pondelok 5. februára 2018

2018: Prvé prírastky



Dnes to bude asi celkom rýchle. V januári som sa s nákupmi snažila v podstate krotiť a premazávala som wishlisty nie kvôli tomu, že by som si niečo z nich dopriala, ale kvôli tomu, že som usúdila, že skrátka niektoré vecičky už nechcem/nepotrebujem. Tiež som prepásla v drogérke zopár skvelých akciových ponúk, z čoho som sa - prekvapivo – psychicky ani fyzicky nezrútila. Nejaké tie prírastky tu ale samozrejme máme, takže nastal čas, aby som vám ich dnes pekne pohromade ukázala :).

saveonbeauty_dove_sprchovaci_krem_mandarinka


Drvivá väčšina z mojich januárových nákupov /ak nerátame dva nové balzamy na pery, že/ boli veci naozaj potrebnéaj z toho dôvodu nepovažujem za nutné obšírnejšie sa k nim rozkecávať.  Snáď vám menší fotoreport postačí :).


saveonbeauty_nivea_invisible_antiperspirant



saveonbeauty_balea_vlasy


Ak ma niektorá z nich extrémne zaujme, určite sa s mojimi dojmami s vami podelím v samostatnom článku, zatiaľ tomu ale veľké šance nedávam :).
Bližšie sa vyjadrím snáď len k veciam, ktoré som vyfasovala na testovanie. Vidieť ste naposledy na blogu už mohli skvelé hydratačné sérum od Cosmetici Magistrali. Testovala som ho cca mesiac, kým som sa s vami zverila s mojim názorom naň a nemyslím si, že sa na mojom názore naň môže už niečo zmeniť. Konzistenčne mi síce viac vyhovujú séra aspoň trošku krémové, ale furt si myslím, že za tú cenu je to naozaj plne funkčná vecička.  

saveonbeauty_kozmetika_testovanie_januar_2018

Nedám a nedám si pokoj ani s podkladovými bázami pod mejkap. Síce na nich absolútne neulietavam, ale tiež rozhodne nemôžem povedať, že by som nad nimi definitívne zlomila palicu, že. Tú od Clarins som si vybrala na Elnino a už v piatok si o nej budete môcť nejaké to teplé slovko prečítať.
Poslednou vecičkou je tak trochu retro a trochu ňuňu krém na ruky od Baley, ktorý vám plánujem zahrnúť do súhrnného článku s patladlami na ruky a s tým, ako ruky zvyknem v zime rozmaznávať.
Tak a to by bolo všetko, akurát ešte malá otázočka na záver. Aký štýl písania blogu sa vám pozdáva viac? Taký, kde blogerka zrecenzuje doslova všetko, čo prejde jej rukami a bude dúfať, že si medzi hŕbou jej článkov nájdete to, čo práve hľadáte alebo sa detailnejšie povenuje len veciam, ktoré juakomkoľvek slova zmysle upútali? :) 
Mne totiž posledné mesiace začínajú liezť na nervy blogy, kde niekto zrecenzuje každú blbosť, ktorá prejde jej/jeho kúpeľňou, nevymyká sa z priemeru absolútne ničím a v konečnom dôsledku je jasné, že tú recenziu nikto čítať nebude... Tak? Aký je váš názor? ;)

- cc -

14 komentárov:

  1. Podla mna pis tak, ako chces ty. Podla toho sa prisposobia citatelia blogu. Niekto sem prestane chodit a niekto zacne. Pre mna je tazko povedat co je tou "blbostou" o ktorej nik nebude citat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dam jeden konkretny priklad, ako povedala ista kamoska blogerka... Kto bude CIELENE vyhladavat na nete recenziu na krem na ruky za par centov? Nikto. Kazdy ho rovno hodi do nakupneho kosika...
      Ale tak jasne, kazda nech si pise ako a o com chce...

      Odstrániť
    2. Nie, vyslovene hladat takuto recenziu nebudem, no ak ju uvidim na blogu, ktory pravidelne citam, pozriem sa na nu. Nedavno som tak kupila na zaklade odporucania sos krem na ruky Cien. Inak by som po nom nesiahla. Ono je dost tazke odhadnut, aka bude citatelnost clankov. Vseobecne su vsak citatelnejsie clanky o lacnejsej a znamejsej kozmetike. Tie o drahsej zase privadzaju citatelov z vyhladavaca. Otazne vsak je, ci sa na blog este vratia. Tak nech kazdy pise tak ako chce a o com chce :-)

      Odstrániť
    3. Tak to je samozrejme, hlavne je, aby blog prinasal radost a uzitok nielen citatelom, ale aj samotnej blogerke :).

      Odstrániť
  2. Ja si prečítam rada akúkoľvek recenziu na vyskúšané produkty,a vôbec ma to neobťažuje, práve naopak. Veď komu sa nepáči, nech to nečíta...
    Pekný deň,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :)
      Jj, na niektorych blogoch citam dokonca aj clanky o tehotenstve :D ale to uz je skor o nasom osobnom "vztahu" ku konkretnej blogerke :)

      Odstrániť
  3. Krém na ruce od Balei vypadá dobře :) Jinak co se týče tvé otázky, tak já si ráda přečtu jakoukoliv recenzi, když mě produkt zaujme, tak si jí přečtu a inspiruji se :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám rada, keď sú recenzie na jednotlivé produkty kreatívne zakompované do článkov, ktoré nie sú samostatné recenzie.. napríklad pamper routine, favoriti nejakého ročného obdobia atď.. no na druhej strane, ak je recenzia o nejakom produkte, ktorý ma naozaj zaujíma, tak si ju rada prečítam. Väčšinou však čítam recenzie na nejaké drahšie produkty, prípadne makeupové produkty, paradoxne ma ale aj poteší recenzia na balzam na pery... :)
    Tie krémy od Balei majú teraz nádherný dizajn, keby nemám zásobu, tak určite nejaký vyskúšam. :)

    deerly lost / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pod tento komentar sa mozem s cistym svedomim podpisat :)

      Odstrániť
  5. Tiež som zredukovala nákupný zoznam a enkupujem každú vec, ktorá sa mi páči, je ňuňu alebo ju nevyhnutne potrebujem. Preto mi zostane viac peňazí ba drahšie kúsky ....
    A máš pravdu, vážne ma nezaujímajú recenzie na úplne všetko čo prejde blogerkinou rukou ...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa páčia rôzne články, aj samostatné recenzie, aj zakomponované produkty, no nemám rada, ak je recenzia o ničom, teda nemá ani hlavu ani pätu a účinok prípravku je zhrnutý troma vetami.

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem.
      Recenzie o nicom su samostatna kapitola, za to som uz zopar blogeriek poslala na druhy svet :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...