pondelok 19. marca 2018

theBalm HOT MAMA!



Asi si neviete ani len predstaviť, ako dlho som si robila zálusk na túto vecičku. Nie že by sa jej cena šplhala do nejakých závratných výšok alebo bola neustále vypredaná, jednoducho som zakaždým dala prednosť niečomu inému, čo som práve v tom čase nevyhnutne k životu potrebovala. A ako to už občas u beautyblogeriek býva, nakoniec som dostala možnosť tak trošku kultovú lícenku HOT MAMA! od theBalm otestovať.

saveonbeauty_the_balm_licenka_recenzia


Už som vám tu papagájovala asi dvestotisíckrát o tom, ako moooc milujem farebné, papierové retro obaly od theBalm a nie inak je tomu aj v tomto prípade. Okrem toho, balenie je veľké tak akurát, aby nielen že obsahovalo praktické zrkadielko, vďaka ktorému sa komfortne nalíčite, ešte aj môžete po vecičke komfortne štetcom šmrdlať a to je presne to, čo ja pri dekoratívnej kozmetike uprednostňujem /alebo v preklade: neznášam pidibalenia!/.

saveonbeauty_the_balm_licenka_recenzia

saveonbeauty_the_balm_licenka_recenzia

Čo sa samotného obsahu týka, tu to bolo v mojom prípade ale jedno prekvapenie za druhým. Odtieň lícenky v škatuľke totiž vyzerá pomerne teplo, potažmo neutrálne a presne takto som si ho na líčkach aj predstavovala. V reále je tá farbička ale podstatne viac do ružova /čiže rozhodne nemá teplý podtón/, na to vás musím upozorniť. V každom prípade ide ale o odtieň, ktorý bude lichotiť takmer každej jednej z nás, pretože je naozaj neutrálny a dodá takú tú zdravú šťavu pleti, ktorá pôsobí maximálne prirodzene asi na každom. Odtieň obsahuje jemný zlatistý sheen, ktorý ale na pleti nijako nekričí a tak isto lichotí asi každému podtónu pleti.

saveonbeauty_the_balm_hot_mama_swatch

saveonbeauty_the_balm_hot_mama_swatch


Druhé prekvapko – aj keď v podstate maximálne pozitívne – súvisí s pigmentáciou. Lícenka je totižto pomerne chabo pigmentovaná a aj keď to môže vyznieť ako paradox, takúto pigmentáciu ja pri lícenkách jednoznačne uprednostňujem! Farba sa totiž furt dá krásne navrstviť, takže efekt bude viditeľný, avšak nemusíte sa obávať, že by ste si vyrobili na ksichte efekt alá Marfa, ako to dosť často býva pri lacnejších lícenkách. Na tento fakt poukazujem hlavne preto, že jednu lícenku od theBalm už mám vo svojej zbierke /tú z tejto paletky/ a tá je, naopak, pigmentovaná vcelku dosť a pri jej používaní sa občas obávam o svoj život!

saveonbeauty_the_balm_licenka_recenzia


Pozitívami môžeme pokračovať. Lícenka absolútne nepráši /trošku zaprášila pri prvom použití a koniec/, čo samozrejme môže závisieť aj od použitého štetca, ten môj si s ňou ale absolútne rozumie – a to musím povedať, že lícenku nijako nešetrím :)
Čo sa výdrže týka, tá je celodenná a čo tam ráno nanesiem, to v podstate večer aj odlíčim.
Takže suma sumárum, za mňa veľká, preveľká spokojnosť a aj keď ja osobne by som prijala, keby bol odtieň lícenky kúúúštik teplejší, rozhodne sa zaradila medzi mojich lícenkových miláčikov a používam ju vlastne denno-denne!
Vecičku zoženiete tu za vcelku fajn a aktuálne akciových 11,62e a ja jej kúpu môžem rozhodne odporučiť. Myslím si, že cena je maximálne primeraná a celkom zaslúžene sa táto lícenka radí medzi top výrobky značky.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a značka theBalm? Máte s ňou skúsenosti, ktoré vecičky sú tie vaše naj?

- cc -

4 komentáre:

  1. Vecička vyzerá maximálne použiteľne, aj pre mňa :). Krásny kúsok, vážne.
    A bohužiaľ nemám žiadne skúsenosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt si este od tej znacky nic neskusala? Nacase zacat! :)
      Myslim, ze tato licenka je absolutne zakladny kusok, ktory by mala kazda jedna z nas mat doma, ta farbicka je ozaj pre kazdeho...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...