pondelok 4. decembra 2017

NEnákupy za november



Posledný mesiac roku 2017 sa nám začal a tak je najvyšší čas poobhliadnuť sa za tým, ako moc plodný november bol a čo všetko pribudlo do mojej kozmetickej zbierky. A že to bolo opäť raz celkom výživné, ako sa tak pozerám – aj keď za všetko moja vlastná peňaženka nemôže :).

saveonbeauty_nakupy_november_2017


Ako som spomínala za posledné týždne už asi miliónpäťkrát, počas jesene a zimy svoju telesnú schránku jednoducho musím rozmaznávať a voňavý telový peeling - dnes vo "verzii Nuxe" :) - k tomu jednoducho patrí. Pre tentokrát som nezabudla ani na svoje vlásky, ktorým som dopriala konečne prvýkrát v živote vlasovú starostlivosť od Aussie a už overenú klasiku Tigi, ktorú už pomaly, pomaličky pre vás testujem.

saveonbeauty_nakupy_november_2017


Z krátka neobišiel ani Lidl, kde som si uchmatla nejaké vecičky od Cien - a pre istotu hneď 2 čistiace pleťové mlieka, ktorých počet v regáloch sa mi teda nejako prestáva páčiť!

saveonbeauty_nakupy_november_2017


Balea tento mesiac u mňa stavila na moju milovanú mint farbičku a musím povedať, že obzvlášť na ten balíček na pery som extrémne zvedavá! Aj keď, ako asi viete, očakávania Claire Clairmont zas ktovieaké nie sú :).

saveonbeauty_nakupy_november_2017

saveonbeauty_nakupy_november_2017

V starostlivosti o pleť som si pre tento krát dopriala /potažmo, dopriali mi iní :)/samé lahôdky a okrem toho naplno frčím aj na hydratačno-liftingovej ampulkovej kúre od Cosmetici Magistrali, s dojmami z ktorej sa vám zverím už čoskoro.

saveonbeauty_nakupy_november_2017

saveonbeauty_nakupy_november_2017


Celkom na záver nejaká tá dekoratívka. Dva odtiene mejkapu od Catrice asi hovoria za všetko – za /ne/schopnosť vybrať si vyhovujúci odtieň aj za môj stupeň spokojnosti s ním :). Všetky vecičky určite uvidíte v samostatných recenziách, len mi ešte nechajte chvíľočku času na poriadne otestovanie ;).

Čím všetkým ste si urobili radosť v novembri vy? :)

- cc -


4 komentáre:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...