pondelok 18. decembra 2017

LARENS rutina: liftingový krém a hyalurónové sérum



Ak by vás náááhodou zaujímalo, na čom aktuálne naozaj frčím v starostlivosti o pleť, alebo ak aj nie /ha ha/, ale máte už nejaké to storočie po tridsiatke, tak sa pohodlne usaďte a či už dobrovoľne alebo z donútenia si prečítajte dnešný článok. Pre tentokrát to bude opäť značka LARENS a jej liftingový pleťový krémHyaluron sérum.

saveonbeauty_larens_lifting_face_cream_recenzia


Asi vám nemusím priliš obkecávať okolo takého toho oficiálneho blablabla od výrobcu – koniec koncov, vygúglite si to určite aj samé. Myslím, že už len z názvu vecičiek je vám jasné, na akú pleť sú určené a čo všetko majú riešiť. Ja už tieto veci používam asi mesiac a keďže by som bola rada, aby ste prípadne stihli využiť ešte jednu superakciu, tak som sa rozhodla zveriť sa vám so svojimi dojmami.
Aby bolo jasné hneď na úvod, obe vecičky som svojho času skúšala zo vzoriek a keďže ma nadchli, plánovala som kúpiť full balenia. Holt, moje tajné túžby a plány boli vyslyšané trenčianskym salónom ADELMA, resp. jeho majiteľkou Adel a tak už mesiac testujem ako drak :).

saveonbeauty_larens_hyaluron_serum_recenzia

Začnime sérom – pretože práve tým po vyčistení pleti začínam ja.
Hyaluron sérum sa odporúča nanášať na navlhčenú pleť – ja na tento účel používam klasickú ružovú vodu – pretože sérum tú vlahu v pleti potom doslova uzamkne a nepustí. Konzistencia séra je trošku redšia /ale nie príliš!/, takže jeho vstrebávanie je absolútne bezproblémové aj na navlhčenej pleti. Sérum síce nevonia, ale ani nelepí :) a naopak, je na pleti moooooooc príjemné! A je ideálne aj ako podklad pod mejkap, off course – to by som mu naozaj neodpustila, keby nebolo! :)

saveonbeauty_larens_hyaluron_serum_ingredients

Ešte príjemnejší je ale jeho efekt. Sérum zanechá pleť neskutočne jemnú a napitú vlahou tak, že ten efekt nielen cítite, ale doslova vidíte.
Sérum používam väčšinou len raz denne, ak by sa vám ale málilo, kľudne svoju dávku zvýšte na dvakrát denne, ja musím stíhať používať aj môjho ďalšieho miláčika od Larens :).

Zhodnotenie séra po spotrebovaní nájdete napr. aj tu.
Liftingového krému na tento zimný nečas som sa trošku bála. Zo vzorky sa mi nezdal až taký hutný /možno v porovnaní s mojím obľúbencom GLA krémom/, ale keďže bol na pleti tiež veľmi príjemný, rozhodla som sa risknúť to.
Paradoxne, konzistencia naozaj je dosť hutná, krém ale nie je taký premasťujúci a rozhodne pleť nezaťaží, aj keby ste ju nemali vyslovene starú a suchú :D. Naopak, podobne ako to bolo v prípade GLA krému, aj pri tomto patladle cítite tú silu, ktorá z toho účinku ide a krémiku vám tak vystačí naozaj malé množstvo – postačí jedno pumpnutie.

saveonbeauty_larens_lifting_face_cream_konzistencia
vľavo sérum, vpravo krém

saveonbeauty_larens_lifting_face_cream_konzistencia


Liftingový krém celkom fajn, tak trošku kyslasto, vonia – nie je to nič dychberúce, GLA krém mi voňal teda viac, ale furt ten odér nie je obťažujúci. Ako som už spomenula, krém je na pleti tak isto luxusne príjemný a – čo je asi to najpodstatnejšie – naozaj funkčný! Krém pleť vypne, ale rozhodne to nejde na úkor vášho komfortu – ťahajúce krémy by som ja osobne na ksichte nezniesla dlhšie než hodinu – a zanechá pleť viditeľne oživenú. Snáď ma pochopíte, čo tým myslím, holt, nikdy som nebola dobrá v opisovaní svojich dojmov, ak som z niečoho nadšená :).

saveonbeauty_larens_lifting_face_cream_ingredients


Ani krém nerobí pod mejkapom žiadnu neplechu /čo by som tiež nezniesla/, takže si veselo chrochtám blahom a užívam ksicht hladký takmer ako detská prdelka.
Obe vecičky zoženiete v nie celkom vzhľadných, ale plne funkčných plastových tubičkách o objeme 50 ml a za cenu takmer 50e /sérum/ a takmer 40e /krém/. Uznávam, nie najmenej... Komu sa ale zdá cena privysoká, nech si spomenie na to, že GLA pleťový krém mi vydržal asi pol roka pravidelného patlania na ksicht, což si myslím, že je dooosť úctyhodné.
A teraz k tej akcii, ktorá trvá presne do 22. decembra. Ak by vás akákoľvek vecička značky Larens zaujala, pri kúpe dvoch máte tú tretiu /najlacnejšiu/ ceeelkom zadara! Ja som to mala v pláne využiť práve v prípade dvoch fešáčikov z dnešného článku :).

hodnotenie:
sérum 10/10
krém 10/10

Obligátna otázka na záver: Vyskúšali ste už niečo od značky Larens? A ako často podliehate akciám typu dvaplusjeden? :)

- cc -

9 komentárov:

  1. Ja teda nemám niekoľko storočí po 30 :))), len rovných 43, ale používam už nejaký ten čas s maximálnou spokojnosťou. Teda, doteraz len ráno, ale nakoľko mi prišlo aj nové sérum (využila som akciu 2+1 a kúpila som si túto dvojku ešte raz a k tomu aj iné sérum), tak toto nov= sérum dávam ráno spolu s týmto krémom a hyalúronové sérum spolu s týmto krémom večer.
    Plánujem pridať ešte aj očné.
    Za mňa veľmi veľmi veľká spokojnosť !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jupiiii, tak to sa tesim, ze to sedi aj Tebe ;) Ktore serum si este objednala?

      Odstrániť
    2. Ježkove oči, Silver Face krém alebo tak nejak. Myslím.

      Odstrániť
  2. Dámy, ak dovolíte, ja by som termín vonia "kyslasto" zamenila, vonia po citrónovej tráve :)O túto prísadu sú vhodne doplnené aj niektoré ďalšie produkty (krém na telo, micelárna voda...)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám od nich micelárku, zatiaľ sa mi javí tak normálne, je ok :) ale počula som, že veľa ich kozmetiky je dobrej na akné, tak sa asi časom popozerám aj po iných produktoch :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Micky pre mna nie su az take zaujimave, kedze ich pouzivam len na odlicovanie oci, takze ja skor nejake tie mazadielka:)

      Odstrániť
    2. Áno, Larens sa špecializuje na problematickú pleť, už v akomkoľvek smere. Na akné odporúčam 3-kombináciu Dermo wash, Silver Gel a Dermo cream.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...