pondelok 1. januára 2018

Novoročné beauty-záväzky a ako to bude s blogom v roku 2018


Rok sa nám s rokom zišiel a aj keď ma ten šialený beh času deprimuje čím ďalej, tým viac /ako každú starú korytnačku/, furt ma celkom uspokojuje fakt, že môžem opäť raz začať s čistým štítom :). Neviem teda, čo mňa a 99 percent dospelej populácie k tomuto mylnému názoru vedie :D, ale vždy po začiatku nového roka mám tendenciu zavádzať nejaké nové pravidlá, zlepšováky a podobné blbosti. Baviť ma vydržia síce možno tak prvé dva až tri januárové týždne, ale nič to nemení na fakte, že tento článok som si skrátka odpustiť nemohla.
Ako by som teda chcela fungovať počas roka 2018? Tu máte malý pokec o tom, čo, ako, kedy a prečo :).

saveonbeauty_beauty_blogger
zdroj

Off course, s blogovaním a testovaním kozmetiky seknúť neplánujem. Obe veci ma bavia už celé veky a na fakte nič nemení ani to, že najmä samotná príprava článkov je priam neskutočným časožrútom a ja teda nie vždy stíham. Keďže – aj keď by ste to na mňa možno nepovedali - v podstate milujem pravidlá /jo a ešte viac milujem ich porušovanie, to by ste na mňa povedali asi skôr :D/, rozhodla som sa, že nové články odo mňa tu budete nachádzať 2x do týždňa, vždy v pondelok a v piatok. Skresanie počtu článkov súvisí práve s faktom, že som veľmi zaneprázdnená osoba a nie vždy som stíhala/stíham šupnúť na blog 3 články týždenne - čo bolo sprevádzané výčitkami svedomia blogerky pri pomyslení na davy sklamaných, čítaniachtivých žienok, ktoré si určite pri monitore trhali vlasy a neprítomným pohľadom čumeli znova a znova na starý článok, keďže ten nový som publikovať nestihla /ha ha/. Dva články týždenne sa pre mňa zdajú byť optimálne, aby sa zachovala pravidelnosť, uspokojenie čitateľského záujmu a kvalita článkov.
S tým súvisí aj samotná príprava článkov. Isto chápete, že fotenie v tomto ročnom období je hotovým beautyblogerským peklom a aj keď mám nachystaných na publikovanie asi tak obligátnych tristoosemdesiat článkov, fotiť jednoducho nestíham. /A trávenie víkendov, zahrabaná v dekoráciách, kozmetike a s foťákom prirasteným k ruke, to tiež nie je nič, čo by ma dvakrát lákalo!/ 
Nechcem sa ale vyhovárať len na ročné obdobie. Možno ste si všimli, že aj napriek tomu, že výsledky nie sú nejaké dychvyrážajúce :D, so samotnou prípravou fotiek a ich následnou úpravou sa začínam prdieť predsa len trošku viac. A to chce aj viac času, ako inak... Čo ako nesmiem zabudnúť podotknúť, že práve tento proces rozmýšľania pri fotení ma nie celkom baví :D. Preto sa chcem v roku 2018 naozaj posnažiť, aby sa na tie fotky dalo pozerať a to chce tiež čas.
Ďalšia zmena bude z tých, ktoré – aspoň som o tom presvedčená – väčšina z vás asi privíta.
Dĺžka testovania kozmetiky je vec dosť individuálna, aj keď sa vám to možno nezdá. Na telový peeling si ale dokážete urobiť názor už po prvom použití, kdežto sérum proti vráskam stopercentne zodpovedne môžete zhodnotiť až po jeho spotrebovaní. Lenže, ako to už občas býva, niekedy testujete aj limitky a rôzne akciové záležitosti a chcete, aby sa tá recenzia dostala k čitateľkám čo najskôr... a po spotrebovaní vecičky možno svoj názor trošku skorigujete, potažmo zmeníte o 180 stupňov :).
Preto som sa rozhodla, že k článku s pôvodnou recenziou výrobku vždy dodatočne pripojím aj link na príslušný „out news“ článok, kde som tú-ktorú vecičku zhodnotila po spotrebovaní – pretože práve toto sú najobjektívnejšie zhodnotenia kozmetiky /a najčítanejšie články, ako inak/. Spätne to síce urobiť asi v mojich silách nebude, ale tak pravidelné čitateľky nebudú mať problém dohľadať si to samotné, že.

saveonbeauty_beauty_blogger
zdroj

Toľko k fungovaniu blogu. Aby som ešte pridala nejaký osobný novoročný záväzok, týkajúci sa kozmetiky, tak tu opäť raz slávnostne oznamujem, že sa pokúsim nastúpiť do šetriaceho režimu. Ha ha... Tentokrát to ale snáď len prázdne reči nebudú, nakoľko mám pre rok 2018 isté plány, ktoré vyžadujú istý badžet /a dobrovoľne ich zo mňa nikto nedostane, keďže sú prísne tajné :D/ a teda asi trochu šetriť budem doslova donútená. Chcem sa ale do budúcna zamerať na kozmetiku vyšších cenových kategórií, takže uvidíme, nakoľko moje plány šetriť budú naozaj funkčné :D. Zároveň som sa rozhodla, že naozaj už nebudem písať o blbostiach ako je recenzia na telové mlieko za 2 eurá /výnimkou bude, ak ma nadchne až tak, že usúdim, že bez neho nebudete môcť prežiť už ani jediný deň!/ a pri vyberaní produktov na testovanie budem rozmýšľať tak trošku za vás. Potažmo aj za seba, veď sama zopár blogov sledujem a vidím, čo mňa samotnú postupom času na blogoch zaujíma viac a čo začínam poctivo ignorovať.
Takže asi toľko dnes. Želám vám /a sebe tiež :)/ ešte lepší, zábavnejší a akčnejší rok, než bol ten predošlý a tiež veľa zdravíčka, nakoľko ja som Silvestra z donútenia oslávila pre tentokrát vo dvojici – len ja a črevná chrípka /veď prečo asi mohol vyjsť tento aktuálny článok, že :D/. Romantika, no... Urobíme Silvestra teda inokedy :D.

- cc -

4 komentáre:

  1. Tak to jsi netrávila úplně veselý Silvestr, doufám, že už je lépe:-) A do nového roku Ti přeji zdraví, štěstí, lásku a úspěch:-) Já se šetřit donucuji neustále, ale tohle předsevzetí je prostě víc než marné:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diiiik a podobne aj Tebe :)
      No uvidime, ako dopadne moje predsavzatie, ako sa poznam, zas budem setrit radsej na jedle :D

      Odstrániť
  2. Nuž, ja dúfam, že tá Tvoja črevná kamoška Ti dnes dala zbohom a išla potešiť niekoho ďalšieho a ty sa môžem bez problémov rochniť v posteli, aby si zajtra nastúpila späť do pracovného procesu :).
    Ja si záväzky nedávam, lebo viem, že sa budem snažiť čo najviac zo všetkých síl, aby som bola šťastná a so mnou aj všetci mne blízki ľudia vôkol mňa. O zdravie sa starám permanentne, tak dúfam, že sa to aj odzrkadlí.
    Ale predsa mám niečo do budúcnosti. Nájsť ten úplne najlepší spôsob starostlivosti o pleť. To mi bude úplne stačiť :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je rozumny zavazok, kvitujem ;). Aj ked, nie celkom som presvedcena o tom, ze ja ako beautyblogerka pri niecom vydrzim uz nafurt :D
      Crevna chripka posla, konecne je po sviatkoch a hura do prace zahajit novy rok :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...