďaka čomu je jeho aplikácia pohodlná, ale osobne by som ho bez adekvátneho podkladu asi nepoužívala. Pastelka obsahuje aj také to penové ROZOTIERADLO na opačnom konci /fuckt netuším ako to nazvať!/, ale v pohode si vystačíte aj vlastným prstom. Pigmentácii opäť nemám čo vytknúť, je skvelá a niečo mi hovorí, že ocheckujem ešte aj nejaké iné, teplejšie odtiene.

saveonbeauty_trend_it_up_ocne_tiene_recenzia

saveonbeauty_trend_it_up_ceruzka_na_oci_recenzia


Čím by sme teda mohli plynule prejsť k poslednej vecičke a prvej skutočnej tragédii celého balíka. Metalická ceruzka na oči Metallic Kajal v tak trošku neidentifikovateľnom fialkastom taupe odtieni 080 síce na ruke nevyzerá vôbec zle, ale je tak zúfalo tvrdá a nepigmentovaná, že na oči z jej farebnosti nedostanete TAKMER NIČ a jedinú farebnú stopu dosiahnete akurát tak ružovú vydretím kože na očnom viečku! Což teda asi nie celkom chcete, že. Takže za mňa osobne maximálne zbytočný počin a niečo mi hovorí, že podobne na tom nebude len tento môj odtieň, pretože mám už doma jeden klasický /rozumej nemetalický/ kúsok a tiež to nie je žiadna sláva!
Takže pre dnešok by som tému „TIU balík“ ukončila a pridávam už len hodnotenia:

riasenka 7/10
podkladová báza pod očné tiene 10/10
zapečený očný tieň 8/10
očný tieň v ceruzke 8/10
ceruzka na oči 1/10

Čo všetko ste už od značky poskúšali?

- cc -



4 komentáre:

  1. V akých cenách sa produkty pohybujú?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priam zavratne nizkych, Adel :) Myslim ze najdrahsia vec v globale tu moze stat okolo 5 ecok...

      Odstrániť
  2. NUž, tiež som čakala kedy dorazí táto značka do DM, keď už bola dávno pradávno v ČR. A keď dorazila, zistila som, že až také woooow sa nekoná.
    Ja som sa odvážila kúpiť si po všetkých prečítaných recenziách až maskaru na obočie v najtmavšej farbe a tam vcelku ok. Ale na mojôj milovaný Benefit sa nechytá, pretože síce obočie farebne zjednotí, ale súčasne aj to obočko stvrdne a to mi dosť vadí.
    Z tohto všetkého čo si napísala, ma zaujala len maskara, ale nakoľko mám doma minimálne 10 kusov v zásobe (vždy som dostala ako darček k nákupu, najmä Clinique a Estee Lauder), nákup sa určite nekoná.
    By the way, vyhrala som DM box po rokoch :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooooo, gratulujem, ja nejak poslednu dobu ani nepostrehnem, ze sa zasa o nejaky sutazi :D
      Co sa tyka patlatka na obocie od TIU, mne to zatvrdnutie aj celkom vyhovuje, aspon viem, ze vsetko drzi tam, kde chcem aby drzalo :) Mne skor vadi fakt, ze v zaciatkoch na tej kefocke ostane prilis vela "farby" a musim to otierat kdekade... Ale inak absolutna spokojnost a nechce sa mi vrazat do tych benefitich zalezitosti, aj ked netvrdim, ze ako dar by som ich odmietla :D
      Ku podivu, ja som si dost oblubila este rozjasnovace, ktore maju taky decentnejsi efekt, ako trebars Mary Lou a pridu mi preto take pouzitelnejsie na bezny den do prace. Takze najma tu teplu 020 deriem takmer kazdy den...ze ako "sak do roboty staci" :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...